LAINA ILMAN PUHELINTA

Lainan hakeminen onnistuu myös ilman puhelinta.

Hae lainaa ilman puhelinta

Osa lainapaikoista tarjoaa myös lainaa ilman puhelinta. Vertaalaina.fi listasi niistä parhaimmat lainapaikat:

Lainan hakeminen ilman puhelinta

Hae lainaa ilman puhelinta

Tarvitsetko pikaista lainaa, mutta useimpien pikalainojen saamiseksi sinun pitää lähetellä viestejä tai soitella puhelimella? Jos et esimerkiksi omista puhelinta, käytät prepaid –liittymää tai et halua maksaa turhia lisäkuluja tekstiviestien lähettelystä, joidenkin lainapaikkojen kanssa voi syntyä ongelmia. Laina tulee yleensä ajankohtaiseksi, kun tarvitset rahaa esimerkiksi kodinkoneiden hankkimiseen, vuokran maksuun tai vaikkapa vain ruoan ostoon. Laina tuo turvaa elämän pieniin ja suuriin menoihin. Miltäpä kuulostaisi laina ilman puhelinta?

Laina ilman puhelinta

Laina pankkitunnuksilla ilman puhelinta?

Lainan saaminen ilman puhelinta onnistuu osassa lainapaikoista. Yleensä kuitenkin lainan saamiseen tarvitaan puhelin ja toiminnassa oleva puhelinliittymä, joka on omissa nimissäsi. Vahvistusviestit ja muut lainan saamisessa tärkeät toimet tehdään yleensä puhelimen kautta tekstiviestillä – esimerkiksi useimmat sopimukset hyväksytään viestillä. Prepaid –liittymällä ja myös salaisella numerolla haettaessa pikavipin saaminen ei aina onnistu.

Useat lainapaikat tarjoavat sinulle mahdollisuuden tunnistautua pankkitunnuksillasi puhelimen sijaan. Silloin teet yleensä hakemuksen lainan tarjoajan verkkosivuilla ja pääset sen kautta suoraan tunnistautumispalveluun. Tunnistautumispalvelussa syötät omat pankista saamasi verkkopankkitunnukset ja kirjaudut niiden kautta oman pankkisi tunnistautumisjärjestelmään. Näin lainapaikat tarkistavat henkilötietojesi oikeellisuuden ja myös oikeutesi saada laina. Laina ilman puhelinta onnistuu siis saada varsin helposti TUPAS –tunnistautumisen avulla ja on myös turvallista. Turvallisen palvelusta tekee se, että tietojasi ei ikinä anneta ulkopuolisille, eikä kenenkään ole mahdollista käyttää palvelua sinun puolestasi.

Laina ilman puhelinta tulee usein myös halvemmaksi kuin laina, jonka saamiseksi täytyy lähettää jos minkälaista vahvistusviestiä ja hakemusta. Yksi viesti voi maksaa parista eurosta jopa kymmeniin euroihin ja useissa paikoissa joudut lähettämään useampiakin viestejä. Laina ilman puhelinta säästää siis myös selvää rahaa ja on myös turvallisempaa.

 Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun