Handelsbanken Platinum

Handelsbanken Platinum Mastercard kortti

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

  • Matka- ja ostoturva-vakuutus
  • Platinum-palvelu, joka on auki 24/7
  • Priority Pass ja pääsy lentokenttä loungeihin ympäri maailman
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Vuosimaksu 320€

Kulut

  • Vuosimaksu 320€
Handelsbanken Platinum logo

Handelsbanken Platinum Mastercard

Handelsbanken Platinum on luottokortti, jonka hinta on 320 euroa vuodessa. Samaan hintaan on mahdollista saada myös rinnakkaiskortti yli 15-vuotiaalle perheenjäsenelle. Asiakas sopii luottorajan oman konttorinsa kanssa. Platinum-paketti on liitettävissä Handelsbanken Credit -korttiin. Minimilyhennys on kuukausittain 5% ostoista, mutta kuitenkin vähintään 30€. Automaattinostoista ei mene erikseen kuluja, eikä myöskään laskuista tai käytössä olevasta luotosta peritä koron lisäksi muita maksuja. Handelsbanken Platinum Mastercard sisältää myös paljon lisäpalveluita. Asiakkaita palvelee ympäri vuorokauden oma Platinum-palvelu, johon voi soittaa mistä päin maailmaa tahansa. Platinum-palvelu tekee asiakkaan puolesta pöytävaraukset ravintoloihin, varaa ajan kampaamoon ja antaa paljon vinkkejä, mitä tehdä. Handelsbanken Platinum luottokortti toimii ympäri maailmaa yrityksissä ja nostopaikoissa, missä näkyy Mastercard -logo.

Handelsbanken Platinum ja lentokenttä lounge

Priority Pass on hyvä palvelu matkustelevalle ihmiselle. Handelsbanken Platinum luottokortin ja Priority Pass -palvelun avulla asiakkaalle avautuu pääsy lentokenttä loungeihin, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa. Loungeissa voi rauhassa odotella lentoa ja nauttia virvokkeita ja pientä purtavaa. Myös seurueen muut jäsenet pääsevät loungeen maksua vastaan, joka peritään Platinum-kortilta.

Handelsbanken Platinum sisältää kattavat vakuutukset

Handelsbanken Platinum kortti sisältää myös matkavakuutuksen, kun matkasta on vähintään puolet maksettu Handelsbanken Platinum -kortilla. Ostoturva-vakuutus taas korvaa varastetun tai rikkoontuneen ostoksen 180 päivän sisällä ostotapahtumasta. Matkaturva taas korvaa monipuolisesti matkustamiseen liittyviä asioita: vakuutukseen kuuluu matkustaja- ja matkatavaravakuutus, matkustajan vastuu- ja oikeusturvavakuutus sekä matkakassaturva kortilla nostetulle käteiselle.

 

Handelsbanken Platinum yhteystiedot

Handelsbanken Suomi
Itämerenkatu 11-13
00180 Helsinki

Asiakaspalvelu 010 444 2442 (0,088 euroa/min)
Avoinna: ma-pe klo: 08:00-18:30


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista handelsbanken.fi-sivulta.

Siirry alkuun