Kaikki lainantarjoajat ja lainapalvelut

Tälle sivulle olemme koostaneet kaikki lainat ja lainantarjoajat

Kaikki lainapalvelut yhdessä paikassa

Vertaalaina.fi -palvelussa löydät kaikki lainapalvelut ja lainavertailun samasta paikasta. Vakuudettomat lainat ovat netistä helposti saatavilla, jos asiakkaalla on säännölliset tulot, vakituinen osoite Suomessa sekä ikää yli 18-vuotta. Kaikki lainapaikat edellyttävät lisäksi asiakkaalta puhtaita luottotietoja. Vakuudettomien lainojen tarjonta on monipuolinen, joten ensin kannattaa aina miettiä minkälainen laina itselle sopii. Kaikki lainapaikat eivät välttämättä tarjoa samoja lainasummia ja laina-aikoja. Yleensä sopivan lainapaikan löytyminen helpottuu, kun tietää paljonko lainaa tarvitsee ja kuinka pitkän takaisinmaksuajan lainalleen haluaa. Lainapalvelut haluavat tehdä lainaamisen helpoksi, joten yleensä lainan hakeminen vie asiakkaalta vain muutaman minuutin, kun käytössä on kätevä verkkohakemus ja sähköiset liitteet. 

Kaikki lainat ja lainantarjoajat (49 lainapaikkaa)

Kaikki Suomen lainapaikat

Kaikki lainapaikat 2020 

Minkälaista lainapaikkaa etsit vuonna 2020? Lainapalvelut on tehty asiakkaita silmällä pitäen, joten lainatuotteet ovat vuosien varrella muuttuneet vastaamaan enemmän asiakkaiden tarpeita. Kaikki lainapaikat 2020 tarjoavat jo nopeaa palvelua. Chat-asiakasneuvojat auttavat useassa lainapaikassa asiakasta realiajassa. Laina luvataan tilille muutamassa minuutissa tai ainakin alustava lainapäätös tulee asiakkaan nähtäville nopeasti lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Vuonna 2020 kaikki lainapaikat ovatkin keskittyneet siihen, että asiakas saa nopeasti haluamansa lainan. Lainojen takaisinmaksu tapahtuu myös kätevästi ja lasku tulee vuonna 2020 jo yleensä suoraan sähköpostiin. Kaikki lainapaikat vuonna 2020 toimivat siis pitkälti netissä, mutta toki asiakaspalvelijalle voi tarvittaessa myös soittaa. Lainatuotteet ovat muuttuneet lyhyistä pikalainoista pidempiaikaisiksi lainoiksi, joissa on joustovaraa takaisinmaksun suhteen. Uusia lainapaikkoja on tullut jälleen vuonna 2020 lisää, joten lainavertailu ja uusiin lainapaikkoihin tutustuminen on taas tarpeen. 

Lainapaikat netissä

Lainapaikat netissä tarjoavat 100-60000 euron lainoja vaihtelevilla laina-ajoilla. Osa lainapaikoista tarjoaa asiakkailleen pikalainojen sijaan tililuottoja, jotka ovat voimassa toistaiseksi. Tililuotosta menee kuukausimaksuja vain silloin, kun laina on käytössä. Jatkuvan tililuoton saa myös tilille mihin vuorokauden aikaan tahansa ja usein vain ensimmäisellä nostolla on minimi ja myöhemmin tililuotolta voi nostaa lainaa vaikka vain 10 euroa kerralla. Joustava tililuotto on hyvä ratkaisu, kun haluaa lainan yllättävien menojen varalle, joka on nostettavissa tarvittaessa. Lue lisää kohdasta tililuotot. Tililuottojen lisäksi lainapaikat tarjoavat yhä isompia summia lainaa ilman vakuuksia. Yleensä isompiin lainasummiin tarvitaan kuitenkin rinnakkaishakija.Yksi muutos on myös se, että osa lainapaikoista tarjoaa entistä enemmän joustavuutta lainan takaisinmaksun suhteen. Asiakkaalla voi olla vain minimilyhennys kuukaudessa, jonka jälkeen asiakas voi itse päättää kuinka nopealla aikataululla haluaa maksaa lainaansa takaisin. Lainapaikat netissä on helppo löytää ja lainoja on nopea verrata esimerkiksi Vertaalaina.fi -sivustolla. Vaikka lainapaikkoja tulee kokoajan lisää ja lainatuotteet muuttuvat, pysyvät vertailusivustot yleensä hyvin ajantasalla. Tutustu lainapaikkoihin netissä ja löydä itsellesi sopiva laina muutamassa minuutissa.Joko teit vertailun tai kilpailutuksen?
Vertaa lainoja
Siirry alkuun