Haenyt

Haenyt

4.0 1 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 500 - 60000€
Maksuaika: 2v-15v
Ikäraja: 18-99 vuotta
Vuosikorko: 5% - 51%

Parhaat edut

  • Kilpailuttaa yhdellä hakemuksella yli 10 rahoitus- ja pankkilaitosta
  • Lainaa jopa 50000 euroa
  • Lainaa jopa 60000€
  • Myönnetään 18-99 vuotiaille
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Kulut

  • Haenyt.fi kilpailuttaa lainasi, joten kulut riippuvat tuloistasi ja talouden tilanteesta
  • Vertaalaina.fi lainan tiedot ovat viitteellisiä
  • Esimerkissä on käytetty 10,5% vuosikorkoa
Haenyt logo

Haenyt.fi kilpailuttaa lainoja asiakkaan puolesta yhden lainahakemuksen avulla. Lainahakemus ja lainatarjoukset ovat Haenyt -palvelussa täysin maksuttomia, joten lainavertailu ei vielä sitouta mihinkään. Yhdellä lainahakemuksella voi saada jopa yli 10 lainahakemusta, ensimmäiset jopa muutaman minuutin sisällä lainahakemuksen jättämisestä. Haenyt.fi palvelun avulla voi jättää lainahakemuksen, vaikka olisi maksuhäiriömerkintä. Useammat lainantarjoajat eivät lainaa myönnä, mutta lainahakemukset käsitellään kuitenkin aina tapauskohtaisesti. Lainan koron ja myöntämisen kannalta on hyödyllistä hakea lainaa yhdessä yhteishakijan kanssa. Lainanhaku lomakkeessa on lisätieto kohta, jonne voi helposti syöttää myös yhteishakijan tiedot.

Miten Haenyt.fi toimii?

Haenyt.fi palvelun kautta voi hakea 500-60000 euron lainoja, jotka ovat summasta riippuen 2-15 vuoden laina-ajalla. Lainan voi aina myös maksaa takaisin nopeammin ilman lisäkuluja. Yhdellä lainahakemuksella voi saada sähköpostiin useita lainatarjouksia, joista voi halutessaan hyväksyä itselle sopivimman. Haenyt.fi palvelun kautta voi saada lainan ilman vakuuksia kilpailukykyiseen hintaan. Korot ja maksuerät sovitaan aina lainanmyöntäjän kanssa tapauskohtaisesti. Varsinkin isommissa lainasummissa lainojen vertaileminen kannattaa ja kilpailuttamalla voi saada konkreettista säästöä aikaan.

Lainojen yhdistäminen lainalla

Lainojen yhdistäminen on tullut viime vuosina suosituksi, kun ihmisille on kertynyt useampia lainoja eri lainapaikoista. Kuukausieristä ja muista maksuista kertyy yllättävästi lisäkuluja, jolloin yleensä edullisimmaksi tulisi lainojen yhdistäminen ja yksi isompi laina. Yksi iso laina on kätevä myös siinä mielessä, että lainamuutoksista ja muista asioista voi sopia vain yhden lainanmyöntäjän kanssa. Lainan maksaminen ja hoitaminen on näin yksinkertaisempaa ja edullisempaa. Lainojen yhdistäminen vähentää kätevästi myös maksettavien laskujen määrää.

Myöhästymismaksut riippuvat lainanantajasta

Haenyt yhteystiedot

Holla Online Oy
Aleksanterinkatu 17 B
15110 Lahti
Y-tunnus: 2672272-2

E-mail: asiakaspalvelu(ät)haenyt.fi
Puhelin 050 585 0210

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista haenyt.fi-sivulta.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Ei yhtään kokemusta tästä lainapaikasta

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun