Vertaa edullisin vakuudeton laina

Vertailumme kattaa yli 60 lainaa ilman vakuuksia

-
100
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 1000€ ( Katso vertailu )

Korko:96€
Vuosikorko:9.34%
Yhteensä:1096€

Kuukausierä

46€

Miten saada laina ilman vakuuksia ja mistä?

Laina ilman vakuuksia eroaa vakuudellisista lainoista siinä, että vakuudettomat luotot ovat suuruudeltaan pienempiä, korkeintaan 50000€ suuruisia. Usein lainat ilman vakuuksia ovat kuitenkin 50-1000€ pienlainoja. Lainan korko on yleensä korkeampi kuin vakuudellisissa luotoissa ja maksuajat lyhyempiä. Vakuudettomuus siis maksaa, mutta toisaalta voi olla vaikeaa löytää lainalle henkilötakaajaa tai omaisuutta vakuudeksi. Henkilötakaajalta vaaditaan säännöllisiä tuloja ja maksuhäiriöttömyyttä, joten esimerkiksi työtön ei kelpaa takaajaksi.

Laina ilman vakuuksia

Vakuudettoman luoton hakeminen on nopeaa ja rahat saa käyttöönsä yleensä samana päivänä. Takausta vaativan luoton hakeminen taas kestää yleensä useita päiviä ja kiireisinä aikoina lainan saamiseen voi mennä vielä pidempikin aika. Vakuudeton laina on siis helpompi saada heti käyttöön. Yleensä laina siirretään hakijan tilille ja henkilöllisyys varmistetaan kätevästi henkilökohtaisten verkkopankkitunnuksien avulla. Varsinaisia lainaneuvotteluja ei tarvitse käydä, kun koko hakuprosessi tapahtuu internetin tai puhelimen välityksellä. Lainahakemus täytetään netissä ja odotellaan lainatarjousta. Lainatarjous ei ole sitova, joten vakuudettomia lainoja voi hakea useasta eri paikasta. Vertailu kannattaa tehdä aina ennen lainatarjouksen hyväksymistä. Vakuudetonta lainaa voi saada yli 18-vuotiaat henkilöt. Opiskelijan kannattaa kuitenkin hyödyntää mahdollisuus valtion takaamaan opintolainaan.

Vakuudettomat lainat

Vakuudettomat lainat on kätevä vaihtoehto nopeaan rahantarpeeseen. Vakuudettomissa lainoissa on isoja eroja keskenään, joten lainavertailu kannattaa tehdä aina ennen lainan ottamista. Vakuudettomia lainoja saa nykyään myös pidemmällä laina-ajalla, joten vakuudettomat lainat eivät välttämättä ole enää pikalainoja sanan varsinaisessa merkityksessä. Vakuudeton laina kannattaa aina suhteuttaa omiin tuloihin ja menoihin. Laina ilman vakuuksia tulisi hoitua kuukausittain helposti, koska yllättäviä menoja voi tulla pitkin vuotta. Maksuerät kannattaa siis miettiä sopiviksi, koska yleensä lainan maksuerien muuttaminen on hankalaa jälkikäteen ja siitä menee myös lisämaksua. Lyhennysvapaat kuukaudet ovat yleensä mahdollisia vakuudettomassa lainassa, mutta myös niistä peritään pääosin lisämaksua. Lainapaikat suosivat ottamaan aina yhden lainan kerrallaan, joten ennen vakuudettoman lainan hakemista kannattaa varmistaa, että lainamäärä riittää. Osassa lainapaikoista on mahdollista hakea lainamäärän korotusta. Lainatarjouksia kannattaa seurata aktiivisesti, koska laina-alalla on kova kilpailu ja lainapaikat houkuttelevat itselleen hyviä asiakkaita. Erityisesti ensilainaa hakevat saavat yleensä hyviä lainatarjouksia vakuudettomista lainoista.Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Siirry alkuun