Hafniarahoitus

Hafniarahoitus

4.0 1 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 500 - 50000€
Maksuaika: 1v-15v
Ikäraja: 20 vuotta
Vuosikorko: 5% - 10%

Parhaat edut

 • Luottoa yksityisille
 • Lainaa jopa 50000€
 • Myönnetään yli 20-vuotiaalle
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Huomioitavaa

 • Toimii yhteistyössä Rahoitu.fin kanssa - Samat lainantarjoajat

Kulut

 • Esimerkkilainoissa käytetyt tiedot:
 • Todellinen vuosikorko 11,27%*
 • Nimelliskorko 9,50%*
 • Laskutuslisä 5€ /kk*
 • Avausmaksu 49€*
 • *)Lainan kulut määräytyvät henkilökohtaisesti.
Hafniarahoitus logo

Hafniarahoitus on lainankilpailutuspalvelu netissä, sitä kautta voi hakea 500-50 000 euron suuruisia lainoja 1-15 vuoden maksuajalla. Lainat on tarkoitettu yksityisille täysi-ikäisille asiakkaille, joilla on luottotiedot kunnossa. Yksittäisillä rahoitusyhtiöillä voi olla erilaiset vaatimukset, esimerkiksi minimivuositulot.

Hakuprosessi tapahtuu kokonaan netissä, ja se on nopea ja helppo. Parhaimmillaan lainaraha voi olla tilillä hyvinkin nopeasti, esimerkiksi seuraavana päivänä, mutta varaudu 2-3 päivään kuitenkin.

Kilpailuttamalla edullisempaa lainaa

Hafniarahoitus lainapalvelu toimii yhteistyössä kotimaisen Salus Groupin kanssa, ja se on osa SmartResponsea, jolla on pitkä kokemus erilaisesta verkko-osaamisesta. Hafniarahoituksen kautta yhdellä lainahakemuksella voi kilpailuttaa jopa 20 lainantarjoajaa, rahoitusyhtiötä ja pankkia niin Suomesta kuin Pohjoismaistakin. Palvelu siis säästää aikaa ja rahaa!

Hafniarahoituksen palvelu ei maksa asiakkaalle mitään, vaan se saa rahoituksensa rahoitusyhtiöiltä. Ei kuitenkaan niin, että se saisi palkkion sopimuksista, vaan ainoastaan yhteydenotoista. Tämän ansiosta Hafniarahoitus ei varmasti tarjoa puolueellisesti lainoja, vaan vertailee täysin puolueettomasti asiakkaan parhaaksi!

Lopullisen päätöksen lainasta tekee tietysti asiakas itse. Kun asiakas on saanut lainatarjouksia sähköpostiinsa eri yhtiöiltä, hän itse valitsee minkä hyväksyy. Näin asiakkuussuhde syntyy suoraan pankkiin, Hafniarahoituksen rooli on ainoastaan saattaa lainantarjoaja ja tarvitsija yhteen.

Käytä lainarahasi miten haluat

Hafniarahoituksen lainahakemuksessa ei kysellä, mihin aiot lainarahaasi käyttää. Lainat ovat puhtaasti kulutusluottoja, joiden käyttökohteisiin rahoitusyhtiö ei puutu. Mikäli saat lainan, voit yhtä hyvin ostaa sillä auton, lähteä reissuun tai tehdä pientä pintaremonttia.

Lainan ehdot ja hinta määräytyy aina asiakkaan mukaan, siksi Hafniarahoitus ei anna mitään tarkkoja laskelmia lainojen hinnoista. Edullisempaa lainaa on kuitenkin mahdollista saada, mikäli hakee lainaa yhdessä esimerkiksi puolison kanssa. Etenkin suuremmat lainasummat, jo 5000 eurosta ylöspäin, ovat kahdelle hakijalle jaettuna pienempiä riskejä rahoitusyhtiölle ja siksi ne voi myöntää edullisemmalla korolla. Joskus tietyn lainasumman myöntäminen myös vaatii kaksi takaajaa lainalle.

 

Viivästyskorko sekä maksumuistukset riippuvat lainanantajasta.

Hafniarahoitus yhteystiedot

SmartResponse A/S
Vesterbrogade 129
Bygning 9
5. sal
1620 Kööpenhamina
Tanska

info[ät]smartresponse.fi
Puhelin +45 3823 7000

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista hafniarahoitus.fi-sivulta.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Ei yhtään kokemusta tästä lainapaikasta

Leave this empty:

Mikä on Suomen pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun