Kilpailuta yhdellä hakemuksella jopa 20 rahoitusyhtiötä

-
100€
60000€
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Kuukausierä arvio
56€
tai
*) Esimerkki lainasta: 10 000 euron luotto 5 vuoden maksuajalla maksaa 233€ kuussa. Kuukausierään lisätään 5€ laskutuslisä ja 95€ avausmaksu. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 958 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9%.
  • Lainatarjous heti sähköpostiin
  • Korko alkaen 4,5%
  • Maksuaikaa jopa 15 vuotta
  • Ilman takaajia ja vakuuksia
  • SSL-suojattu hakemus
Bank Norwegian
Ferratum
Credit24
Omalaina
Lendo
Rahoitu
Komplett Bank
Freedom Rahoitus
Rahalaitos
Zmarta

Täytä hakemus ja valitse paras lainatarjous

Täytä lainahakemus
Kilpailuta lainasi täyttämällä yllä oleva lainahakemus. Tiedot toimitetaan suoraan yli 20 luotettavalle lainanmyöntäjälle.
Vertaile lainatarjouksia
Heti lainahakemuksen täytettyäsi siirryt SSL-suojattuun extranet-ympäristöön, mihin ilmestyvät ensimmäiset tarjoukset jo muutaman sekunnin kuluttua.
Valitse sopivin laina
Valitse sinulle sopivin laina ja siirry allekirjoittamaan sopimus. Voit saada rahat tilillesi jopa samana päivänä.
kokemusta

Muutto toi mukanaan yllättäviä kuluja. Vertaalaina.fi:n kautta löysin onneksi edullisen lainan, jolla maksoin takuuvuokran ja uuden sohvan. Nyt kelpaa löhöillä uudessa asunnossa.

Hanna, Iisalmi

kokemusta

Häämatka naapurikaupungissa vaihtui viikon lomaan Espanjassa. Kannatti katsoa lainatarjouksia vertaalaina.fi:n kautta. Häämatkan muistaa vielä pitkään.

Paula, Turku

Kilpailuta lainat ilmaiseksi

Lainan kilpailuttaminen ilmaiseksi

Kilpailuttamalla lainat sivujemme kautta säästät ennen kaikkea aikaa ja vaivaa. Lainojen kilpailuttaminen on täysin ilmaista ja saat samat tarjoukset, kuin saisit, jos lähettäisit jokaiseen pankkiin yksitäisen lainahakemuksen. Nyt yhdellä hakemuksella kilpailutat kerralla yli 20 pankkia ja rahoituslaitosta. Ensimmäiset lainatarjoukset saat näkyviisi jo heti lainahakemuksen tehtyäsi. Voit vertailla saamiasi lainatarjouksia ja valita niistä itsellesi sopivimman.

Voit aina myös hylätä kaikki lainatarjoukset. Hyväksymättömistä lainoista tai lainan kilpailuttamisesta ei tule koskaan sinulle kuluja. Maksat vain lainoista, jotka hyväksyt. Lainavertailua voi siis huoletta tehdä myös lainan kilpailuttamisella vain katsoakseen mitä lainanantajat tarjoavat.

Vertaa ja hae lainaa

Lainan vertailu netissä

Kun haet lainaa, niin lainavertailu kannattaa aina. Usein halvimman ja kalleimman lainan välillä voi olla satoja tai jopa useampia tuhansia eroa. Lainoja voi vertailla kätevästi kahdella eri tavalla. Voit joko käyttää sivuiltamme löytyvää lainavertailua tai toteuttaa vertailun siten, että teet lainahakemuksen tällä sivulla ja vertailet saamiasi tarjouksia. Perinteinen lainavertailu sivuilla on kätevä, kun haluat selata eri lainoja ja saada karkean arvion millaisia lainoja on tarjolla ja mistä lainaa kannattaa hakea.

Lainavertailussa kannattaa huomioida, että lainat ovat henkilökohtaisia ja usein lainojen korot ja kulut riippuvat omista tuloistasi. Tästä johtuen perinteisessä lainavertailussa olevat tiedot ovat lähes aina viitteellisiä ja vertailu lainojen kilpailuttamisen kautta antaa tarkemman kuvan siitä mitä juuri sinulle myönnettävät lainat tulisivat olemaan.

Perinteisessä lainavertailussa olevat tiedot ovat aina viitteellisiä ja vertailu lainojen kilpailuttamisen kautta antaa tarkemman kuvan siitä mitä juuri sinulle myönnettävät lainat tulisivat olemaan.

Mikä Vertaalaina.fi on?

Vertaalaina.fi on ensisijaisesti lainojen vertailuun tuotettu palvelu. Vertaalaina.fi lainavertailusta löytyy yli 60 lainapalvelua hinnastoineen. Lainahinnastossa on otettu huomioon avausmaksut, korot, kuukausimaksut ja muut kulut, joten voit helposti aidosti ja puolueettomasti vertailla eri lainapalveluiden kustannuksia ja löytää edullisimman lainan muutamalla klikkauksella. Vertaalaina.fi on kuluttajille täysin ilmainen palvelu käyttää ja sivujen kautta löydät täsmälleen samat hinnat ja palvelu kuin suoraan lainapalvelun sivuilta.

Sivuilta löytyy lainahakemus, myöntääkö Vertaalaina.fi lainaa?

Ei. Vertaalaina.fi ei itse myönnä lainoja vaan toimimme yhteistyössä Salus Group:in kanssa ja markkinoimme Salus Group:in luvanvaraista lainanvälityspalvelua. Sivuiltamme löydät integroidun Salus Group Oy Ab:n tarjoaman lainahakemuksen. Palvelun avulla kilpailutat lainahakemuksesi yli 20 eri pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Lainan kilpailuttaminen on kuluttajalle täysin ilmaista. Salus Group asiakaspalvelu auttaa sinua lainaprosessin läpiviennissä sekä pyrkii järjestämään sinulle mahdollisimman hyvät lainatarjoukset eri lainantarjoajilta. Siirryt heti lainahakemuksesi täytettyä extranet-palveluun, mihin ensimmäiset lainatarjoukset tulevat jo muutaman sekunnin kuluttua lainahakemuksen täyttämisestä. Löydät kaikkien lainatarjousten täydelliset tiedot palvelusta ja voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Lainahakemus tehdään lähes kokonaisuudessaan Salus Group Oy:n ympäristössä ja esimerkiksi henkilöturvatunnusta ei tule vertaalaina.fi tietoon missään vaiheessa hakuprosessia. Käyttämällä palvelua sitoudut Vertaalaina.fi ja Salus Group Oy:n yksityspolitiikkaan samalla annat Salus Group Oy Ab:lle markkinointiluvan. Salus Group mainostaa palvelunsa tuotteita Vertaalaina.fi brändillä mm. sähköpostilla. Voit perua uutiskirjeet helposti klikkaamalla saamastasi sähköpostista peruuta markkinointiviestien tilaus -linkkiä.

Lisätietoja

Siirry alkuun