Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
GF Money

GF Money

3.0 1 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 2000 - 10000€
Maksuaika: 2v-6v
Ikäraja: 22 vuotta
Vuosikorko: 49.9%

Parhaat edut

  • Selkeä hinnoittelu
  • Lainaa jopa 10000€
  • Myönnetään yli 22-vuotiaalle

Kulut

  • Nimelliskorko 41,16 %
  • Nostokulu 0€
  • Todellinen vuosikorko: 49,90 %
GF Money logo

GF Money on yksi uusimmista rahoitusalan tulokkaista Suomessa. GF Money tarjoaa kuluttaja-asiakkaille vakuudettomia 2000-10 000 euron kulutusluottoja 2-6 vuoden maksuajalla. Lisäksi GF Moneyllä on yrityksille palveluita, kuten vakuudettomia yrityslainoja sekä factoring-rahoitusta. GF Money mainostaa tekevänsä luottopäätökset salamannopeasti, ja nopeimmillaan lainaraha voi olla asiakkaan tilillä jo muutamassa minuutissa hakemuksen lähettämisestä.

GF Moneylta voi hakea lainaa, jos on yli 22-vuotias suomen kansalainen ja asuu Suomessa, omistaa vakituisen osoitteen ja oman pankkitilin. Lisäksi luottotiedot täytyy olla täysin kunnossa. Hakijoilta vaaditaan kohtuullisia, säännöllisiä ja luotettavia kuukausituloja, ja tulotaso täytyy pystyä osoittamaan ennen lainan myöntämistä.

GF Money laina tilille minuuteissa

GF lainaa pyritään myöntämään aina mahdollisimman nopeasti: alustava päätös lainasta tehdään heti, ja kun kaikki vaaditut liitteet ovat saapuneet, luottopäätös tehdään lopullisesti nopeasti. Parhaimmillaan laina on asiakkaan tilillä jo minuuteissa lainahakemuksen jättämisestä, mikäli hakemuksessa kaikki on ollut kunnossa ja se jätettiin virka-aikana.

GF lainan myöntäjille on kunnia-asia toimia aina mahdollisimman nopeasti ja asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Kuitenkaan lainaa ei voida myöntää ilman luottotietoja ja riittäviä tuloja. Nämä asiat varmistetaan ja tarkistetaan ennen lainan myöntämistä.

GF lainan kulut ja korko

GF lainassa todellinen vuosikorko aina alle 50 prosenttia. Gf laina on kertaluotto, joten sitä ei voi ottaa lisää ennen kuin edellinen luotto on maksettu pois, eikä se ole joustoluottokaan. GF laina on vakuudeton luotto, joten sen takeeksi ei tarvita reaalivakuuksia eikä takuita. Ainoastaan asiakkaan oma maksukyky riittää takuuksi lainan takaisinmaksusta, ja sen vuoksi asiakkaan maksukyky todella halutaan pitävästi varmistaa.

GF lainassa ei ole avausmaksuja tai tilinhoitomaksuja, vaan kulu maksetaan korkona. Jos lainan maksaa suunniteltua nopeammin takaisin, siitä ei koidu asiakkaalle mitään lisäkuluja, ja laina tulee tietysti silloin suunniteltua edullisemmaksi. Koko lainasprosessi tapahtuu netissä, eli kaikki asiakirjat allekirjoitetaan verkkopankkitunnuksilla.

GF Money yhteystiedot

GF Money
Mikonkatu 2 D
00100 Helsinki

Asiakaspalvelu asiakaspalvelu(ät)gfmoney.fi
Puhelin: 09 427 05044
Avoinna ma-pe 8-22 ja la-su 12-20
Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Ei yhtään kokemusta tästä lainapaikasta

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun