Vertaa 400 euron lainat

Avullamme löydät helposti halvimman 400€ lainan
-
100
60000
+
-
1 vuosi
15 vuotta
+
Valitse ikä

Sopivin 400€

Korko:24€
Vuosikorko:11.46%
Yhteensä:424€

Kuukausierä

35€

400 euron lainavertailu

Halvin 400€ laina löytyy nopeasti Vertaalaina.fi -palvelussa. Halpoja lainatarjouksia tarjoavat 400 euron lainoissa useat eri lainapaikat, joten pikalainavertailun avulla voit valita nopeasti itselle sopivan lainan. 400 euron lainavertailu kannattaa tehdä aina ennen lainan ottamista, koska tarjoukset muuttuvat ja vertailun avulla voi säästää lainakuluissa useita kymppejä. Lainojen tiedot on päivitetty lainantarjoajien sivustoilta, mutta aina ennen 400 euron lainan ottamista kannattaa toki varmistaa ajantasaiset lainatiedot.

400e lainavertailu

400 euron laina auttaa talouden tasapainoon

400€ laina mahdollistaa tasapainon talouteen, kun auto vaatii pikaista korjausta, eikä ylimääräistä rahaa ole. 400€ pikalainan avulla menot on helppo jaotella useammalle kuukaudelle tai jopa useammalle vuodelle. Joustava 400 euron laina on myös nopeasti tilillä, joten pikalaina ratkaisee asiat ennen kuin ne ehtivät ongelmaksi asti. 400 euron luottoa varten ei tarvita takaajia tai vakuuksia, vaan lainan hakeminen onnistuu kätevästi netissä. Lainavertailun avulla on lisäksi mahdollista säästää lainan koroissa ja kuluissa. 

Hakeakseen lainaa, asiakkaan tulee olla yli 18-vuotias henkilö, jolla on säännölliset tulot sekä vakituinen osoite Suomessa. Myös asiakkaan luottotiedot tarkistetaan aina 400€ lainan hakemisen yhteydessä. Luottotiedottoman on vaikea saada lainaa Suomessa, joten olipa laina kuinka pieni tahansa, kannattaa sen takaisinmaksusta huolehtia tarkasti. Osa lainapaikoista vaatii asiakkailtaan vielä korkeampaa ikärajaa, joten lainavertailuun kannattaakin aina syöttää myös oma ikä, niin saa heti rajattua pois ne lainapaikat, joista lainaa ei voi iän puolesta edes saada. Pikalainavertailu on kätevä tapa aloittaa lainanhaku netissä ja kartoittaa itselle sopivia lainapaikkoja. 

400€ laina netistä on nopein keino saada laina

400 euron laina haetaan täyttämällä lainahakemus netissä. Lainahakemuksessa kysytään tulotietoja, olemassaolevia lainoja sekä muita henkilötietoja. Lainahakemus on kuitenkin helppo täyttää, eikä siihen mene kuin muutamia minuutteja. Asiakas tunnistetaan verkkopankkitunnuksien avulla luotettavasti. Myöhemmin on mahdollista käyttää lainapaikasta saatua henkilökohtaista PIN-koodia, jonka avulla voi nostaa lainaa ilman uutta tunnistautumista. Lainan hakeminen netistä on tehty asiakkaalle helpoksi ja vaivattomaksi, turvallisuudesta tinkimättä. 400 euron lainaa varten ei yleensä tarvitse lähettää liitteenä esimerkiksi palkkatodistusta. Jos kuitenkin joku lainapaikkaa vaatii liitteitä, niin myös niiden lähettäminen onnistuu kätevästi netissä. Lainahakemus käsitellään lainapaikan aukioloaikana, yleensä klo 7-23 välillä. 400€ laina on mahdollista saada tilille jopa saman päivän aikana ja pisimmilläänkin lainaprosessi kestää vain muutaman pankkipäivän. Nopeimmat lainapaikat käsittelevät lainahakemuksen välittömästi ja asiakas saa heti lainatarjouksen. Asiakas voi hyväksyä lainatarjouksen halutessaan heti, jonka jälkeen laina siirtyy tilille. Lainan takaisinmaksu hoituu kerran kuukaudessa tulevalla laskulla. 

400€ laina pitkällä laina-ajalla

Vertaa 400e lainat

Nykyään asiakas saa valita itselleen sopivan laina-ajan 400 euron vippiin aika vapaasti. 400 euron lainoissa voi valita myös pitkän maksuajan, jolloin luottoa voi maksella takaisin jopa usean vuoden ajan. Jos tulevaisuudessa on paljon menoja tiedossa, voi pitkä laina-aika olla järkevä ratkaisu. Lainamuutoksia on mahdollista tehdä myöhemminkin, jos tulee tarvetta eräpäivän siirrolle tai lyhennysvapaalle kuukaudelle. Myös ylimääräisiä lyhennyksiä voi tehdä melkeinpä jokaiseen lainaan. Pikalainavertailu on helppo keino kartoittaa eri lainavaihtoehtoja ja verrata, miten eripituinen takaisinmaksuaika vaikuttaa lainan kustannuksiin. Joustava ja pitkä laina-aika tekee lainan maksamisesta stressittömämpää, koska jos rahaa onkin ylimääräistä, niin laina-aikaan ja lainamenoihin voi vaikuttaa tekemällä ylimääräisiä lyhennyksiä. Lyhennysvapaasta kuukaudesta taas peritään yleensä maksua, joten lainan kustannukset nousevat, jos asiakas ei pysty pitämään kiinni sovitusta maksuaikataulusta.

Esimerkki 400 euron pikaluotosta yhden vuoden maksuajalla, kun laina maksetaan 12 erässä. Kokonaiskustannukset on 38€*12=456€, joista kuljen osuus 56€. Todellinen vuosikorko on 27,96%. Korot ja kulut riippuvat lainanhakijan tiedoista, lainapaikasta sekä lainan kestosta. Laina-aika 400e lainoissa on 3kk - 15 vuoden välillä. Todellisen vuosikoron maksimi 1255%. Tarkista aina ennen lainaamista oman lainasi tiedot saamastasi lainahakemuksesta.

Koron ja itse lainan lisäksi hintaan voidaan lisätä myös muita kuluja, jotka vaihtelevat riippuen lainan tarjoajasta. Lainaehdot kannattaakin lukea läpi aina ennen lainan hyväksymistä.

Vertaa 400€ lainat kätevästi

Lainavertailu on nopea keino silmäillä lainavaihtoehtoja läpi ennen lainahakemuksen täyttämistä. Todellinen vuosikorko, lainan kulut ja kuukausittainen lainanhoitomaksu ovat esimerkiksi niitä tietoja, joita on hyvä verrata keskenään ennen lainan ottamista. Turhasta ei kannata maksaa ja lainojen vertaaminen säästääkin yleensä useita kymppejä selvää rahaa, kun on kyse 400 euron lainoista. Vertaalaina.fi -palvelun avulla on helppo löytää halvin 400€ laina netistä.Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun