Koroton laina

Vuoden 2019 lakimuutoksen myötä ilmaisia lainoja ei ole saatavilla. Katso halvin laina lainavertailusta.

Koroton laina

Koroton laina on yleensä tarjoustuote, jonka avulla asiakas saa muutamaksi kuukaudeksi pienen lainan ilman korkoja. Koroton laina ei sido asiakasta ottamaan lisää lainaa, mutta korottoman lainan takaisinmaksamisessa kannattaa kyllä olla tarkkana. Yleensä koroton laina on summaltaan korkeintaan 2000 euroa ja maksuaikaa on yleensä muutamasta viikosta kuukauteen. 

Koroton ensilaina ja lainaehdot

Koroton ensilaina on tuote, millä lainapaikat houkuttelevat uusia asiakkaita. Korottoman ensilainan lainaehdot kannattaa lukea tarkkaan läpi ennen lainan ottamista. Koroton ensilaina ei yleensä ole paras vaihtoehto, jos asiakas tarvitsee pidempiaikaista lainaa. Korottoman ensilainan lainaehdoista kannattaa katsoa ainakin mahdollisuus laina-ajan pidentämiseen ja mahdollinen korko korottoman tarjousjakson jälkeen. Koroton ensilaina on yleensä hyvä vaihtoehto, jos tarvitsee lainaa nopeasti korkeintaan muutamaksi kuukaudeksi.

Korottomassa ensilainassa voi olla kuitekin muita kuluja, jotka nostavat lainan kokonaiskustannuksia. Ennen korottoman lainan ottamista kannattaakin tarkistaa onko kyse korottomasta ja kuluttomasta ensilainasta vai sisältääkö koroton laina muita kuluja. Lainaehdoista käy ilmi myös esimerkiksi lainan avausmaksu tai mahdollinen tilinhoitomaksu. Tällä sivulla listatut korottomat ensilainat ovat kuitenkin asiakkaalle täysin ilmaisia, joten koroton ensilaina kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos asiakas tarvitsee lainaa. Korottoman lainan laina-aika kannattaakin katsoa tarkkaan, koska koroton laina voi tulla yllättävän kalliiksi, jos sitä ei saa maksettua laina-ajan puitteissa takaisin. Lainavertailun avulla voi varmistaa, onko koroton laina paras vaihtoehto, kun lainaa tarvitsee. 

Vinkki: Tällä sivuilla esitellyt korottomat lainat ovat kaikki aidosti ilmaisia. Muissa lainapaikoissa tutustu aina lainaehtoihin. Joskus ilmaiselta näyttävä laina voi olla ilmainen vain osittain. 

Koroton ensilaina

Kuluton ensilaina netistä

Hae koroton Credit24 ensilaina

Kuluton ensilaina on mahdollista saada useammasta eri lainapaikasta. Kuluttoman ensilainan etu kannattaakin hyödyntää ensin jokaisesta paikasta, ennen kuin hakee perinteistä, korollista lainaa. Kulutonta ensilainaa hakiessa saa olla lainoja, jos ne on otettu toisesta lainapaikasta. Asiakkaan ei siis tarvitse olla täysin lainaton hakiessaan kulutonta ensilainaa netistä. Koroton ensilaina on yleensä summaltaan 50-2000 euroa. Esimerkiksi Credit24 tarjoaa tällä hetkellä korotonta ja kulutonta ensilainaa 2000 euroa uusille asiakkaille. Korotonta ensilainaa voi olla vaikeampi saada isoa summaa. Uusien asiakkaiden kohdalla lainasummat ovat yleensäkin pienempiä kuin vanhojen asiakkaiden kohdalla. Jos laina-asiat hoitaa mallikkaasti, on yleensä helpompaa saada isompi laina samasta yhtiöstä. 

Kuluttoman ensilainan etu kannattaakin hyödyntää ensin jokaisesta paikasta, ennen kuin hakee perinteistä korollista lainaa.

Miten hakea korotonta ja kulutonta ensilainaa?

Koroton ja kuluton ensilaina on kätevä hakea netistä. Lainahakemuksen täyttäminen vie yleensä vain muutamia minuutteja. Lainahakemusta varten tulee varata esille pankkitunnukset sekä palkka- ja henkilötiedot. Lainapaikasta riippuen, lainahakemukseen voi tarvita myös tiedot jo olemassa olevista lainoista. Korottoman ja kuluttoman ensilainan hakeminen tapahtuu aina verkkohakemuksella ja vasta myöhemmin lainaa voi hakea esimerkiksi tekstiviestillä. Jos kuluton ja koroton ensilaina on tarjoustuote, voi lainahakemukseen kirjoittaa tarvittavan kampanjakoodin. Korottoman ja kuluttoman ensilainan lainahakemus kannattaakin täyttää huolellisesti, jotta ei vahingossa tule hakeneeksi kalliimpaa lainaa. Lainapaikoilla on usein tarjolla useita eri lainatuotteita, joten asiakkaan tulee olla itse valppaana, että tulee hakeneeksi juuri halvinta ensilainaa. 

Kuluton ensilaina voi olla myös tililuotto

Kuluton ensilaina voi olla tänä päivänä myös tililuotto, missä asiakkaalla on käytössään oma luottoraja, jonka puitteissa hän voi nostaa lainaa. Kun on kyseessä tililuotto, kuluton ensilaina tarkoittaa ensimmäistä lainannostoa. Ensimmäinen lainannosto on siis kuluton, minkä jälkeen nostoista menee aina hinnaston mukainen nostokulu ja mahdollinen korko. Tililuotto on usein summaltaan 20-2000 euroa ja kuluttoman tililuoton takaisinmaksuaika 14 vrk - 2 kuukautta. Ilmaisen kokeilun jälkeen nostopalkkio ja korkokulut palaavat normaalille tasolle. Tililuoton tarjoaja voi kuitenkin myöhemminkin tarjota kuluttomia nostoja hyvin lainansa hoitaneelle asiakkaalle. Tililuoton lainaehtoihin kannattaa tutustua huolella, jos haluaa hyödyntää lainaa myös kuluttoman tarjousjakson jälkeen.  

 Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun