Handelsbanken Platinum

Handelsbanken Platinum Mastercard kortti

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

  • Matka- ja ostoturva-vakuutus
  • Platinum-palvelu, joka on auki 24/7
  • Priority Pass ja pääsy lentokenttä loungeihin ympäri maailman
  • Rahastobonus
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Vuosimaksu 390€

Kulut

  • Vuosimaksu 390€
Handelsbanken Platinum logo

Handelsbanken Platinum Mastercard

Handelsbanken Platinum on luottokortti, jonka hinta on 390 euroa vuodessa. Handelsbanken Platinum Mastercard sisältää myös paljon lisäpalveluita. Asiakkaita palvelee ympäri vuorokauden oma Platinum-palvelu, johon voi soittaa mistä päin maailmaa tahansa. Platinum-palvelu tekee asiakkaan puolesta pöytävaraukset ravintoloihin, varaa ajan kampaamoon ja antaa paljon vinkkejä, mitä tehdä. Handelsbanken Platinum luottokortti toimii ympäri maailmaa yrityksissä ja nostopaikoissa, missä näkyy Mastercard -logo.

Handelsbanken Platinum ja lentokenttä lounge

Priority Pass on hyvä palvelu matkustelevalle ihmiselle. Handelsbanken Platinum luottokortin ja Priority Pass -palvelun avulla asiakkaalle avautuu pääsy lentokenttä loungeihin, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa. Loungeissa voi rauhassa odotella lentoa ja nauttia virvokkeita ja pientä purtavaa. Handelsbanken Platinum kortti sisältää myös matkavakuutuksen, kun matkasta on vähintään puolet maksettu Handelsbanken Platinum -kortilla. Ostoturva-vakuutus taas korvaa varastetun tai rikkoontuneen ostoksen 180 päivän sisällä ostotapahtumasta. 

Handelsbanken Platinum ja rahastobonus

Handelsbanken Platinum luottokortin ostot kerryttävät rahastobonusta. Kun ostoja on kertynyt 2500 eurolla, asiakas saa rahasto-osuuksia 5 eurolla. Bonusta kertyy 0,2% korttiostoista. Rahasto-osuuksia merkitään Handelsbanken Varainhoito 50 -rahastoon. Rahasto-osuuksista ei peritä merkintäpalkkiota. Rahasto osuudet voi myydä halutessaan milloin vain. Rahasto-osuuksien myynnistä peritään palvelupalkkio normaalisti. 

Handelsbanken Platinum yhteystiedot

Handelsbanken Suomi
Itämerenkatu 11-13
00180 Helsinki

Asiakaspalvelu 010 444 2442 (0,088 euroa/min)
Avoinna: ma-pe klo: 08:00-18:30


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista handelsbanken.fi-sivulta.

Ei yhtään kokemusta tästä luottokortista

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun