Korotonta luottoa jopa 6 viikkoa Bank Norwegianin luottokortilla

Korotonta luottoa jopa 6 viikkoa Bank Norwegianin luottokortilla

19.02.2018

Bank Norwegianin luottokortilla on mahdollista saada jopa 10 000 euroa luottoa korottomasti kuuden viikon ajaksi. Bank Norwegianin luottokortin kulut nimittäin hinnoitellaan eri tavalla kuin useimmat luottokortit: ostosta seuraavat 45 vuorokautta on käyttäjälleen korottomia.

Norwegianin luottokortissa ei ole kuukausi- eikä vuosimaksuja. Korkokulut alkavat kertyä 45 vuorokauden jälkeen käytetylle pääomalle. Vuotuinen nimelliskorko luottokortissa on 19,99% sekä kuukausittainen nimelliskorko 1,67%, jolloin todellinen vuosikorko esim 1500 euron lainalle on 21,92%. Laskutuslisää luottokortista ei peritä, mikäli asiakas maksaa laskunsa sähköisesti. Paperilaskusta veloitetaan 4 euron per lasku. Bank Norwegian myöntää myös lainoja.

Hae Bank Norwegian luottokorttia

Norwegianin luottokortilla rahan nostaminen ja sillä maksaminen on täysin ilmaista Suomessa ja Euroopassa. Valuutan vaihdosta voi toki tulla kuluja.

Vertaalainan luottokorttivertailusta voit katsoa muiden luottokorttien kuluja. Esimerkiksi Osuuspankin Visa-kortin korko on pienempi, esimerkiksi 1500 euron lainalle todellinen vuosikorko on 15,83%, mutta jokaisesta Visa-nostosta maksetaan ylimääräisiä kuluja.

Paljon matkustavalle Norwegianin luottokortti on loistava valinta, sillä sen käyttö kerryttää tehokkaasti bonusta CashPoints pisteinä, joita puolestaan voi käyttää lentolippuihin, ylimääräisiin matkatavaroihin, paikkavaraukseen, peruutusvakuutuksen ja varausmuutoksiin. Bank Norwegian tarjoaa myös ilmaisen matkavakuutuksen ja peruutussuojan, mikäli matka maksetaan Norwegianin luottokortilla.

Bank Norwegianin luottokorttia voi hakea täysi-ikäiset suomalaiset, jotka ovat asuneet Suomessa vähintään kolme vuotta. Luottotiedot täytyy tietysti olla kunnossa ja ennen myöntämistä tarkistetaan myös asiakkaan maksukyky. Luottokortin limiitti myös sovitaan asiakaskohtaisesti. Hakemuksen voi joka tapauksessa tehdä netissä muutamassa minuutissa.

Katso lisää tietoa Norwegian luottokortista.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Takaisin

Siirry alkuun