Lainaa ilmaiseksi

Vuoden 2019 lakimuutoksen myötä ilmaisia lainoja ei ole saatavilla. Katso halvin laina lainavertailusta.

Ilmainen ensilaina

Ilmainen ensilaina Ilmainen ensilaina on osan lainapalveluista tarjoama tutustumistarjous ja markkinointitapa.  Lainan korko 0% ja kulut 0€ koko laina-ajalta. Listasimme kaikki Suomessa ilmaista lainaa tarjoavat lainapaikat.

 

Ilmainen ensilaina on mieluinen tutustumistarjous, kun tarvitsee lainaa nopeasti tilille ilman suuria kuluja. Lainantarjoajat kilpailevat uusista asiakkaista ja ilmainen ensilaina onkin varmasti merkittävä kilpailuetu lainamarkkinoilla. Tiukka kilpailutilanne kääntyy onneksi asiakkaan eduksi ja ilmaiseksi lainarahaksi. Ilmainen ensilaina ei ole kuitenkaan itsestään selvyys, joten jos suunnittelee ensimmäisen lainan hakemista, kannattaa tutustua rauhassa eri lainavaihtoehtoihin esimerkiksi erilaisten vertailusivustojen avulla.

LainausTiukka kilpailutilanne laina-alalla kääntyy asiakkaan eduksi ja ilmaiseksi lainarahaksi.

Kuluton ja koroton ensilaina kannattaakin ottaa netistä, koska mistään pankista ei saa edes lyhytaikaista lainaa ilman korkoja ja kuluja. Laina 0% korolla on mahdollista löytää seuraamalla aktiivisesti tarjouksia netissä. Alle olemme koonneet kaikki tämän hetken ilmaista ensilainaa tarjoavat yritykset.

Huomioi nämä, kun haet ilmaista ensilainaa


Ilmainen ensilaina

Kuluton ensilaina netistä

Kuluton ja koroton ensilaina netistä on hyvä valinta, jos etsii lyhytaikaista lainaa. Mikään ei estä ottamasta ilmaista ensilainaa useammasta eri lainapaikasta. Koroton ensivippi kannattaakin hyödyntää jokaisesta sitä tarjoavasta lainapaikasta ennen perinteisen pikalainan ottamista. Ilmainen ensilaina ei tarkoita sitä, että asiakkaalla ei saisi olla ennestään muita lainoja. Kuluttoman ja korottoman lainan saa, jos hakee ensimmäistä kertaa lainaa juuri siitä lainapaikasta. Kuluttomia ja korottomia ensilainoja on tarjonnut muun muassa Credit24 ja Ferratum. Koroton pikavippi on yleensä suuruudeltaan 50-1000€ ja maksuaikana on 14 vkr - 2 kk. Ilmainen ensilaina sopiikin siihen tilanteeseen, että asiakas tietää saavansa rahaa lainanmaksuun ennen lainan erääntymistä, esimerkiksi veronpalautuksista. Ilmaiset ensilainat ovat käteviä vaikkapa joulun aikaan, jolloin maksut ja menot kerääntyvät selvästi yhdelle kuukaudelle. Ilmaisen ensivipin avulla kuluja voi jakaa helposti muutamalle kuukaudelle.

 

Lainaus Koroton ensivippi kannattaa hyödyntää jokaisesta lainapaikasta ennen perinteisen pikalainan ottamista.

Miten hakea korotonta ja kulutonta ensilainaa?

Ensilainan hakeminen netistä on nopeaa ja helppoa. Lainahakemusta varten tarvitaan pankkitunnukset sekä yleensä myös henkilö- ja palkkatiedot. Ensilainaa ei pysty hakemaan tekstiviestillä, mutta lainahakemuksen täyttäminen ei vie kuitenkaan montaa minuuttia, joten myös ensilainan voi saada tilille jopa muutamassa minuutissa. Korottoman ja kuluttoman ensilainan hakemiseen voi olla käytössä kampanjakoodi, jota tarvitaan, kun lainaa hakee netistä. Lainahakemus kannattaa täyttää huolellisesti ja ilmaisen ensilainan haun ohjeet tarkistaa, ettei vahingossa tule hakeneeksi perinteistä pikavippiä. Lainapaikoissa on samanaikaisesti haettavissa useita eri lainatuotteita, joten asiakas saa olla tarkkana, että hakee juuri ilmaista ensilainaa. 

Ilmainen ensilaina voi olla myös tililuotto

Ilmainen ensilaina voi olla perinteisen pikavipin sijaan myös ilmainen tililuotto, missä asiakkaalla on käytössään tietty luottoraja, aivan kuten luottokorttia käytettäessä. 50-1000 euron tililuotto on ilmainen yleensä ensimmäisen noston kohdalla ja laina tulee maksaa takaisin yleensä 14 vrk - 2 kuukauden sisällä. Tämän jälkeen tililuoton ehdot yleensä muuttuvat ja asiakas voi nostaa lainaa itselleen normaali nostopalkkioilla ja korkokuluilla. Lainan ehdot kannattaakin tarkistaa huolella, jos tililuottoa meinaa hyödyntää myös korottoman ja kuluttoman jakson jälkeen. Tililuoton lopettamiseen kannattaa kysyä myös ohjeet, mikäli ei halua käyttää tililuottoa enää ilmaisen jakson jälkeen. Ilmainen ensilaina on tarjous, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos on lainan tarvetta.Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun