Vertaa kulutusluotto

Lφydδ avullamme edullisin kulutusluotto

-
100
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 1000€ ( Katso vertailu )

Korko:96€
Vuosikorko:9.34%
Yhteensä:1096€

Kuukausierä

46€

Vertaa ja lähetä hakemus, 3 askelta

Valitse lainasumma ja aika
Vertaa lainoja
Valitse sinulle sopivin tarjous
kokemusta

Muutto toi mukanaan yllättäviä kuluja. Vertaalaina.fi:n kautta löysin onneksi edullisen lainan, jolla maksoin takuuvuokran ja uuden sohvan. Nyt kelpaa löhöillä uudessa asunnossa.

Hanna, Iisalmi

kokemusta

Häämatka naapurikaupungissa vaihtui viikon lomaan Espanjassa. Kannatti katsoa lainatarjouksia vertaalaina.fi:n kautta. Häämatkan muistaa vielä pitkään.

Paula, Turku

Kulutusluotto vertailu

Kulutusluotto on nimensä mukaisesti luotto, joka otetaan kulutusta varten. Pankit määrittelevät lainat yleensä asuntolainoihin ja kulutusluottoihin. Kulutusluotot voivat olla vakuudellisia luottoja, missä on vakuutena esimerkiksi kiinteistö. Toisaalta yleisin kulutusluoton muoto on vakuudeton luotto, missä asiakas ei tarvitse lainansa vakuudeksi mitään omaisuutta tai henkilötakaajaa. 

Kulutusluotto vertailu - katso halvin laina

Kulutusluotto on luotto, jonka käyttötarkoitus ei ole ennalta määrätty, toisin kun asuntolainaa otettaessa. Asiakkaan ei tarvitse perustella kulutusluoton tarvettaan, vaan hän voi ottaa kulutusluoton mitä tahansa kulutusta varten. Kulutusluoton voi ottaa vaikkapa autoa, remonttia tai lomamatkaa varten.

Kulutusluotto heti tilille

Kulutusluottoja voidaan jaotella myös niiden ominaisuuksien mukaan. Vakuudettomat kulutusluotot on yleensä mahdollista saada tilille heti muutamassa minuutissa. Osa vakuudettomista kulutusluotoista on luonteeltaan kertaluottoja, jotka maksetaan heti asiakkaan tilille ja asiakas maksaa lainan sovitussa laina-ajassa kuukausittain lainaa lyhentäen. Toinen kulutusluottojen muoto on jatkuva luotto, jossa asiakkaalle myönnetään tietty luottoraja, jonka mukaan hän voi tehdä nostoja. Jatkuva luotto on voimassa toistaiseksi, eikä siitä mene kuluja siloin kun laina ei ole käytössä. 

Jatkuva luotto on kätevä vararahasto, koska kulutusluoton saa nostettua tilille muutamassa minuutissa, kun luottopäätös on jo olemassa. Kulutusluottojen kulut riippuvat otetusta kulutusluotosta. Kulutusluottojen vertailussa merkitsevät koron lisäksi myös mahdolliset muut kulut, kuten nostokulut ja kuukausittaiset tilinhoitomaksut. Todellinen vuosikorko voikin vaihdella kulutusluotoissa huomattavasti. Kulut riippuvat paljon myös siitä, kuinka nopeasti asiakas haluaa maksaa kulutusluottoa takaisin. Yleensä kulutusluottoihin voi tehdä ilman kuluja ylimääräisiä lyhennyksiä, joten kulutusluoton maksuaikataulua ei kannata laittaa liian tiukaksi.

Lainaus kulutusluoton saa nostettua tilille muutamassa minuutissa, kun luottopäätös on jo olemassa.

Kulutusluotto ilman vakuuksia

Suurin osa otetuista kulutusluotoista on vakuudettomia kulutusluottoja, mihin ei tarvita omaisuutta vakuudeksi tai henkilötakaajia. Kulutusluottoa ilman vakuuksia haetaan netistä kätevällä verkkohakemuksella. Vakuudettomat kulutusluotot ovat suuruudeltaan yleensä 100-50000 euroa, joten ne sopivat hyvin monenlaiseen kulutukseen. Kulutusluottojen vertailu onnistuu nopeasti, kun tietää tarvittavan lainasumman, katso esimerkiksi 1000 euron lainavertailu. Vakuudettomat lainat sopivat kaikenikäisille, koska niitä myönnetään osassa lainapaikoista jo 18-vuotiaille. Myös vakuudettomiin kulutusluottoihin vaaditaan kuitenkin säännölliset tulot ja yleensä vakituinen osoite Suomessa. Lisäksi asiakkaalla ei saa olla maksuhäiriöitä. Eri lainapaikoilla on erilaisia vaatimuksia kulutusluottoja hakeville asiakkaille. Osa lainapaikoista voi vaatia esimerkiksi liitteitä, kuten palkkatodistusta kulutusluottohakemuksen liitteeksi. Liitteiden tarpeeseen vaikuttaa myös kulutusluoton määrä: pieniin kulutusluottoihin harvoin tarvitsee liitteitä, mutta isompiin kulutusluottoihin vaaditaan usein esimerkiksi palkkatiedoista varmennusta. Sähköiset liitteet helpottavat kuitenkin vakuudettomien kulutusluottojen hakemista, koska liitteet voi lähettää samantien vaikkapa kännykkäkuvana tai sähköpostiliitteenä.

Ensilainaa hakevat saavat yleensä hyviä kulutusluottotarjouksia, tosin myönnetyt lainasummat voivat olla pienempiä kuin vanhoille asiakkaille. Kulutusluottoa hakevan kannattaakin ehdottomasti tarkistaa aina edulliset ensilaina-tarjoukset, jos aiempia kulutusluottoja ei vielä ole. Vakuudettoman kulutusluoton takaisinmaksaminen kannattaa hoitaa tarkasti, koska maksukäyttäytyminen voi vaikuttaa myös uuden lainan hakemiseen. Kulutusluottojen tarjonta elää jatkuvasti, joten vain vertaamalla kulutusluottoja voi löytää sen hetken edullisimman kulutusluoton. 

 Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Siirry alkuun