KÄYTTÖLAINAT VERTAILUSSA

Yli 60 lainatarjousta - Autamme sinua löytämään edullisimman käyttölainan.
-
100
60000
+
-
1 vuosi
15 vuotta
+
Valitse ikä

Sopivin 1000€

Korko:48€
Vuosikorko:4.64%
Yhteensä:1048€

Kuukausierä

44€

Vertaa käyttölainoja, 3 askelta

Valitse lainasumma ja aika
Vertaa laina
Valitse sopivin kyttlaina

Käyttölainat vertailussa

Käyttölaina on eräänlainen kulutusluotto, joka on nimensä mukaan tarkoitettu käytettäväksi arkipäivän rahoitustarpeissa. Käyttölaina on summaltaan tyypillisesti 100-50 000 euroa ja eroaa pikalainoista siten, että laina maksetaan takaisin tasaisissa kuukausierissä. Maksuaika käyttölainoille on useimmiten 1-15 vuotta.

Vertaa käyttölainat

Käyttölainan hakeminen

Katso edullisin käyttölaina

Käyttölaina on haettavissa tällä hetkellä useista eri lainapalveluista. Käyttölainaa voivat hakea kaikki täysi-ikäiset suomalaiset, joiden luottotiedot ovat kunnossa. Käytännössä käyttölainaa varten ei tarvita erillisiä vakuuksia tai takuita – siitä huolimatta käyttölainaa saadakseen asiakkaan tulee usein esittää todistus riittävistä palkka- tai eläketuloista. Muutamat alan toimijat tarjoavat myös käyttölainaa ilman vakuuksia, mutta tällöin saatavilla oleva lainasumma on pienempi.

Käyttölaina siirtyy tilille parhaimmillaan alle puolessa tunnissa hakemuksen jättämisestä. Verkkohakemuksen täyttämisen ja tarvittavien liitteiden lähettämisen jälkeen haluttu rahasumma siirretään asiakkaan tilille useimmissa tapauksissa sallittuna aikana viikon jokaisena päivänä klo 7-23 välisenä aikana.

Käyttölainaa ottanut asiakas saa päättää itse, haluaako hän maksaa summan takaisin kerralla vai esimerkiksi minimilyhennystä hyväksi käyttäen. Käyttölaina maksetaan takaisin kuluineen laskulla, joka lähetetään asiakkaalle postitse tai sähköpostitse joka kuukausi. Käyttölaina toimii pääasiallisesti luottorajaperiaatteella – luottoa voi ottaa tarvittaessa lisää ennalta sovittuun luottorajaan asti. Kun aikaisemmat luotot on maksettu takaisin, voi luottoa ottaa uudelleen luottorajaan saakka.

Vertaa käyttölainat

 

Käyttölaina lyhyesti

Käyttölaina vertailuEtsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun