Halvin vakuudeton laina netissä

Autamme sinua löytämään halvimman vakuudettoman lainan
-
100
60000
+
-
1 vuosi
15 vuotta
+
Valitse ikä

Sopivin 1000€

Korko:48€
Vuosikorko:4.64%
Yhteensä:1048€

Kuukausierä

44€

Halvin laina

Halvin vakuudeton laina

Halvin laina löytyy yleensä tekemällä lainavertailu ja tutustumalla saatuihin lainatarjouksiin. Lainavertailun kautta on helppo kartoittaa sen hetken lainatarjoukset ja valita sieltä itselle sopiva laina. Halvin laina ei välttämättä löydy aina samasta lainapaikasta, koska lainasumma ja laina-aika vaikuttavat myös merkittävästi lainatarjoukseen. Halvin 1000 euron laina voi siis löytyä eri lainapaikasta kuin halvin 500 euron laina. Lainavertailu tehdäänkin aina niin, että asiakkaan tulee tietää haluttu lainasumma. Laina-aikaa muuttamalla voi nähdä paljonko kulut muuttuvat. Halvin laina ja sen löytyminen on onneksi nopeaa lainavertailun avulla. Toisaalta aina halvin laina ei ole itselle se paras vaihtoehto: lainassa voi merkitä myös laina-ajan joustavuus tai vaikkapa se, että laina on uudelleen nostettavissa eli laina on muodoltaan ns. jatkuva luotto. 

Halvin laina netissä

Halvin laina on opiskelijalle usein valtion takaama opintolaina. Jos opintolainaa ei ole mahdollista saada, tulee seuraavaksi miettiä muita lainavaihtoehtoja. Asiakkaalla voi olla käytössään omaisuutta vakuudeksi, jolloin kannattaa kysyä lainatarjousta omasta pankista. Pankin vakuudellinen luotto kannattaa kuitenkin kilpailuttaa myös netin halvimpien lainojen kanssa, koska esimerkiksi lainan perustamismaksut voivat olla pankin tarjoamissa lainoissa kovia. Halvin laina netissä löytyy helposti lainavertailun avulla, eikä vertailu vie aikaa kuin muutamia minuutteja. Erilaisten lainatarjousten sopimusehdot kannattaa lukea tarkoin: lainatarjoukset, joissa voi olla 0% kulut ja korot, voi koskea vain ensiasiakkaita. Myös laina-aika voi tarjouslainoissa olla suhteellisen lyhyt, eivätkä ne siis sovi esimerkiksi pidempää maksuaikaa tarvitseville. Tarjouslaina on usein 2 kuukautta halvin mahdollinen laina, mutta jos lainaa ei saa tässä ajassa maksettua, niin laina ei tämän jälkeen ole enää välttämättä markkinoiden halvin laina. Laina-aikaan kannattaakin kiinnittää huomiota, kun etsii netin halvinta lainaa. Lue lisää artikkelista Ilmainen ensilaina

Halvin vakuudeton laina

Halvin vakuudeton laina on yleensä myös nopeasti saatavilla tilille. Halpa ja vakuudeton laina haetaan netistä verkkohakemuksen avulla. Lainatarjous tulee yleensä jo muutamassa minuutissa, minkä jälkeen halvan vakuudettoman lainan voi hyväksyä yleensä verkkopankkitunnuksia hyödyntäen. Halvin vakuudeton laina voi olla summaltaan 100-50000 euroa. Isommat lainasummat kannattaa aina hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, koska yleensä lainatarjous on parempi, kun laina-arvioon otetaan mukaan kaksi henkilöä. Halvin vakuudeton laina on siis yleensä haettu yhdessä rinnakkaishakiijan kanssa, kun on kyse esimerkiksi yli 2000 euron lainasummista. Osa lainapaikoista tekee aina henkilökohtaisen laina-arvion, mihin vaikuttaa henkilön tulot, aiempi maksukäyttäytyminen ja mahdollinen rinnakkaishakija. Voi siis olla, että saadakseen itselleen halvimman vakuudettoman lainan, tulee lainaa hakea useasta lainapaikasta, minkä jälkeen voi valita sen halvimman vakuudettoman lainan itselleen henkilökohtaisten lainatarjousten joukosta. Lainatarjous ei vielä maksa mitään, joten lainahakemuksia kannattaa lähettää useampia, kun etsii sitä halvinta vakuudetonta lainaa netistä. Halvin vakuudeton laina on riippuvainen myös lainasummasta ja laina-ajasta. Erityisesti ensilainaa hakevan kannattaa hyödyntää huipputarjouksia, mitä lainapaikat myöntävät juuri ensilainaa hakeville. Toisaalta halvin vakuudeton laina on usein summaltaan korkeintaan 1000 euroa, kun puhutaan halvoista ensilaina-tarjouksista. Halvin vakuudeton laina riippuu siis myös lainan hakijasta. Vain vertailemalla lainoja ja lainatarjouksia keskenään voi löytää itselleen lainan, joka on sillä hetkellä halvin vakuudeton laina netissä. 

 Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun