Komplett Bank luottokortti

Komplett Bank Mastercard luottokortti

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

 • Jopa 50 pv korotonta maksuaikaa
 • Ei vuosimaksua
 • Käyttämällä korttia 1-2% bonus
 • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

 • Maksa luotto eräpäivään mennessä, saat sen korottomana

Kulut

 • Vuosimaksu: 0€
 • Nosto- ja maksutkulut: 0€
 • Valuuttamuunnos: 1,75%
 • Nimelliskorko ostoksissa 19,94%
 • Nimelliskorko käteisnostoissa 19,94%
 • Maksumuistutus 5€
Komplett Bank luottokortti logo

Komplett Bank Mastercard

Komplett Bank Mastercard on luottokortti, joka sopii hyvin luottokortiksi isoja ostoja varten, nopeaan nettishoppailuun tai vaikkapa luottokortiksi reissuun. Komplett Bank Mastercardissa ei ole lainkaan kuukausi- tai vuosimaksua, joten kortti ei käytännössä maksa mitään, jos se pölyttyy hetken käyttämättömänä tai jos laskun maksaa aina kokonaisuudessaan eräpäivään mennessä. Asiakas voi hakea luottokorttia kätevästi netistä ja luottorajaksi voi hakea summia väliltä 1000-10000€. Asiakkaan tulee olla yli 18-vuotias henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Komplett Bank Mastercardilla on mahdollista saada jopa 50 päivää korotonta maksuaikaa ostoille, joten luottokortilla voi kätevästi jakaa ostojen kustannuksia pidemmälle ajalle. Komplett Bank Mastercardiin voi valita itselle sopivan tunnusluvun, joten kortin käyttö on myös siltä osin sujuvaa.

Miten Komplett Bank Mastercard luottokortti toimii?

Mastercard-luottokortit toimivat hyvin maailmanlaajuisesti, joten Komplett Bank Mastercard sopii hyvin reissuun mukaan, olipa kohde sitten missä tahansa. Käteisnostoista ei peritä erikseen maksua, mutta käteisnostopäivästä alkaen laskun maksamiseen saakka asiakas maksaa käteisnostosta 19,94% vuotuista nimelliskorkoa. Tilisiirrot ja laskujen maksaminen kerryttävät korkoa myös tilisiirto päivästä lähtien. Vuotuinen nimelliskorko laskujen maksussa ja tilinsiirroissa on 19,94%. Asiakas voi maksaa saapuneen luottokorttilaskun kokonaisuudessaan tai osissa. Jos asiakkaalle jää luottoa käyttöön, maksetaan siitä vuotuista nimelliskorkoa 19,94%. Komplett Bank Mastercard kerryttää käyttäjälleen bonuksia niin, että bonuspisteitä kertyy 2% tehdyistä verkko-ostoista ja 1% muista ostoista. Bonuksia ei kerry ostoista, jotka tehdään kolmannen osapuolen maksupalveluiden kautta, esimerkkinä MobilePay. Yksi bonuspiste on 0,10€ ja asiakas voi kerryttää luottokortin avulla 500 bonuspistettä kuukaudessa ja 2 000 pistettä kalenterivuoden aikana. Komplett Bank luottokortti siis kannustaa asiakasta erityisesti verkko-ostoihin. Omat sivut -palvelun kautta voi tehdä esimerkiksi tilinsiirtoja tai tarkastella oman kortin tapahtumia. 

Komplett Bank Mastercard ja maksulykkäys

Komplett Bank luottokortissa on lisäominaisuutena maksulykkäys, jonka voi tehdä aina yhdelle ostolle maksua vastaan. Kolmen kuukauden maksulykkäys maksaa asiakkaalle 25€, eikä osto kerrytä siltä ajalta ollenkaan muita korkoja tai kuluja. Asiakas voi myös halutessaan tehdä maksulykkäyksen useammalle ostolle, mutta lykkäysmaksu maksetaan aina jokaisesta ostosta erikseen. Erityisesti isojen ostojen kohdalla maksulykkäys voi olla kätevä ominaisuus. Kuuden kuukauden maksulykkäys maksaa 35€ ja maksimilykkäys, 9 kuukautta maksaa asiakkaalle 45€. Maksulykkäys tulee ilmoittaa saman laskutuskauden aikana ja asiakas maksaa lykkäyskulun aina seuraavassa laskussaan.

Maksumuistutus 5€. Viivästyskorko on 7 prosenttiyksikköä korkeampi kuin korkolain mukainen viitekorko. Viivästyskorko on kuitenkin vähintään yhtä suuri kuin luotonantajan velasta perimä korko.

Komplett Bank luottokortti yhteystiedot

Komplett Bank ASA
PL 7640
00002 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu[ät]komplettbank.fi
Puhelin: 09 42452288
Avoinna ma-pe klo 08.00 - 16.00


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista komplettbank.fi/luottokortti-sivulta.

Siirry alkuun