Lainpaikat 20-vuotiaalle

Katso mistä 20-vuotiaat voivat saada lainaa
-
100
60000
+
-
1 vuosi
15 vuotta
+

Mistä lainaa 20-vuotiaalle?

Kuka tahansa saattaa joutua tilanteeseen, jossa tarvitaan lainaa. Sitä voidaan tarvita muun muassa erilaisten yllättävien tilanteiden, kuten rikki menneen television tai pyykinpesukoneen, takia. Lainaa voidaan onneksi hakea vaivattomasti netistä. 20-vuotiaille lainaa myönnetään useissa eri paikoissa, ja valinnanvaraa on huomattavasti enemmän kuin nuoremmilla henkilöillä. Lainaa myönnetään raha-asiansa moitteettomasti hoitaneelle henkilölle. Usein lainaa saadaan ilman vakuuksia ja takaajia.

Lainaa 20 -vuotiaille

Hae Credit24

Lainaa voidaan saada nopeasti muun muassa Credit24:stä, Visus.fi:stä, Laina.fi:stä, Pikavippi.fi:stä, Gleestä, Laina.fi:stä, LuottoRahasta ja Euroloanista. Lainojen vertaileminen kannattaa, ja varsinkin luotonantajien lainaehtoihin ja vuosikorkoihin kannattaa tutustua huolellisesti etukäteen. Lainaa voidaan hakea myös pankista. Pankeissa 20-vuotiaille opiskelijoille myönnetään opintolainaa ja myös muuta lainaa, jos hakijalla on säännölliset ja riittävän suuret kuukausitulot.

Mistä lainaa haetaan?

Lainaa voidaan hakea nopeasti useilta eri luotonantajilta. Netistä löytyy sivustoja, joihin on koottu luotonantajien tietoja. Sivustoilta näkee helposti, missä paikoissa lainaa myönnetään 20-vuotiaille. Tietoja on koottu mm. seuraaville sivustoille: PikaVippi ja Uusilaina.fi. Niiden kautta lainaehtoja voidaan myös vertailla. 20-vuotiaille myönnetään etenkin pieniä 50-400 euron suuruisia ns. pikalainoja, mutta myös suurempia kulutusluottoja. Lainaa voidaan hakea ainakin Etua.fi:stä, Fellow Financesta, TrustBuddysta, Gleestä, Rahalaitoksesta, Yleislainasta, Vivus.fi:stä, Aasasta, Euroloanista ja Credit24:stä. Suurempia lainoja voidaan hakea mm. Euroloanista, Credit24:stä ja Laina.fi:stä. Niissä myönnetään jopa useamman tuhannen euron suuruisia lainoja. Lainaa voidaan hakea myös vaivattomasti usealta luotonantajalta kätevästi vain yhdellä hakemuksella mm. Freedom Rahoituksesta. Lainaa voidaan hakea suuriakin summia, ja niiden takaisinmaksuajaksi voidaan valita 1-12 vuotta.

Pikalainoja myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia. Kulutusluotot ovat yleensä suuruudeltaan suurempia kuin pikalainat. Kulutusluottoihin vaaditaan joissakin paikoissa vakuuksia, mutta joissakin paikoissa niitä myönnetään myös ilman vakuuksia. Yleensä etenkin suurempiin lainoihin vaaditaan vakuuksia. 20-vuotiaalle myönnetään kulutusluottoa ilman vakuuksia mm. Credit24:ssä, Rahalaitoksessa, Omalaina.fi:ssä ja Yleislainassa. Niistä voidaan hakea 250-5000 euron suuruisia kulutusluottoja paikasta riippuen. Lainan takaisinmaksuajaksi voidaan valita 0,5-3 vuotta. Rahalaitoksessa lainaa myönnetään jopa 30 000 euroa 2-12 vuoden takaisinmaksuajalla. Pankeissa myönnetään 20-vuotiaille, itsenäisesti asuville opiskelijoille opintolainaa, johon ei vaadita takaajia, vaan lainan takaa valtio. Riittävän suuret ja säännölliset tulot omaavalle henkilölle voidaan myöntää myös muuta lainaa.

Esimerkki 200 euron lainan 3kk maksuajalla todellinen vuosikorko on 272.34%. Pikalaina jakautuu 3 erään. Kokonaiskustannukset ovat 83€*3=248€. Kokonaiskulut 48€. Laina-aika 20 -vuotiaille mynnettävissä lainoissa on 3kk - 15 vuoden välillä. Todellisen vuosikoron maksimi 1255%. Tarkista aina ennen lainaamista oman lainasi tiedot saamastasi lainahakemuksesta.

Lainaa hakevalta henkilöltä edellytetään moitteetonta raha-asioiden hoitamista, eikä maksuhäiriömerkintöjä saa olla. Hakijalla tulee olla myös pankkitunnukset ja suomalainen puhelinnumero. Lainaa voidaan hakea vaivattomasti netin kautta luotonantajien nettisivuilla olevilla lainahakemuksilla. Lainanhakijan kannattaa tutustua huolellisesti eri luotonantajien lainaehtoihin, sillä mm. lainojen takaisinmaksuajat vaihtelevat luotonantajien välillä. Ennen kuin lainaa haetaan, lainanhakijan on myös syytä miettiä, minkä suuruista lainaa haetaan, ja millaisissa kuukausierissä laina pystytään maksamaan takaisin.

Lainaa 20-vuotiaalle tiivistetysti

  • 20-vuotiaille lainaa myönnetään useissa eri paikoissa.
  • Luotonantajilta voidaan hakea joko pienehköjä pikalainoja tai suurempia kulutusluottoja. Lainaa myönnetään usein ilman vakuuksia ja takaajia, mutta joissakin paikoissa hakijalta vaaditaan vakuuksia.
  • Lainaa voidaan saada nopeasti muun muassa Credit24:stä, Visus.fi:stä, Laina.fi:stä, Pikavippi.fi:stä, Gleestä, Laina.fi:stä ja Euroloanista. Kulutusluottoa voidaan hakea ilman vakuuksia mm. Credit24:stä, Rahalaitoksesta, Omalaina.fi:stä ja Yleislainasta.
  • Lainojen vertaileminen kannattaa, ja luotonantajien lainaehtoihin ja vuosikorkoihin kannattaa tutustua huolellisesti etukäteen. Lainaa voidaan hakea myös pankista. Pankeissa 20-vuotiaille opiskelijoille myönnetään opintolainaa, mutta myös muuta lainaa, jos hakijalla on säännölliset ja riittävän suuret kuukausitulot.
  • Netistä löytyy sivustoja, joihin on koottu luotonantajien lainaehtoja, kuten lainan todellisia vuosikorkoja ja takaisinmaksuaikoja. Tietoja on koottu mm. seuraaville sivustoille: Fiksulaina, Uusilaina sekä PikaVippi.


Joko teit vertailun tai kilpailutuksen?
Vertaa lainoja
Siirry alkuun