Foc Capital Idealaina

Suomalainen vippiyritys Foc Capital haluaa auttaa sinua välttämään ideoiden toteutumattomuuden ongelman ja tarjoaakin sinulle pikavipin, joka on helppo ja nopea ratkaisu pieneen ja myös suurempaan rahantarpeeseen: voit hakea 50 – 300 euron lainaa 14 – 28 päivän maksuajalla. Nimensä mukaan Foc Capital Oy:n idealainan avulla voit siis toteuttaa ideasi jopa 10 minuutin päästä, sillä enintään sen verran aikaa vie asiakaspalveluajan sisällä jätetyn lainahakemuksen tekeminen ja käsittely. Kun Foc Capital on käsitellyt hakemuksesi, rahat saat tilillesi parhaimmillaan muutaman minuutin sisällä.

Foc Capital Idealaina

Vertaa halvin laina

Foc Capital Oy:n Idealainaa voivat hakea kaikki 19 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset, jotka ovat oikeustoimikelpoisia. Myös hakijoiden luottotiedot tarkistetaan luottorekisteristä, ja niiden tulee olla moitteettomat. Foc Capital Idealainan hakuprosessi on hyvin yksinkertainen ja nopea. Hae lainaa Foc Capital Oy:n Idealainan verkkosivulla erillisellä lomakkeella ja tunnistaudu palveluun oman verkkopankkisi pankkitunnuksilla. Tunnistautumisen jälkeen saat henkilökohtaisen PIN-koodisi näytölle. Seuraamalla annettuja ohjeita lähetät PIN-koodin annettuun numeroon ja näin lähetät hakemuksesi matkaan. Seuraavaksi saat viestin puhelimeesi hakemuksesi hyväksymisestä. Vastaamalla viestiin KYLLÄ, hyväksyt sopimuksen ja rahat näkyvät pian tililläsi. Foc Capital Oy:n antama koodi on henkilökohtainen ja sen avulla voit jatkossa hakea lainaa nopeasti tekstiviestillä – muista siis pitää annettu koodi tallessa seuraavaa kertaa varten.

Foc Capital Oy

Foc Capital Idealainan sivulla voit laskea nopeasti tarvitsemasi lainamäärän, parhaan laina-ajan juuri itsellesi ja takaisin maksettavan summan määrän lopullisine kuluineen. Laskuri näyttää samalla myös todellisen vuosikorkosi. Foc Capital ei lisää vippiisi korkoja, vaan perii sinulta kiinteän käsittely- ja toimituskulun. Esimerkiksi kulut 50 euron arvoisesta pikalainasta 14 päivän maksuajalla ovat vain 15 euroa ja sadan euron suuruisesta lainasta 25 euroa. Tällöin maksat 50 euron lainasta loppujen lopuksi vain 64 euroa ja sadan euron lainasta 125 euroa. Toimituskulut ovat yleensä sitä pienemmät, mitä lyhyempi lainasi takaisinmaksuaika on. Myös lainasumma vaikuttaa toimituskulujen suuruuteen. Foc Capital laskuttaa sinulta vielä myös tekstiviestikulut 3 euroa viestiltä, eli yhteensä kuusi euroa yhdestä lainasta. Tekstiviestikulujen ja kiinteiden toimituskulujen lisäksi et maksa mitään muita kuluja lainastasi – siis vain pienellä sijoituksella voit toteuttaa ideasi jo tänään!

Jos et jostain syystä tarvitsekaan vippiä, sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa se 14 päivän sisällä lainan saamisesta. Foc Capital tekee peruutuksesta erittäin mukavaa ja helppoa, sillä toisin kuin useat muut vippiä tarjoavat yritykset, Foc Capital ei vaadi sinua maksamaan todellista vuosikorkoa siltä ajalta, kun idealaina oli sinun käytössäsi. Jos ideasi toteutus ei siis jostain syystä onnistuisikaan, palautat rahasi takaisin helposti ja ilmaiseksi! Koko lainaamasi summan takaisinmaksu tulee tehdä 30 päivää pikavipin peruuttamisesta.

Kaikki lainat 19 vuotiaille

Maksettuasi lainasi takaisin ajallaan voit ryhtyä suunnittelemaan jo seuraavaa ideaasi, jonka haluaisit toteuttaa. Kun idea on keksitty, toteuttamisen apuna on taas Foc Capital ja aina helppo sekä nopea idealaina. Halusitpa sitten järjestää lättykestit ystävillesi, matkustaa junalla mummolaan tai vaikka käydä rakkaasi kanssa ulkona syömässä, sinun ei tarvitse enää koskaan jättää hyvää ideaa toteuttamatta hetkittäisen rahapulan takia, sillä Foc Capitalin idealaina on aina hyvien ideoiden puolella!

Hyvät ideat ja tärkeät ostokset jäävät usein toteuttamatta jo pienen rahanpuutteen takia. Jos rahaa idean toteuttamiseen tarvitsisi juuri nyt, mutta palkka tulee tilille vasta toteuttamisen kannalta liian myöhään, Foc Capital Oy:n idealaina on ratkaisusi.

Idealaina lyhyestiEtsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun