50 euron lainojen vertailu

Vertaa edullisin 50 euron pikalaina nopeasti
-
100
60000
+
-
1 vuosi
15 vuotta
+
Valitse ikä

50 euron lainavertailu & pikalainavertailu

50€ lainavertailun avulla löytyy helposti halvin 50€ laina, kun otetaan huomioon laina-aika ja takaisinmaksumäärä. Lainavertailu kannattaa tehdä aina ennen lainan ottamista, jotta ei tule maksettua turhaa rahaa. Edullisimman lainan metsästys kannattaa myös pienemmissä summissa, koska jo 50 euron lainoissa on useiden eurojen eroja eri lainantarjoajien välillä. Pikavippifirmoilla voi olla myös lyhytaikaisia tarjoushintoja, jotka kannattaa tietysti hyödyntää. Pikalainavertailun ajantasaiset hinnat on hyvä tarkistaa aina palveluntarjoajan sivuilta.

50e lainat vertailussa

50 euron laina netistä

Hae Credit24 50€ laina

50€ laina on summaltaan pieni, mutta yllättävän menon sattuessa rahalla voi olla isokin merkitys. Onneksi 50 euron lainan saa netistä nopeasti tilille. 50€ pikavippi on mahdollista hakea monesta eri lainapaikasta. 50€ lainaa hakeakseen tulee olla yli 18-vuotias henkilö, jolla on säännölliset tulot, luottotiedot kunnossa sekä vakituinen osoite Suomessa.

Ensilainana 50€ pikavipin voi saada kätevästi ilman korkoja ja kuluja, joten ensilainaa hakevan kannattaa aina katsoa lainatarjoukset läpi. Lue lisää ilmainen ensilaina -sivulta. Viidenkymmenen euron lainan saa tilille aina ilman vakuuksia ja takaajia, joten lainan hakemiseen ei tarvita muita henkilöitä. Myös 50 € lainaa varten tulee olla luottotiedot kunnossa. Luottotiedot tarkistetaan luottotietorekisteristä aina lainahakemuksen käsittelyn yhteydessä. Lainapaikasta riippuen pikavipin voi saada tilille jo saman päivän aikana tai jopa muutamassa minuutissa.

Lainaus Myös 50€ lainaa varten tulee olla luottotiedot kunnossa.

50 euron lainaa voidaan hakea netissä tehtävällä hakemuksella tai tunnistautumisen jälkeen helposti tekstiviestillä. TUPAS–tunnistautuminen pikavippitarjoajan palveluun tehdään ensin kirjautumalla verkkopankkitunnuksilla oman verkkopankkin kautta. Hakemuksen lähettämisen jälkeen asiakas saa tiedon lainan myöntämisestä yleensä tekstiviestillä. Ilmoituksen jälkeen asiakkaan tulee hyväksyä lainaehdot joko tekstiviestillä tai internetissä. Kun pikavippi on hyväksytty, rahat laitetaan tilille yleensä välittömästi, tai viimeistään 1-2 vuorokauden kuluttua. 50€ laina, korot ja muut kulut maksetaan takaisin yleensä sähköpostiin lähetettävällä laskulla. 

Vertaa 50€ lainat

Vertaa 50e lainat

Lainavertailu kannattaa tehdä, olipa lainasumma kuin pieni tahansa. Vertaalaina.fi:n lainavertailun avulla tulee nopeasti esiin parhaat lainatarjoukset, myös korottomat ja kuluttomat lainat. Muista ottaa huomioon 50 euron pikalainoja vertaillessa, että useisiin tilauksiin lisätään myös muita kuluja, esimerkiksi kuluja tekstiviesteistä. Lainaehdot kannattaakin lukea läpi aina ennen lainan hyväksymistä, niin ei tule yllätyksiä lainanmaksuun liittyen. Halvin 50€ laina netistä löytyy helposti Vertaalaina.fi:n lainavertailussa. 

50 vippi 30 päiväksi

50 euron vipin laina-aika riippuu paljon lainan tarjoajasta sekä myös asiakkaan tarpeista. Usein 50 vippi hoituu nopeasti 30 pv maksuajalla. Yleensä 50€ lainan maksuaika on 30 pv-3 kuukautta. 50 euron pikavipin laina-ajassa pätee yleensä yksinkertainen sääntö: mitä lyhyempi laina-aika on, sitä halvemmaksi korot yleensä jäävät. Jos tulevat viikot ovat rahallisesti tiukkoja, voi 50€ lainaan valita pitkän maksuajan ja maksaa vipin esimerkiksi 3 erässä 3 kuukauden aikana. Kun lainasumma on pieni, eivät korotkaan pääse nousemaan kovin korkeiksi. 

Esimerkki 50 euron pikalainasta 3 kuukauden maksuajalla, kun luotto maksetaan 3 erässä. Kokonaiskustannukset on 18€*3=53€, joista kuljen osuus 3€. Todellinen vuosikorko on 42.1%. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Laina-aika 50e lainoissa on 3kk - 15 vuoden välillä, mutta tyypillinen laina-aika 50e lainalle on 3 kk. Todellisen vuosikoron maksimi 1255%. Tarkista aina ennen lainaamista oman lainasi tiedot saamastasi lainahakemuksesta.

Kuten muissakin pikalainoissa, myös 50 euron laina on mahdollista peruuttaa sitä vaativissa tilanteissa. Asiakkaalla on 14 päivää aikaa tehdä peruuttamisilmoitus vipin tarjoajan verkkosivulta löytyvillä ohjeilla. Vaikka 50 euron laina on summaltaan pieni, kannattaa vippi maksaa kuitenkin ajoissa takaisin. Hyvin hoidettu laina mahdollistaa uusien ja myös isompien lainojen hakemisen tulevaisuudessa.  Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun