J.W.-Yhtiöt Oy

J.W.-Yhtiöt Oy tarjoaa asiakkailleen eri suuruisia pikaluottoja. Yritys markkinoi itseään yhtenä vanhimmista pienlainoja myöntävistä yrityksistä Suomessa. Asiakas voi hakea lainaa J.W.-Yhtiöt Oy:n ylläpitämistä palveluista kuten Suomilimiitti.fi–sivustolta ja ekstraluotto.fi–sivustolta. Reissuluotto tarjoaa lainaa vähimmillään 60 euron summalle ja korkeimmillaan 1500 euron summalle. Kuluttajan tulee olla täysi-ikäinen lainaa hakiessaan.

J.W Yhtiöt Oy

Vertaa J.W. Yhtiöt muihin lainoihin

J.W.-Yhtiöt Oy myöntää vakuudetonta lainaa helposti ja nopeasti verkkosivujensa kautta. J.W.-Yhtiöt Oy on Lahdesta käsin toimiva yritys, joka tarjoaa pikavippejä asiakkailleen. Uusille asiakkailleen J.W.-Yhtiöt Oy tarjoaa korkeimmillaan 250 euron suuruisia vippejä, mutta vanhemmat asiakkaat voivat anoa lainaa myös suuremmille summille, jos he ovat hoitaneet aikaisempien lainojensa takaisinmaksun virheettömästi.

J.W.-Yhtiöt Oy myöntää lainoja porrastetusti. Eli mitä useamman lainan on yhtiöltä ottanut ja hoitanut moitteettomasti, sitä korkeampaa lainaa voi hakea. Esimerkiksi kolmannen lainan saa jo 400 – 500 euron summalla ja neljännen lainan saa 600 – 700 euron summalle.

J.W. Yhtiöiden lainapaikat

J.W.-Yhtiöt Oy tarjoaa lainaa Reissuluotto.fi –sivuston kautta. Reissuluotto –sivustolta lainaa haetaan joko tekstiviestillä tai täyttämällä lainanhakulomake netissä. Laina on ns. vakuudeton laina. Tekstiviestillä lainaa haettaessa tulee asiakkaan lähettää hyväksymisviesti sen jälkeen kun hän on saanut lainaehdot puhelimeensa. Hyväksymisviestin lähettämisen jälkeen lainarahat siirrettään tilille nopeasti. Jokaisesta lähetetystä viestistä veloitetaan 1,90 euroa. Eli lainan haku tekstiviestitse tulee maksamaan asiakkaalle 3,80 euroa yhteensä. Asiakkaalla tulee olla kiinteä liittymä, joka on hänen omissa nimissään. Prepaid –numerosta ei voi tilata lainaa.

J.W.-Yhtiöt Oy lainaa suurempia summia rahaa vain 25 vuotta täyttäneille kuluttajille. Laina-aika on jokaisen lainan kohdalla 30 päivää, mutta asiakas voi tarvittaessa siirtää eräpäivää viiden päivän verran. Eräpäivän siirtäminen tuo asiakkaalle lisäkustannuksia, jotka veloitetaan lopullisessa laskusta.

Reissuluoto.fi:n tarjoamat palvelut ovat avoinna maanantaista perjantaihin kello 9 –21 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin kello 11 – 19 välisenä aikana. J.W.-Yhtiöt Oy:n ylläpitämien sivujen kautta voi anoa lainaa ympäri vuorokauden, mutta lainarahat siirretään tilille ainoastaan palvelun ollessa auki.

Reissuluotto.fi–palvelusta, jota J.W.-Yhtiöt Oy ylläpitää, saa lainaa pienehköille summille. Palvelun myöntämästä 200 euron lainasta kuluttaja maksaa 50 euroa kuluja, ja laina-aika on 30 päivää. Kuluttajan tulee olla Suomen kansalainen, ja hänellä ei saa olla maksuhäiriömerkintää luottorekisterissä. Lainaajalla ei myöskään saa olla avoimia lainoja luotonantajalle eli J.W.-Yhtiöt Oy:lle. Lainaaja saa laskun hieman ennen eräpäivää kotiinsa. Jos laskun eräpäivä on viikonloppu tai pyhäpäivä voi laskun maksaa seuraavana arkipäivänä.

Laina, jonka myöntäjä on J.W.-Yhtiöt Oy, sisältää eri kuluja kuten toimitus- ja korkokulut, lainan lyhennysosan ja mahdolliset lisäpalvelumaksut. Kuluttajan tulee päättää lainan summa lainaa hakiessaan. Laina-aika ilmoitetaan aina lainahakemuksessa. Reissuluotto.fi–verkkosivuilta saa lisätietoja ja sivuilla on myös kätevä lainalaskuri, jonka avulla voi laskea lainakulut eri summille ja maksuajoille.

JW Yhtiöt lyhyestiEtsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun