Handelsbanken Gold Credit

Handelsbanken Gold Credit Mastercard luottokortti

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

 • Matkaturva- ja ostoturva -vakuutukset
 • Rahastobonus
 • Luottoraja jopa 20000€
 • Kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa
 • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

 • Vuosimaksu 30€
 • Tilinhoitopalkkio on 2,50 euroa/lasku
 • Rahansiirto tilille 15€ sekä korko nostopäivästä alkaen

Kulut

 • Luoton korko: Handelsbanken Prime 365 + 7%
 • Handelsbanken Gold Credit kortin vuosimaksu on 30 euroa
 • Tilinhoitopalkkio on 2,50 euroa/lasku
 • Automaattinostot: 2,90 euroa + 2,90%
Handelsbanken Gold Credit logo

Handelsbanken Gold Credit Mastercard

Handelsbanken Gold Credit Mastercard on luottokortti, joka toimii Mastercard-pisteissä ympäri maailmaa. Luottorajana on 5000-20000 euroa. Handelsbanken Gold Credit luottokortin vuosimaksu on 30 euroa. Korko on Handelsbanken Prime 365 + 7%. Tilinhoitopalkkio on 2,50 euroa/lasku, kun luotto on käytössä. Automaattinostoista peritään 2,90 euroa + 2,90%. Eräpäiväksi asiakas saa valita kortin tilauksen yhteydessä 1.,6,.16. tai 26. päivän. Laskun eräpäivää ei voi enää jälkikäteen muuttaa. Handelsbanken Gold Credit luottokortilla asiakas saa keskimäärin 45 päivää korotonta maksuaikaa ostoilleen. Gold Credit Mastercard -kortti tulee noin kahden viikon kuluttua kortin tilauksesta. Asiakkaalle tulee kuukausittain lasku korttiostoista ja käteisnostoista. Laskusta maksettava vähimmäismäärä on 3% käytetystä luotosta. Asiakas saa pitää kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuodessa. Lyhennysvapaakuukaudet eivät saa kuitenkaan olla peräkkäisiä. Handelsbanken Gold Credit -luottokortilla voi nostaa rahaa omalle pankkitilille verkkopankissa. Käsittelymaksu on aina 15 euroa nostosummasta riippumatta. Korkoa veloitetaan nostopäivästä lähtien. Handelsbanken Gold Credit luottokorttiin on mahdollista saada myös rinnakkaiskortti yli 15-vuotiaalle perheenjäsenelle. Rinnakkaiskortista veloitetaan kertamaksu 10 euroa. Handelsbanken Gold Credit Mastercard luottokortissa on lähimaksuominaisuus.

Handelsbanken Gold Credit luottokortin lisäedut

Handelsbanken Gold Credit Mastercard luottokortin ostot kerryttävät rahastobonusta. Kun ostoja on kertynyt 2500 eurolla, asiakas saa rahasto-osuuksia 5 eurolla. Bonusta kertyy 0,2% korttiostoista. Rahasto-osuuksia merkitään Handelsbanken Varainhoito 50 -rahastoon. Rahasto-osuuksista ei peritä merkintäpalkkiota. Rahasto osuudet voi myydä halutessaan milloin vain. Rahasto-osuuksien myynnistä peritään palvelupalkkio normaalisti. 

Asiakas saa matkaturvavakuutuksen, kun maksaa ulkomaanmatkasta yli 50% Handelsbanken Gold Credit luottokortilla. Vakuutukseen kuuluu matkustaja- ja matkatavaravakuutus, matkustajan vastuu- ja oikeusturvavakuutus sekä matkakassaturva kortilla nostetulle käteiselle. Ostoturvavakuutus taas turvaa, jos kortilla ostettu yli 50 euron arvoinen tavara vahingoittuu tai varastetaan 180 päivän sisällä ostosta. 

Golfarille olennainen Hole in one -vakuutus taas korvaa Hole in one -lyönnistä aiheutuvat kustannukset shamppanjatarjoilusta klubiravintolassa 250 euroon ast. Shamppanjan on oltava maksettu kortilla Hole in one-lyöntikierroksen yhteydessä golfkentän klubiravintolassa. Handelsbanken Gold Credit luottokorttiin liitetty vakuutus on voimassa kaikkialla maailmassa. 

Handelsbanken Gold Credit yhteystiedot

Handelsbanken Suomi
Itämerenkatu 11-13
00180 Helsinki

Asiakaspalvelu 010 444 2442 (0,088 euroa/min)
Avoinna: ma-pe klo: 08:00-18:30


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista handelsbanken.fi-sivulta.

Ei yhtään kokemusta tästä luottokortista

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun