Lainaa 19-vuotiaalle

Valitse alle 19-vuotiaalle sopivat pikalainat
-
100
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+

Halvin 1000€ ( Katso vertailu )

Korko:488€
Vuosikorko:50.38%
Yhteensä:1488€

Kuukausierä

62€

Löysimme sinulle 1 sopivaa 1000 euron lainaa

 •  
  Ikäraja
  Maksuaika
  Todellinen vuosikorko
  Kuukausierä
 • Credit24
  ENSILAINA ILMAISEKSI
  Kaikki kulut 0€ uusille asiakkaille
  19v
  2v
  3kk - 2v
  50.38%
  max. 153.63%
  62
  Yht. 1488€

  turvallinen sivusto
  Esimerkki: Credit24 1000 euron lainan todellinen vuosikorko 2v maksuajalla on 50.38%. Pikalaina jakautuu 24 erään. Kokonaiskustannukset ovat 62€*24=1488€. Kokonaiskulut 488€.
  Lisätietoa lainasta

  Parhaat edut

  • Ensilaina ilman nostokulua
  • Lainaa jopa 4000€
  • Myönnetään 19-75 vuotiaille

  Kulut

  • Vuotuinen nimelliskorko 40,56 - 95,40%
  • Ensimmäinen nosto ilman nostokulua, tämän jälkeen 6,95% tai vähintään 5€

  Credit24 yhteystiedot

  MCB Finance Finland Oy
  Malminkatu 28
  00100 Helsinki
  Sähköposti: asiakaspalvelu[ät]credit24.fi
  Puhelin: 0800 144 344 (maksuton)
  Avoinna: ma-pe 9-17

  Maksumuistutus 5€ 14 vrk laskun eräpäivästä. Mikäli maksumuistutus maksamatta eräpäivän jälkeen. Laina siirtyy perintään OK Perintä Oy:lle

  Lisätietoa tästä tai credit24.fi kotisivulta

Mistä lainaa 19-vuotiaalle?

Elämässä tulee usein vastaan tilanteita, joissa tarvitaan lainaa. Lainaa saatetaan tarvita erilaisiin hankintoihin, esim. kodin tavaroihin, tai vaikkapa silloin, jos elämään kaivataan hieman luksusta. Pikalainaa voidaan hakea helposti netistä. Monissa yrityksissä pikalainaa myönnetään myös 19-vuotiaille, moitteettomasti raha-asiansa hoitaneille henkilöille.

Lainaa 19 vuotaalle

Lainaa myönnetään helpommin, jos hakijalla on säännölliset tulot, mutta lainaa voidaan myöntää myös ilman tuloja. Lainaa voidaan hakea myös ilman vakuuksia ja takaajia. 19-vuotiaille myönnetään tavallisimmin ns. pikalainaa. Sitä myönnetään ainakin Credit24-, Euroloan- ja Pikavippi.fi-yrityksissä. Lainaa on mahdollista saada myös pankista. Pankeissa myönnetään nuorille hakijoille opintolainaa, mutta myös muuta lainaa. Lainaehtoihin ja vuosikorkoihin tutustuminen on suositeltavaa, sillä niissä saattaa olla suuria eroja luotonantajien välillä.

Mistä lainaa 19-vuotiaalle?

Netistä voidaan hakea lainaa useilta eri luotonantajilta. Tyypillisimpiä netin kautta haettavia lainoja ovat ns. pikalainat. Nuorille pikalainaa myönnetään ainakin Credit24:ssä, Euroloanissa ja Pikavippi.fi:ssä. Lainaa hakevan kannattaa vertailla luotonantajien lainaehtoja ja todellisia vuosikorkoja, koska niissä voi olla suuriakin eroja eri luotonantajien välillä. Lainaa hakevan kannattaa myös miettiä etukäteen, miten suuren lainasumman aikoo hakea, ja miten ja missä ajassa lainan pystyy maksamaan takaisin. Lainan takaisin maksaminen on otettava huomioon aina, kun lainaa haetaan, sillä takaisinmaksun laiminlyönti voi johtaa maksuhäiriömerkintöihin. Luotonhakijalta edellytetään moitteetonta raha-asioiden hoitamista, eikä maksuhäiriömerkintöjä saa olla. Hakijalla tulee olla myös pankkitunnukset ja suomalainen puhelinnumero. Joissakin paikoissa 19-vuotiaalta lainanhakijalta vaaditaan vakuuksia ja takaajia, kun taas joissakin paikoissa lainaa myönnetään ilman niitä. Lainaa voidaan hakea vaivattomasti netin kautta luotonantajien nettisivuilla olevilla lainahakemuksilla.

Netistä löytyy sivustoja, joihin on koottu eri luotonantajia. Käyttölainat.fi-, Fiksulaina-, Vippihaku-, Pikaluottohaku- sekä PikaVippi-sivustojen kautta luotonantajia voidaan etsiä helposti. Sivustojen kautta lainaehtoja voidaan myös vertailla helposti ja nopeasti. 19-vuotiaalle myönnetään lainaa mm. Euroloanissa, Credit24:ssä ja Pikavippi.fi:ssä. Euroloanissa luotonhakijalle myönnetään luottotili, jolta voidaan nostaa haluttu summa rahaa. Luottoa voidaan saada 50-5000 euroa. Korkoa maksetaan vain nostetusta summasta. Euroloanissa luottoa myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia. Lainan hakeminen on ilmaista, ja luottopäätös lähetetään hakijalle välittömästi.

Credit24:stä voidaan hakea Joustolimiitti-luottoa. Luottoa voidaan hakea 250-3000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia. Takaisinmaksuajaksi voidaan valita 6-24 kuukautta luotosta riippuen. Pikavippi.fi:ssä 19-vuotiaalle myönnetään lainaa 100-300 euroa. Lainan takaisinmaksuaika on 6 kuukautta. Lainaa voidaan hakea myös helposti ja nopeasti ilman vakuuksia ja takaajia. Pankeissa myönnetään itsenäisesti asuville 19-vuotiaille opiskelijoille opintolainaa. Siihen ei vaadita opiskelijalta omia takaajia, vaan takaajana toimii valtio. Pankeissa saatetaan myöntää nuorille myös muuta lainaa, jos hakijan tulot ovat säännölliset ja riittävän suuret. 19-vuotiaille ei kuitenkaan välttämättä myönnetä yhtä suuria lainoja kuin vanhemmille henkilöille. 

Esimerkki 200 euron lainan 3kk maksuajalla todellinen vuosikorko on 272.34%. Pikalaina jakautuu 3 erään. Kokonaiskustannukset ovat 83€*3=248€. Kokonaiskulut 48€. Laina-aika 19-vuotiaille mynnettävissä lainoissa on 3kk - 15 vuoden välillä. Todellisen vuosikoron maksimi 1255%. Tarkista aina ennen lainaamista oman lainasi tiedot saamastasi lainahakemuksesta.

Pikalainaa 19-vuotiaalle lyhyesti

 • Lainaa myönnetään 19-vuotiaille monissa paikoissa.
 • Hakijan tulee olla hoitanut raha-asiansa moitteettomasti, eikä maksuhäiriömerkintöjä saa olla.
 • Säännölliset tulot omaavalle lainaa myönnetään helpommin, mutta lainaa voidaan myöntää myös ilman tuloja. Lainaa voidaan hakea myös ilman vakuuksia ja takaajia. 19-vuotiaille myönnetään etenkin ns. pikalainaa. Sitä myönnetään ainakin Euroloan-, Credit24- ja Pikavippi.fi-yrityksissä.
 • Lainaa voidaan hakea myös pankista (opintolaina, mutta myös muut lainat). Netistä voidaan hakea lainaa useilta luotonantajilta.
 • Netistä löytyy sivustoja, joihin on koottu eri luotonantajia. Käyttölainat.fi, Fiksulaina, Vippihaku, Pikaluottohaku sekä PikaVippi ovat sivustoja, joiden kautta luotonantajia voidaan etsiä helposti. Sivustojen kautta lainaehtoja voidaan myös vertailla helposti ja nopeasti.
 • Lainaehtoihin ja vuosikorkoihin tutustuminen on suositeltavaa, sillä niissä saattaa olla suuria eroja luotonantajien välillä.


Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Siirry alkuun