Handelsbanken Gold Credit/Debit

Handelsbanken Gold Credit/Debit Mastercard yhdistelmäkortti

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

  • Matkaturva- ja ostoturva-vakuutukset
  • Kaksi maksuvapaata kuukautta vuodessa
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Handelsbanken Gold Credit/Debit luottokortin vuosimaksu on 50 euroa
  • Tilinhoitopalkkio on 4 euroa/lasku

Kulut

  • Luoton korko 3 kk euribor + 10% -yksikköä
  • Handelsbanken Gold Credit/Debit kortin vuosimaksu on 50 euroa
  • Tilinhoitopalkkio on 4 euroa/lasku
  • Automaattinostot luottotililtä 2,90 euroa + 2,90%
Handelsbanken Gold Credit/Debit logo

Handelsbanken Gold Credit/Debit Mastercard

Handelsbanken Gold Credit/Debit Mastercard on yhdistelmäkortti, joka toimii Mastercard-pisteissä ympäri maailmaa. Luottorajaksi voi hakea jopa 20000 euroa. Handelsbanken Gold Credit/Debit luottokortin vuosimaksu on 50 euroa. Luoton korko on 3 kk euribor + 10% -yksikköä. Tilinhoitopalkkio on 2,50 euroa/lasku, kun luotto on käytössä. Automaattinostoista luottotililtä peritään 2,90 euroa + 2,90%. Eräpäiväksi asiakas saa valita luottokortin tilauksen yhteydessä 15. tai 30. päivän. Handelsbanken Gold Credit/Debit kortilla asiakas saa keskimäärin 30 päivää korotonta maksuaikaa ostoilleen. Handelsbanken Gold Credit/Debit Mastercard luottokortti tulee noin kahden viikon kuluttua kortin tilauksesta. Asiakkaalle tulee kuukausittain lasku korttiostoista ja käteisnostoista, jotka on tehty kortin Credit-puolella. Laskusta maksettava vähimmäismäärä on 5% käytetystä luotosta. Asiakas saa pitää kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Lyhennysvapaakuukaudet eivät saa kuitenkaan olla peräkkäisiä. Handelsbanken Gold Credit/Debit -korttiin on mahdollista saada myös rinnakkaiskortti, jossa on vuosimaksuna 15 euroa. Handelsbanken Gold Credit/Debit luottokortissa on mukana lähimaksuominaisuus.

Handelsbanken Gold Credit/Debit lisäedut

Asiakas saa matkaturvavakuutuksen, kun maksaa ulkomaanmatkasta yli 50% Handelsbanken Gold Credit/Debit Mastercard -kortilla. Vakuutukseen kuuluu matkustaja- ja matkatavaravakuutus, matkustajan vastuu- ja oikeusturvavakuutus sekä matkakassaturva kortilla nostetulle käteiselle. Ostoturvavakuutus taas turvaa, jos kortilla ostettu yli 50 euron arvoinen tavara vahingoittuu tai varastetaan 180 päivän sisällä ostosta. 

Handelsbanken Gold Credit/Debit -kortilla voi nostaa käteistä ostosten yhteydessä R-kioskeilta ja K-ryhmän kaupoista. Nosto maksaa 0,50€/nosto, jonka lisäksi tulee maksettavaksi mahdollinen kaupan ottama palkkio.

 

Handelsbanken Gold Credit/Debit yhteystiedot

Handelsbanken Suomi
Itämerenkatu 11-13
00180 Helsinki

Asiakaspalvelu 010 444 2442 (0,088 euroa/min)
Avoinna: ma-pe klo: 08:00-18:30


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista handelsbanken.fi-sivulta.

Ei yhtään kokemusta tästä luottokortista

Leave this empty:

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun