Kilpailuta ja hae lainaa

Hae ja kilpailuta sinulle sopivin laina
-
100
60000
+
-
1 vuosi
15 vuotta
+
Valitse ikä

Sopivin 5000€

Korko:376€
Vuosikorko:7.29%
Yhteensä:5376€

Kuukausierä

224€

Vertaa ja lähetä hakemus, 3 askelta

Valitse lainasumma
Vertaa lainoja
Valitse sopivin tarjous

Kilpailuta lainat ilmaiseksi

Lainan kilpailuttaminen ilmaiseksi

Kilpailuttamalla lainat sivujemme kautta säästät ennen kaikkea aikaa ja vaivaa. Lainojen kilpailuttaminen on täysin ilmaista ja saat samat tarjoukset, kuin saisit, jos lähettäisit jokaiseen pankkiin yksitäisen lainahakemuksen. Nyt yhdellä hakemuksella kilpailutat kerralla yli 20 pankkia ja rahoituslaitosta. Ensimmäiset lainatarjoukset saat näkyviisi jo heti lainahakemuksen tehtyäsi. Voit vertailla saamiasi lainatarjouksia ja valita niistä itsellesi sopivimman.

Voit aina myös hylätä kaikki lainatarjoukset. Hyväksymättömistä lainoista tai lainan kilpailuttamisesta ei tule koskaan sinulle kuluja. Maksat vain lainoista, jotka hyväksyt. Lainavertailua voi siis huoletta tehdä myös lainan kilpailuttamisella vain katsoakseen mitä lainanantajat tarjoavat.

Vertaa ja hae lainaa

Lainan vertailu netissä

Kun haet lainaa, niin lainavertailu kannattaa aina. Usein halvimman ja kalleimman lainan välillä voi olla satoja tai jopa useampia tuhansia eroa. Lainoja voi vertailla kätevästi kahdella eri tavalla. Voit joko käyttää sivuiltamme löytyvää lainavertailua tai toteuttaa vertailun siten, että teet lainahakemuksen tällä sivulla ja vertailet saamiasi tarjouksia. Perinteinen lainavertailu sivuilla on kätevä, kun haluat selata eri lainoja ja saada karkean arvion millaisia lainoja on tarjolla ja mistä lainaa kannattaa hakea.

Lainavertailussa kannattaa huomioida, että lainat ovat henkilökohtaisia ja usein lainojen korot ja kulut riippuvat omista tuloistasi. Tästä johtuen perinteisessä lainavertailussa olevat tiedot ovat lähes aina viitteellisiä ja vertailu lainojen kilpailuttamisen kautta antaa tarkemman kuvan siitä mitä juuri sinulle myönnettävät lainat tulisivat olemaan.

Perinteisessä lainavertailussa olevat tiedot ovat aina viitteellisiä ja vertailu lainojen kilpailuttamisen kautta antaa tarkemman kuvan siitä mitä juuri sinulle myönnettävät lainat tulisivat olemaan.

Mikä Vertaalaina.fi on?

Vertaalaina.fi on ensisijaisesti lainojen vertailuun tuotettu palvelu. Vertaalaina.fi lainavertailusta löytyy yli 60 lainapalvelua hinnastoineen. Lainahinnastossa on otettu huomioon avausmaksut, korot, kuukausimaksut ja muut kulut, joten voit helposti aidosti ja puolueettomasti vertailla eri lainapalveluiden kustannuksia ja löytää edullisimman lainan muutamalla klikkauksella. Vertaalaina.fi on kuluttajille täysin ilmainen palvelu käyttää ja sivujen kautta löydät täsmälleen samat hinnat ja palvelu kuin suoraan lainapalvelun sivuilta.

Sivuilta löytyy lainahakemus, myöntääkö Vertaalaina.fi lainaa?

Ei. Vertaalaina.fi ei itse myönnä lainoja vaan toimimme yhteistyössä Salus Group:in kanssa ja markkinoimme Salus Group:in luvanvaraista lainanvälityspalvelua. Sivuiltamme löydät integroidun Salus Group Oy Ab:n tarjoaman lainahakemuksen. Palvelun avulla kilpailutat lainahakemuksesi yli 20 eri pankilla ja rahoitusyhtiöllä. Lainan kilpailuttaminen on kuluttajalle täysin ilmaista. Salus Group asiakaspalvelu auttaa sinua lainaprosessin läpiviennissä sekä pyrkii järjestämään sinulle mahdollisimman hyvät lainatarjoukset eri lainantarjoajilta. Siirryt heti lainahakemuksesi täytettyä extranet-palveluun, mihin ensimmäiset lainatarjoukset tulevat jo muutaman sekunnin kuluttua lainahakemuksen täyttämisestä. Löydät kaikkien lainatarjousten täydelliset tiedot palvelusta ja voit valita sinulle sopivimman vaihtoehdon.

Lainahakemus tehdään lähes kokonaisuudessaan Salus Group Oy:n ympäristössä ja esimerkiksi henkilöturvatunnusta ei tule vertaalaina.fi tietoon missään vaiheessa hakuprosessia. Käyttämällä palvelua sitoudut Vertaalaina.fi ja Salus Group Oy:n yksityspolitiikkaan samalla annat Salus Group Oy Ab:lle markkinointiluvan. Salus Group mainostaa palvelunsa tuotteita Vertaalaina.fi brändillä mm. sähköpostilla. Voit perua uutiskirjeet helposti klikkaamalla saamastasi sähköpostista peruuta markkinointiviestien tilaus -linkkiä.

LisätietojaEtsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun