Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Joustolaina

Joustolaina

4 1 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 2000 - 25000€
Maksuaika: 2v-15v
Ikäraja: 20 vuotta
Vuosikorko: 10% - 30%

Parhaat edut

 • Laina-aikaa 2-15v
 • Lainaa jopa 25000€
 • Myönnetään yli 20-vuotiaalle
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Huomioitavaa

 • Yli 15000€ vuositulot
 • Yli 24kk asumista Suomessa
 • Ei luotottiedottomille tai maksuhäiriömerkin omaaville
Joustolaina logo

Joustolaina on tarjoaa 2000-25000€ lainoja yli 20-vuotiaille suomen kansalaisille. Joustolaina tarjoaa 2-15 vuoden maksuaikaa. Joustolaina on Collector Credit AB:n laina. Joustolainan myöntämisen edellytyksenä on lisäksi yli 15 000€ vuositulot.

Verkkohakemuksen ja saadun luottopäätöksen jälkeen Joustolaina edellyttää tulostetun hakemuksen lisäksi viimesen palkkalaskelman tai eläkepäätöksen lähettämistä sekä kopiota kuvallisesta, allekirjoituksella varustetusta henkilöllisyystodistuksesta.

Joustolainan tarjoaa Collector Credit AB. Joustolaina myöntää lainaa asiakkaalle juuri silloin, kun hän sitä tarvitsee. Joustolainasta voi ottaa 2000-25000 euron suuruisen lainan. Lainan takaisinmaksuaika on 2-15vuotta. Joustolainaa hakevan tulee olla iältään vähintään 20-vuotias. Lisäksi hakijan tulee olla asunut Suomessa vähintään kaksi vuotta. Hakijalla tulee olla säännölliset ja vakituiset tulot, eikä hakijalla saa olla maksuhäiriömerkintää. Vuositulojen suuruuden tulee olla vähintään 15 000 euroa, ja tulojen tulee olla säännöllisiä työ- tai eläketuloja. Joustolainaa ei myönnetä opiskelijoille tai työttömille, ellei heillä ole säännöllisiä tuloja. Joustolainan hakeminen on helppoa ja turvallista, ja hakemuksen voi tehdä vaivattomasti verkossa olevalla hakulomakkeella.

Collector Joustolainan hakeminen

Joustolainaa on helppoa ja vaivatonta hakea verkossa olevalla yksinkertaisella hakulomakkeella. Vastauksen lainahakemukseen saa heti. Vastauksesta selviää muun muassa lainan nimelliskorko, todellinen vuosikorko sekä kuukausittain maksettava maksu. Lainanottajan ja luotoantajan välille syntyy velkasuhde, kunnes laina on maksettu hakijan pankkitilille. Laina maksetaan lainanottajan pankkitilille 5 pankkipäivän kuluessa siitä, kun luotonantaja on saanut postitse asiakkaan allekirjoittaman hakemuksen. Asiakas voi tietenkin myös allekirjoittaa hakemuksen sähköisesti verkkopankkitunnuksia käyttämällä. Hakemuksen liitteiksi vaaditaan kopio uusimmasta palkkalaskelmasta tai eläkepäätöksestä, verotuspäätöksen erittelyosasta sekä kuvallisesta henkilöllisyystodistuksesta, joka voi olla joko passi, ajokortti tai henkilökortti. Lopullinen lainapäätös voidaan tehdä vasta, kun kaikki tarvittavat liitteet on toimitettu luotonantajalle. Lainanottajalla on oikeus peruuttaa hakemansa laina 14 vuorokauden sisällä sopimuksen tekemisestä. Vaikka asiakas peruuttaisi lainan, luotonantaja saa periä vuosikorkoa lainasta ajalta, jolloin laina oli lainanottajan käytettävissä. Asiakkaalla voi olla vain yksi joustolaina kerrallaan.

 

Joustolainan takaisin maksaminen

Kuukausittainen maksuerä määräytyy otetun lainan suuruuden, koron ja lainan maksuajan perusteella. Lainan takaisinmaksuaika vaihtelee kahdesta kymmeneen vuoteen. Lainanottajan tulee maksaa lainanlyhennykset joka kuun viimeiseen päivään mennessä. Joka kuussa maksettavan lainanlyhennyksen lisäksi lainasta maksetaan korkoa sekä muita kuluja, joita ovat 60 euron suuruinen avausmaksu sekä joka kuussa maksettava 3 euron lainanhoitokulu. Lainan korko määräytyy voimassa olevan korkotason mukaan.

Mikäli lainanottaja ei maksa lainaerää eräpäivään mennessä, hänen tulee maksaa myöhästyneelle maksulle viivästyskorkoa. Lainanottaja voi maksaa jäljellä olevan lainan pois milloin tahansa, eikä siitä peritä ylimääräisiä kuluja. Jos lainanottaja haluaa maksaa lainan ennenaikaisesti pois, hänen tulee ottaa yhteyttä luotoantajaan. Mikäli lainanottaja ei ole maksanut kuukausimaksua viimeistään 14 päivän kuluttua eräpäivästä, hänelle lähetetään muistutuslasku, josta veloitetaan 3 euroa. Jos lainanottaja ei huolehdi maksujen maksamisesta luotonantajan edellyttämällä tavalla tai maksu on yli kuukauden myöhässä, luotonantaja voi irtisanoa lainan ja eräännyttää koko loppulainan maksettavaksi kerralla.

Joustolaina lyhyesti

 • Joustolainan tarjoaa Collector Credit AB. Joustolainasta voi ottaa 2000-25000 euron suuruisen lainan
 • Lainan takaisinmaksuaika on 2-15 vuotta
 • Joustolainaa hakevan tulee olla iältään vähintään 20-vuotias. Lisäksi hakijan tulee olla asunut Suomessa vähintään kaksi vuotta, hakijalla tulee olla säännölliset ja vakituiset tulot, eikä hakijalla saa olla maksuhäiriömerkintää. Vuositulojen suuruuden tulee olla vähintään 15 000 euroa, ja tulojen tulee olla säännöllisiä työ- tai eläketuloja
 • Joustolainan hakeminen on helppoa ja turvallista, ja hakemuksen voi tehdä vaivattomasti verkossa olevalla hakulomakkeella
 • Joustolaina maksetaan takaisin joka kuukausi maksettavilla maksuilla joka kuun viimeiseen päivään mennessä. Lainanottaja voi maksaa koko lainan pois kerralla ilman lisäkuluja niin halutessaan
 • Lisätietoja saa Joustolainan asiakaspalvelusta sähköpostitse asiakaspalvelu (ät) joustolaina.fi

Maksumuistutus 3€, viivästyskorko korkolain mukainen

Joustolaina yhteystiedot

Collector Joustolainan Suomen sivuliike
Porkkalankatu 20 A
00180 Helsinki

Sähköposti asiakaspalvelu[ät]joustolaina.fi
Puhelin 09 3158 9943
Fax 09 3158 9901

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista joustolaina.fi-sivulta.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Ei yhtään kokemusta tästä lainapaikasta

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun