Komplett Bank

Komplett Bank

4.3 9 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 1000 - 50000€
Maksuaika: 3kk-15v
Ikäraja: 23 vuotta
Vuosikorko: 5% - 19.9%

Parhaat edut

 • Ei tiettyä takaisinmaksuaikaa
 • Ei vakuuksia
 • Edullinen
 • Lainaa jopa 50000€
 • Myönnetään yli 23-vuotiaalle
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Huomioitavaa

 • Sinulla on säännölliset palkka- tai eläketulot
 • Olet asunut pysyvästi Suomessa viimeiset 36 kuukautta
 • Ei maksuhäiriömerkintää

Kulut

 • Avauskulut: 0-45€*
 • Nostopalkkio 0€
 • Nimelliskorko 4,9-19,9%*
 • Lasku: 0€/5€ (sähköpostitse/paperilla)
 • Maksumuistutus 5€
 • *) Kulut riippuvat hakijan tiedoista ja haettavasta lainasummasta
Komplett Bank logo

Komplett Bank on online-pankki Norjasta, joka tarjoaa joustoluottoa kaikille yli 23-vuotiaille Suomessa pidempään asuneille, joilla on säännölliset tulot. Komplett Bank tarjoaa lainaa aina 50000 euroon saakka, eikä lainalle ole ennalta määritettyä takaisinmaksuaikaa. Komplett Bank on tehnyt lainan ottamisesta netistä yksinkertaista ja mukavaa, koska takaisinmaksuaikaa ei tarvitse etukäteen tietää ja maksuvapaita kuukausia voi pitää, kun niitä tarvitsee. Komplett Bank joustoluotossa asiakas maksaa kuukausittaisen koron ja kulun, joka muodostuu sen mukaan paljonko lainaa on käytössä. Komplett Bankissa jokaiselle asiakkaalle määritetään luottoraja, jonka puitteissa lainaa voi nostaa lisää. Joustoluotto on siis toiminnaltaan helppo ymmärtää ja myös hinnasto on Komplett Bankissa selkeä. 

Komplett Bank Joustoluotto 1000-50000€

Komplett Bankin joustoluotto määrittyy lainahakemuksen perusteella. Haettu lainasumma ja nimelliskorko riippuu aina hakijan taloudellisesta tilanteesta. Nimelliskorko on 4,9%-19,9%, jonka lisäksi tulee lainan avausmaksu 45€-195€, minkä suuruus riippuu lainan määrästä. Nimelliskoron lisäksi asiakkaalle tulee maksettavaksi kuukausittainen tilinhoitomaksu 5€. Lainan viitekorkona toimii 3kk Euribor, joten asiakkaan tulee ottaa huomioon, että viitekoron noustessa myös asiakkaan korko nousee. Eräpäivänä Komplett Bankin joustoluotossa on kuukauden 20. päivä, jolloin tulee maksaa vähintään lainan korot ja tilinhoitomaksu. Maksumuistutuksen määrä on 5€. Komplett Bankin joustoluottoon on myös mahdollista ottaa lainaturvavakuutus, joka koskee alentunutta työkykyä, työttömyyttä tai kuolemaa.

Laina ilman vakuuksia

Komplett Bankin joustoluotto on laina, johon ei tarvitse vakuuksia. Maksuhäiriömerkinnät estävät lainan saamisen. Lainan hakemisessa tarvitaan lisäksi voimassa oleva sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Jos lainan hakija on yli 64-vuotias, on otettava yhteys asiakaspalveluun, jossa sovitaan erikseen lainaehdoista. Komplett Bank vastaa nopeasti lainahakemukseen, kun tarvittavat liitteet lähetetään lainahakemuksen yhteydessä. Pienemmälle lainasummalle riittää kopio viimeisimmästä palkkakuitista, kun taas suurempi laina edellyttää verotuspäätöstä ja sen erittelyosaa viimeisimmän palkkakuitin lisäksi. Liitteet lainan hakemiseen voi lähettää kätevästi netistä ja lainasopimus allekirjoitetaan nettipankkitunnuksien avulla. Komplett bank joustoluotto on hyvä valinta, kun tarvitsee nopeasti lainaa 1000-50000 euroa joustavalla takaisinmaksuajalla.

Joustoa arjen menoihin

Komplett Bank on nettipankki, joka tarjoaa monenlaista joustoluottoa eri hankintoihin. Se tarjoaa sinulle edullista kulutusluottoa hakemuksesi perusteella. Joustoluottoa voi myös käyttää aina uudelleen luottorajan puitteissa. Sitä mukaa, kun sitä maksaa takaisin, palautuu saldo luottotilillesi. Joustoluotto toimii siis ikään kuin luottokortin tavoin ja pystyy näin turvaamaan talouden yllättävätkin menot.

Komplett Bank on nettipankki, joka tarjoaa monenlaista joustoluottoa eri hankintoihin.

Komplett Bankin lainahakemuksen täytetään aina netissä. Hakija saa luottopäätöksen yleensä välittömästi. Myönnetty laina maksetaan hakijan ilmoittamalle tilille muutaman päivän kuluessa.

Joustoluotto on kätevä ratkaisu

Netistä haettava Komplett Bankin joustoluotto on kätevä moneen eri tarkoitukseen. Sen avulla velallinen voi tehdä nostoja tililleen aina luottorajojen puitteissa. Sinun ei tarvitsee nostaa koko luottoa kerralla, vaan voit nostaa sitä vähän kerrallaan aina silloin, kun tarvitset.

Komplett Bank on norjalainen nettipankki, joka on rantautunut myös Suomeen. Komplett Bank tarjoaa suomenkielistä asiakaspalvelua puhelimitse, sähköpostitse sekä yhteydenottolomakkeen kautta. Joustoluotto on aina vakuudetonta lainaa, joten sitä varten ei vaadita omaisuutta tai mahdollisia henkilötakaajia. Tämä sopiikin hyvin sellaisille henkilöille, joille ei ole vielä kertynyt omaisuutta.

Vinkki: Käytä joustoluottoa luottokortin tapaan ja nosta lainaa sitä mukaa, kun sitä tarvitset.

Joustoluoton monet eri käyttötarkoitukset

Komplett Bankin joustoluotto on siitä kätevä laina, että sitä voi käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Monet lainat, kuten autolaina, venelaina tai vaikkapa remonttilaina, ovat kätevästi korvattavissa Komplett Bankin joustoluoton avulla. Joustoluottoa voi saada jopa 50 000 euroa, joten kyseisellä lainalla voi tehdä suuriakin hankintoja tai sillä voi uudistaa kotia.

Vakuudetonta lainaa netistä

Vakuudeton laina on loistava ratkaisu sellaisille henkilöille, jotka eivät pysty täyttämään normaalien pankkilainojen ehtoja. Pankit vaativat yleensä vakuuksia tai suuriakin omarahoitusosuuksia. Sen sijaan Komplett Bank ei vaadi lainoilleen vakuuksia, mikä helpottaa lainan hakemista. Hakemuksen täyttäminen on helppoa ja se käy vain muutamassa minuutissa. Hakeminen tapahtuu nettihakemuksen kautta. Hakemukseen tulee ilmoittaa hakijan perustiedot sekä tiedot omista tuloista ja mahdollisista aiemmista lainoista. Siihen on myös hyvä merkitä, mikäli aikoo maksaa aiempia lainoja takaisin käyttäen joustoluottoa. Tämä saattaa vaikuttaa positiivisesti lainan päätökseen. Hakija myös tunnistautuu pankkitunnusten avulla. Samoin hyväksytyn lainatarjouksen allekirjoittaminen tapahtuu verkkopankissa. Huomioi myös, että luottotietojen tulee olla kunnossa, jotta hakemus voidaan ottaa käsittelyyn.

Komplett Bank Joustoluotto ilman kiinteää laina-aikaa

Komplett Bank on tehnyt lainanmaksusta todella joustavaa. Arjen menot ja yllättävät kulut tahtovat kasaantua aina samoille kuukausille, joten joustava laina-aikataulu on tähän erinomainen ja stressitön ratkaisu. Komplett Bankin Joustoluotto toimii niin, että asiakas saa itse päättää maksuaikataulun ja lainan lyhennysmäärän kuukausittain. Lainalla ei siis ole viimeistä eräpäivää, eikä lyhennysvapaat kasauta lainanmaksua myöhemmille kuukausille. Miten aikatauluton Joustoluotto käytännössä toimii?

 1. Komplett Bank lähettää asiakkaalle laskun sähköpostiin. Laskussa näkyy "maksettava vähimmäissumma", joka koostuu edellisen kuukauden aikana kertyneistä koroista ja kuluista. Jos yllättävät menot painavat päälle, voi maksaa vain tämän vähimmäissumman.
 2. Kaikki, mitä asiakas maksaa laskussa mainitun vähimmäissumman lisäksi, menee suoraan lainan lyhennykseen.
 3. Ylimääräinen lyhennys on mahdollista tehdä milloin tahansa. Lainan maksussa käytettävä viitenumero on aina sama, joten Joustoluottoa voi lyhentää ylimääräisillä summilla, kun itselle sopii.
 4. Joustoluoton voi myös maksaa kokonaisuudessaan pois. Asiakkaan tulee ensin ottaa yhteyttä Komplett Bankin asiakaspalveluun, josta ilmoitetaan tarkka lainan lopetussumma tietylle päivälle. Tuttua viitenumeroa käyttäen lainan voi maksaa annetulla summalla kokonaisuudessaan pois.

Komplett Bank lainan korotus

Komplett Bank Joustoluotto on hyvä turva yllättäviä menoja varten. Joustoluottoa voi käyttää tarpeen mukaan, joten luottoraja kannattaa hakea heti alkuun yleensä vähän yläkanttiin. Joustoluottoa, joka on suuruudeltaan 1000-50000€, voi nostaa tarpeen mukaan käyttöön ja asiakas maksaa vain käytössä olevan lainan korot ja kulut, joten korkeampi luottoraja ei tule asiakkalle käytössä enää kalliimmaksi. Lainan noston yhteydessä maksettava lainan avausmaksu on isommilla summilla vähän korkeampi, mutta lainan kokonaiskuluja ajatellen erot (0-150€) eivät ole kovin isoja. Jos on alkuun hakenut liian pientä Joustoluottoa, voi Komplett Bankin omien sivujen kautta hakea lainan korotusta. Komplett Bank lainan korotus on siis mahdollista, mutta yleensä kannattaa hakea lainaa vähän reilusti, jos kyse on luottorajasta ja Joustoluotosta. Luottokorteissa on sama periaate, jolloin korkeampi luottoraja antaa suuremman jouston erityisiä tilanteita varten, vaikka pääasiassa luotosta olisi käytössä vain pieni osa.

Lainan maksu ja lainan korotus

Komplett Bankin Joustoluotto toimii luottokortin tapaan. Heti kun asiakas on maksanut lainaa takaisin, vapautuu se asiakkaalle uudelleen nostettavaksi asiakkaan luottorajan puitteissa. Asiakkaan ei siis tarvitse lähettää uutta lainahakemusta, vaan lainan korotus onnistuu heti, jos se on henkilökohtaisen luottorajan puitteissa mahdollista. Komplett Bankin Joustoluotto on summia ajatellen todella monikäyttöinen. Isompi Joustoluotto mahdollistaa remontit, reissut ja yllättävät menot todella helposti ja vaivattomasti. Uuden lainan hakeminen on yleensä aina työläämpää kuin nostaa jo valmiina olevaa lainaa käyttöön. Joustolaina onkin erinomainen vararahasto kaiken sen varalle, mitä elämässä tulee eteen. Lainan maksu ja lainan korotus tapahtuu joustavasti ja nopeasti, joten nopeat käänteet ja rahantarpeet eivät pääse aiheuttamaan enää stressiä. 

Komplett Bank ja lainojen yhdistäminen

Komplett Bank tarjoaa asiakkailleen myös helppoa lainojen yhdistämistä. Lainan hakemisen yhteydessä Komplett Bankille ilmoitetaan, että vanhoille lainoille haetaan jälleenrahoitusta. Tämän jälkeen asiakas tekee listan olemassa olevista lainoistaan, mistä käy ilmi:

 • Luoton kokonaissumma
 • Viitenumero
 • Tilinumero, mihin laina maksetaan
 • Luotonantajan nimi 

Tiedot lähetetään sähköpostilla Komplett Bankille. Lainahakemuksen jälkeen kannattaa seurata sähköpostia mahdollisia lisätietoja varten. Komplett Bank suosittelee lainojen yhdistämistä ja Joustoluotto onkin siihen erinomainen lainatuote. Joustavat lainanlyhennykset ja yksi ainoa maksettava laina, tekevät lainan maksamisesta yksinkertaista ja miellyttävää. Lainojen yhdistämisellä säästää yleensä lainan kokonaiskuluissa, koska jokaisesta lainasta ei mene enää erikseen kuukausittaista kulua. Yksittäiset pikavipit ja kiinteät maksuaikataulut eivät mukaudu niin helposti, jos tulee yllättäviä menoja. Komplett Bankin joustoluotossa asiakas voi helposti venyttää lainan takaisinmaksua tarpeidensa mukaan, eikä siitä tarvitse ilmoittaa erityisesti kenellekään, eikä hakea anomuksia lyhennysvapaista kuukausista.  

 

Maksumuistutus 5e ja lakisääteinen viivästyskorko

Komplett Bank yhteystiedot

Komplett Bank ASA Suomi
PL 7640
00002 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu[ät]komplettbank.fi
Puhelin: 09 42452288
Avoinna ma-pe klo 08.00 - 16.00

Komplett Bank lainalaskuri - Valitse laina

from €1000 to €50000 210
1057 Komplett Bank 1000€ 1v
1586 Komplett Bank 1500€ 1v
2114 Komplett Bank 2000€ 1v
3172 Komplett Bank 3000€ 1v
4229 Komplett Bank 4000€ 1v
5286 Komplett Bank 5000€ 1v
6343 Komplett Bank 6000€ 1v
8458 Komplett Bank 8000€ 1v
10522 Komplett Bank 10000€ 1v
15741 Komplett Bank 15000€ 1v
20877 Komplett Bank 20000€ 1v
31067 Komplett Bank 30000€ 1v
41202 Komplett Bank 40000€ 1v
51364 Komplett Bank 50000€ 1v
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
1000€ 57€ 10.87% 1057€ 88€ / kk 20v 1v Jatka
1000€ 112€ 10.92% 1112€ 46€ / kk 20v 2v Jatka
1000€ 168€ 10.58% 1168€ 32€ / kk 20v 3v Jatka
1000€ 227€ 10.7% 1227€ 26€ / kk 20v 4v Jatka
1000€ 287€ 10.74% 1287€ 21€ / kk 20v 5v Jatka
1000€ 348€ 10.74% 1348€ 19€ / kk 20v 6v Jatka
1000€ 412€ 10.78% 1412€ 17€ / kk 20v 7v Jatka
1000€ 477€ 10.79% 1477€ 15€ / kk 20v 8v Jatka
1000€ 544€ 10.7% 1544€ 14€ / kk 20v 9v Jatka
1000€ 613€ 10.73% 1613€ 13€ / kk 20v 10v Jatka
1000€ 683€ 10.75% 1683€ 13€ / kk 20v 11v Jatka
1000€ 754€ 10.75% 1754€ 12€ / kk 20v 12v Jatka
1000€ 828€ 10.77% 1828€ 12€ / kk 20v 13v Jatka
1000€ 902€ 10.77% 1902€ 11€ / kk 20v 14v Jatka
1000€ 979€ 10.73% 1979€ 11€ / kk 20v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
1500€ 86€ 10.93% 1586€ 132€ / kk 20v 1v Jatka
1500€ 168€ 10.92% 1668€ 70€ / kk 20v 2v Jatka
1500€ 253€ 10.63% 1753€ 49€ / kk 20v 3v Jatka
1500€ 340€ 10.68% 1840€ 38€ / kk 20v 4v Jatka
1500€ 430€ 10.73% 1930€ 32€ / kk 20v 5v Jatka
1500€ 523€ 10.76% 2023€ 28€ / kk 20v 6v Jatka
1500€ 618€ 10.78% 2118€ 25€ / kk 20v 7v Jatka
1500€ 716€ 10.8% 2216€ 23€ / kk 20v 8v Jatka
1500€ 816€ 10.7% 2316€ 21€ / kk 20v 9v Jatka
1500€ 919€ 10.73% 2419€ 20€ / kk 20v 10v Jatka
1500€ 1024€ 10.74% 2524€ 19€ / kk 20v 11v Jatka
1500€ 1132€ 10.76% 2632€ 18€ / kk 20v 12v Jatka
1500€ 1241€ 10.76% 2741€ 18€ / kk 20v 13v Jatka
1500€ 1354€ 10.78% 2854€ 17€ / kk 20v 14v Jatka
1500€ 1468€ 10.72% 2968€ 16€ / kk 20v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
2000€ 114€ 10.87% 2114€ 176€ / kk 20v 1v Jatka
2000€ 224€ 10.92% 2224€ 93€ / kk 20v 2v Jatka
2000€ 337€ 10.62% 2337€ 65€ / kk 20v 3v Jatka
2000€ 453€ 10.67% 2453€ 51€ / kk 20v 4v Jatka
2000€ 573€ 10.72% 2573€ 43€ / kk 20v 5v Jatka
2000€ 697€ 10.76% 2697€ 37€ / kk 20v 6v Jatka
2000€ 824€ 10.78% 2824€ 34€ / kk 20v 7v Jatka
2000€ 954€ 10.79% 2954€ 31€ / kk 20v 8v Jatka
2000€ 1088€ 10.7% 3088€ 29€ / kk 20v 9v Jatka
2000€ 1225€ 10.72% 3225€ 27€ / kk 20v 10v Jatka
2000€ 1365€ 10.74% 3365€ 25€ / kk 20v 11v Jatka
2000€ 1509€ 10.76% 3509€ 24€ / kk 20v 12v Jatka
2000€ 1655€ 10.77% 3655€ 23€ / kk 20v 13v Jatka
2000€ 1805€ 10.78% 3805€ 23€ / kk 20v 14v Jatka
2000€ 1693€ 9.43% 3693€ 21€ / kk 20v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
3000€ 172€ 10.93% 3172€ 264€ / kk 20v 1v Jatka
3000€ 336€ 10.92% 3336€ 139€ / kk 20v 2v Jatka
3000€ 505€ 10.61% 3505€ 97€ / kk 20v 3v Jatka
3000€ 680€ 10.68% 3680€ 77€ / kk 20v 4v Jatka
3000€ 860€ 10.73% 3860€ 64€ / kk 20v 5v Jatka
3000€ 1045€ 10.75% 4045€ 56€ / kk 20v 6v Jatka
3000€ 1236€ 10.78% 4236€ 50€ / kk 20v 7v Jatka
3000€ 1431€ 10.79% 4431€ 46€ / kk 20v 8v Jatka
3000€ 1632€ 10.7% 4632€ 43€ / kk 20v 9v Jatka
3000€ 1838€ 10.73% 4838€ 40€ / kk 20v 10v Jatka
3000€ 2048€ 10.74% 5048€ 38€ / kk 20v 11v Jatka
3000€ 2263€ 10.75% 5263€ 37€ / kk 20v 12v Jatka
3000€ 2483€ 10.77% 5483€ 35€ / kk 20v 13v Jatka
3000€ 2707€ 10.78% 5707€ 34€ / kk 20v 14v Jatka
3000€ 2540€ 9.43% 5540€ 31€ / kk 20v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
4000€ 229€ 10.92% 4229€ 352€ / kk 20v 1v Jatka
4000€ 448€ 10.92% 4448€ 185€ / kk 20v 2v Jatka
4000€ 674€ 10.62% 4674€ 130€ / kk 20v 3v Jatka
4000€ 907€ 10.69% 4907€ 102€ / kk 20v 4v Jatka
4000€ 1147€ 10.73% 5147€ 86€ / kk 20v 5v Jatka
4000€ 1394€ 10.76% 5394€ 75€ / kk 20v 6v Jatka
4000€ 1648€ 10.78% 5648€ 67€ / kk 20v 7v Jatka
4000€ 1908€ 10.79% 5908€ 62€ / kk 20v 8v Jatka
4000€ 2176€ 10.7% 6176€ 57€ / kk 20v 9v Jatka
4000€ 2450€ 10.72% 6450€ 54€ / kk 20v 10v Jatka
4000€ 2731€ 10.74% 6731€ 51€ / kk 20v 11v Jatka
4000€ 3017€ 10.75% 7017€ 49€ / kk 20v 12v Jatka
4000€ 3310€ 10.77% 7310€ 47€ / kk 20v 13v Jatka
4000€ 3609€ 10.78% 7609€ 45€ / kk 20v 14v Jatka
4000€ 3387€ 9.43% 7387€ 41€ / kk 20v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
5000€ 286€ 10.91% 5286€ 441€ / kk 20v 1v Jatka
5000€ 560€ 10.92% 5560€ 232€ / kk 20v 2v Jatka
5000€ 842€ 10.61% 5842€ 162€ / kk 20v 3v Jatka
5000€ 1133€ 10.68% 6133€ 128€ / kk 20v 4v Jatka
5000€ 1433€ 10.72% 6433€ 107€ / kk 20v 5v Jatka
5000€ 1742€ 10.75% 6742€ 94€ / kk 20v 6v Jatka
5000€ 2060€ 10.78% 7060€ 84€ / kk 20v 7v Jatka
5000€ 2386€ 10.8% 7386€ 77€ / kk 20v 8v Jatka
5000€ 2720€ 10.7% 7720€ 71€ / kk 20v 9v Jatka
5000€ 3063€ 10.73% 8063€ 67€ / kk 20v 10v Jatka
5000€ 3413€ 10.74% 8413€ 64€ / kk 20v 11v Jatka
5000€ 3772€ 10.76% 8772€ 61€ / kk 20v 12v Jatka
5000€ 4138€ 10.77% 9138€ 59€ / kk 20v 13v Jatka
5000€ 4512€ 10.78% 9512€ 57€ / kk 20v 14v Jatka
5000€ 4233€ 9.43% 9233€ 51€ / kk 20v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
6000€ 343€ 10.9% 6343€ 529€ / kk 20v 1v Jatka
6000€ 671€ 10.9% 6671€ 278€ / kk 20v 2v Jatka
6000€ 1010€ 10.61% 7010€ 195€ / kk 20v 3v Jatka
6000€ 1360€ 10.68% 7360€ 153€ / kk 20v 4v Jatka
6000€ 1720€ 10.73% 7720€ 129€ / kk 20v 5v Jatka
6000€ 2091€ 10.76% 8091€ 112€ / kk 20v 6v Jatka
6000€ 2472€ 10.78% 8472€ 101€ / kk 20v 7v Jatka
6000€ 2863€ 10.79% 8863€ 92€ / kk 20v 8v Jatka
6000€ 3264€ 10.7% 9264€ 86€ / kk 20v 9v Jatka
6000€ 3675€ 10.72% 9675€ 81€ / kk 20v 10v Jatka
6000€ 4096€ 10.74% 10096€ 76€ / kk 20v 11v Jatka
6000€ 4526€ 10.75% 10526€ 73€ / kk 20v 12v Jatka
6000€ 4966€ 10.77% 10966€ 70€ / kk 20v 13v Jatka
6000€ 5414€ 10.78% 11414€ 68€ / kk 20v 14v Jatka
6000€ 5080€ 9.43% 11080€ 62€ / kk 20v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
8000€ 458€ 10.92% 8458€ 705€ / kk 20v 1v Jatka
8000€ 895€ 10.91% 8895€ 371€ / kk 20v 2v Jatka
8000€ 1347€ 10.61% 9347€ 260€ / kk 20v 3v Jatka
8000€ 1813€ 10.68% 9813€ 204€ / kk 20v 4v Jatka
8000€ 2293€ 10.72% 10293€ 172€ / kk 20v 5v Jatka
8000€ 2787€ 10.75% 10787€ 150€ / kk 20v 6v Jatka
8000€ 3295€ 10.78% 11295€ 134€ / kk 20v 7v Jatka
8000€ 3817€ 10.79% 11817€ 123€ / kk 20v 8v Jatka
8000€ 4352€ 10.7% 12352€ 114€ / kk 20v 9v Jatka
8000€ 4900€ 10.72% 12900€ 108€ / kk 20v 10v Jatka
8000€ 5461€ 10.74% 13461€ 102€ / kk 20v 11v Jatka
8000€ 6035€ 10.75% 14035€ 97€ / kk 20v 12v Jatka
8000€ 6621€ 10.77% 14621€ 94€ / kk 20v 13v Jatka
8000€ 7219€ 10.78% 15219€ 91€ / kk 20v 14v Jatka
8000€ 6773€ 9.43% 14773€ 82€ / kk 20v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
10000€ 522€ 9.92% 10522€ 877€ / kk 20v 1v Jatka
10000€ 1019€ 9.92% 11019€ 459€ / kk 20v 2v Jatka
10000€ 1532€ 9.65% 11532€ 320€ / kk 20v 3v Jatka
10000€ 2059€ 9.72% 12059€ 251€ / kk 20v 4v Jatka
10000€ 2601€ 9.76% 12601€ 210€ / kk 20v 5v Jatka
10000€ 3158€ 9.79% 13158€ 183€ / kk 20v 6v Jatka
10000€ 3729€ 9.8% 13729€ 163€ / kk 20v 7v Jatka
10000€ 4314€ 9.82% 14314€ 149€ / kk 20v 8v Jatka
10000€ 4914€ 9.74% 14914€ 138€ / kk 20v 9v Jatka
10000€ 5528€ 9.76% 15528€ 129€ / kk 20v 10v Jatka
10000€ 6155€ 9.77% 16155€ 122€ / kk 20v 11v Jatka
10000€ 6796€ 9.78% 16796€ 117€ / kk 20v 12v Jatka
10000€ 7450€ 9.79% 17450€ 112€ / kk 20v 13v Jatka
10000€ 8117€ 9.8% 18117€ 108€ / kk 20v 14v Jatka
10000€ 7543€ 8.51% 17543€ 97€ / kk 20v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
15000€ 741€ 9.38% 15741€ 1312€ / kk 20v 1v Jatka
15000€ 1447€ 9.38% 16447€ 685€ / kk 20v 2v Jatka
15000€ 2172€ 9.12% 17172€ 477€ / kk 20v 3v Jatka
15000€ 2917€ 9.18% 17917€ 373€ / kk 20v 4v Jatka
15000€ 3683€ 9.22% 18683€ 311€ / kk 20v 5v Jatka
15000€ 4468€ 9.25% 19468€ 270€ / kk 20v 6v Jatka
15000€ 5272€ 9.27% 20272€ 241€ / kk 20v 7v Jatka
15000€ 6096€ 9.28% 21096€ 220€ / kk 20v 8v Jatka
15000€ 6940€ 9.2% 21940€ 203€ / kk 20v 9v Jatka
15000€ 7802€ 9.22% 22802€ 190€ / kk 20v 10v Jatka
15000€ 8682€ 9.24% 23682€ 179€ / kk 20v 11v Jatka
15000€ 9581€ 9.25% 24581€ 171€ / kk 20v 12v Jatka
15000€ 10499€ 9.26% 25499€ 163€ / kk 20v 13v Jatka
15000€ 11433€ 9.27% 26433€ 157€ / kk 20v 14v Jatka
15000€ 10560€ 7.99% 25560€ 142€ / kk 20v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
20000€ 877€ 8.3% 20877€ 1740€ / kk 20v 1v Jatka
20000€ 1709€ 8.3% 21709€ 905€ / kk 20v 2v Jatka
20000€ 2562€ 8.07% 22562€ 627€ / kk 20v 3v Jatka
20000€ 3436€ 8.13% 23436€ 488€ / kk 20v 4v Jatka
20000€ 4332€ 8.16% 24332€ 406€ / kk 20v 5v Jatka
20000€ 5248€ 8.18% 25248€ 351€ / kk 20v 6v Jatka
20000€ 6185€ 8.2% 26185€ 312€ / kk 20v 7v Jatka
20000€ 7142€ 8.21% 27142€ 283€ / kk 20v 8v Jatka
20000€ 8120€ 8.14% 28120€ 260€ / kk 20v 9v Jatka
20000€ 9119€ 8.16% 29119€ 243€ / kk 20v 10v Jatka
20000€ 10137€ 8.17% 30137€ 228€ / kk 20v 11v Jatka
20000€ 11175€ 8.18% 31175€ 216€ / kk 20v 12v Jatka
20000€ 12232€ 8.19% 32232€ 207€ / kk 20v 13v Jatka
20000€ 13308€ 8.2% 33308€ 198€ / kk 20v 14v Jatka
20000€ 12110€ 6.98% 32110€ 178€ / kk 20v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
30000€ 1067€ 6.7% 31067€ 2589€ / kk 20v 1v Jatka
30000€ 2073€ 6.7% 32073€ 1336€ / kk 20v 2v Jatka
30000€ 3101€ 6.52% 33101€ 919€ / kk 20v 3v Jatka
30000€ 4150€ 6.56% 34150€ 711€ / kk 20v 4v Jatka
30000€ 5219€ 6.59% 35219€ 587€ / kk 20v 5v Jatka
30000€ 6309€ 6.6% 36309€ 504€ / kk 20v 6v Jatka
30000€ 7421€ 6.62% 37421€ 445€ / kk 20v 7v Jatka
30000€ 8552€ 6.63% 38552€ 402€ / kk 20v 8v Jatka
30000€ 9705€ 6.57% 39705€ 368€ / kk 20v 9v Jatka
30000€ 10877€ 6.58% 40877€ 341€ / kk 20v 10v Jatka
30000€ 12070€ 6.59% 42070€ 319€ / kk 20v 11v Jatka
30000€ 13283€ 6.6% 43283€ 301€ / kk 20v 12v Jatka
30000€ 14516€ 6.61% 44516€ 285€ / kk 20v 13v Jatka
30000€ 15768€ 6.62% 45768€ 272€ / kk 20v 14v Jatka
30000€ 13904€ 5.47% 43904€ 244€ / kk 20v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
40000€ 1202€ 5.64% 41202€ 3434€ / kk 20v 1v Jatka
40000€ 2332€ 5.64% 42332€ 1764€ / kk 20v 2v Jatka
40000€ 3482€ 5.49% 43482€ 1208€ / kk 20v 3v Jatka
40000€ 4652€ 5.52% 44652€ 930€ / kk 20v 4v Jatka
40000€ 5843€ 5.55% 45843€ 764€ / kk 20v 5v Jatka
40000€ 7053€ 5.56% 47053€ 654€ / kk 20v 6v Jatka
40000€ 8283€ 5.57% 48283€ 575€ / kk 20v 7v Jatka
40000€ 9533€ 5.58% 49533€ 516€ / kk 20v 8v Jatka
40000€ 10803€ 5.54% 50803€ 470€ / kk 20v 9v Jatka
40000€ 18604€ 8.31% 58604€ 488€ / kk 20v 10v Jatka
40000€ 13402€ 5.56% 53402€ 405€ / kk 20v 11v Jatka
40000€ 14730€ 5.56% 54730€ 380€ / kk 20v 12v Jatka
40000€ 16078€ 5.57% 56078€ 359€ / kk 20v 13v Jatka
40000€ 17444€ 5.57% 57444€ 342€ / kk 20v 14v Jatka
40000€ 14908€ 4.47% 54908€ 305€ / kk 20v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
50000€ 1364€ 5.11% 51364€ 4280€ / kk 20v 1v Jatka
50000€ 2646€ 5.12% 52646€ 2194€ / kk 20v 2v Jatka
50000€ 3948€ 4.98% 53948€ 1499€ / kk 20v 3v Jatka
50000€ 5270€ 5.01% 55270€ 1151€ / kk 20v 4v Jatka
50000€ 6614€ 5.03% 56614€ 944€ / kk 20v 5v Jatka
50000€ 7978€ 5.05% 57978€ 805€ / kk 20v 6v Jatka
50000€ 9362€ 5.06% 59362€ 707€ / kk 20v 7v Jatka
50000€ 10768€ 5.06% 60768€ 633€ / kk 20v 8v Jatka
50000€ 12193€ 5.02% 62193€ 576€ / kk 20v 9v Jatka
50000€ 13639€ 5.03% 63639€ 530€ / kk 20v 10v Jatka
50000€ 15106€ 5.04% 65106€ 493€ / kk 20v 11v Jatka
50000€ 16592€ 5.04% 66592€ 462€ / kk 20v 12v Jatka
50000€ 18099€ 5.05% 68099€ 437€ / kk 20v 13v Jatka
50000€ 19625€ 5.05% 69625€ 414€ / kk 20v 14v Jatka
50000€ 16427€ 3.97% 66427€ 369€ / kk 20v 15v Jatka

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista komplettbank.fi/-sivulta.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Siirry alkuun