Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Get Capital

Get Capital

4 1 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 100 - 2100€
Maksuaika: 1v
Ikäraja: 21-69 vuotta
Vuosikorko: 767% - 3419%

Huomioitavaa

 • Palvelu on lopettanut toimintansa.
Get Capital logo

Get Capital pikalaina turvaa yllätyksien varalta

Get Capital 300-2000€ pikalaina on nopeasti netistä haettava laina, joka turvaa yllättävien tilanteiden varalta. Get Capital 300-2000€ pikalaina maksetaan välittömästi tilillesi.

 • Laina voidaan myöntää 21-69-vuotiaille
 • Lainasumma 200-2000 euroa
 • Maksuaikaa jopa yksi vuosi
 • Hyvä asiakaspalvelu

Get Capital 300-2000€ pikalaina tuo joustoa arjen yllättäviin tilanteisiin. Jos pesukone hajoaa tai laskut meinaavat muuten vain jäädä maksamatta, on Get Capitalin pikalaina erinomainen pelastus kiperissä tilanteissa. Se maksetaan nopeasti hakijan pankkitilille. Get Capital Oy myöntää pikalainaa 300€-2000€ maksuhäiriöttömille 21-vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille. Get Capital Oy tarjoaa verkkopankkitunnuksilla tunnistautumisen jälkeen pikavippiä on mahdollista hakea tekstiviestillä, verkkohakemuksella, puhelinsoitolla tai muulla luotonantajan hyväksymällä tavalla. Get Capital pikalainassa saat joustoluottoa 2000€ käyttöösi.on 300€ lainoissa 30 päivää ja 400, 500 ja 600€ laä voi hakea 50-1000€. 400€:lle ja pienemmille summille takaisinmaksuaika on 30 vuorokautta. 500-1000€ lainoissa maksuaikaa on 60 vuorokautta.

Luottoa haetaan netissä

Get Capital 300-2000€ pikalaina on nopeasti haettava laina, joka voidaan myöntää kaikille vähintään 21-vuotiaille Suomessa vakituisesti asuville. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Get Capitalin pikalaina on kulutusluottojen parhaimmistoa kohtuullisen koron vuoksi. Monesti pikavippien korot nousevat taivaisiin, mutta Get Capitalin kanssa on mahdollista neuvotella edullisemmasta korosta ja muista lainanhoitomenoista.

Get Capital 300-2000€ pikalaina on nopeasti haettava laina, joka voidaan myöntää kaikille vähintään 21-vuotiaille.

Ennen lainan hakemista on hyvä vertailla lainoja. Lainojen vertailua voi tehdä kätevästi netistä löytyvällä lainalaskurilla. Sillä saa selvän kuvan eri lainojen hinnoista.

Pikalaina talouden tueksi

Työttömyys ja monet muut yllättävät tapahtumat tulevat arvaamatta vastaan. Näissä tapauksissa laskut saattavat kasaantua ja äkillinen rahantarve yllättää. Netistä haettava Get Capitalin 300-2000 euron pikalaina auttaa turvaamaan talouden silloinkin, kun rahoista on tiukkaa syystä tai toisesta.

Get Capital on netissä lainoja myöntävä rahoituslaitos, joka tunnetaan nopeasta lainanmaksustaan. Kun lainahakemus on lähetetty ja päätös tehty, maksetaan rahat hakijan tilille välittömästi. Get Capitalin toimipiste löytyy Jyväskylästä ja se palvelee asiakkaitaan suomeksi. Tämä tuo turvaa monille asiakkaille, jotka luottavat erityisesti suomalaisiin rahoituslaitoksiin.

Vinkki: Hae lainaa ainoastaan sen verran kuin tarvitset, sillä suuremmassa lainassa myös kulut ovat suuremmat.

Apua arjen hankintoihin

Get Capitalin pikalainaan ei tarvita vakuuksia, eikä hakemukseen tarvitsee liittää myöskään esimerkiksi palkkatodistusta. Jos kotiisi tehdään esimerkiksi remonttia, korvaa remonttilaina pikalainalla. Pikalaina sopii erityisesti silloin, jos lainalle ei ole antaa vakuuksia. Vakuudeksi lasketaan omaisuus tai henkilötakaus, joita kaikilla ei ole käytettävissään. Tällöin pikalaina on varma valinta.

Vakuudeton laina netistä

Get Capitalin lainaa haetaan nettihakemuksella. Hakemuksessa kysytään lainanhakijan perustiedot. Sen lisäksi hakijan tulee ilmoittaa omat tulonsa ja menonsa. Myös jo olemassa olevat lainat täytyy ilmoittaa, koska ne vaikuttavat lainan saamisen mahdollisuuksiin ja samalla myös mahdolliseen lainasummaan. Hakemukseen täytyy myös merkitä, minkä suuruista lainaa on hakemassa. Laina voi olla pienimmillään 300 euroa ja suurimmillaan jopa 2 000 euroa. Lainan käyttökohdetta ei kuitenkaan kysytä, vaan lainan saa käyttää haluamaansa kohteeseen. Luoton todellinen vuosikorko vaihtelee lainasumman ja takaisinmaksuajan mukaan. vuosikorko on 49-599 prosenttia. Hakija saa hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen lainatarjouksen, jossa eritellään niin korot kuin muutkin kulut. Hakija voi hyväksyä tarjouksen allekirjoittamalla sopimuksen netissä verkkopankkitunnusten avulla.

Get Capitalin lainan maksuaika on pisimmillään jopa yhden vuoden. Näin lainaa voi maksaa takaisin rauhassa ilman, että oman taloutensa puolesta tarvitsee olla huolissaan.

 • Get Capital on tunnettu rahoituslaitos
 • Hyvä asiakaspalvelu
 • Laina on monikäyttöinen
 • Laina-aika jopa vuoden

Lainaa on helppo hakea netistä

 • Seuraavien lainojen hakeminen onnistuu tekstiviestillä
 • Kilpailukykyiset korot
 • Joustava takaisinmaksu

Get Capital lainan takaisinmaksuaika on enimmillään 1 vuosi, jolloin takaisinmaksettava summa on 2405 euroa 2000 euron lainassa. Luottojen todellinen vuosikorko vaihtelee välillä 42 - 599% luoton määrästä ja maksuajasta riippuen.

Get Capital on Suomen suosituimpia pikalainoja myöntäviä yrityksiä. Yrityksen lainat sopivat kaikille, jotka tarvitsevat lisärahoitusta elämän erilaisiin hankintoihin. Pikalainan voi käyttää joko yhteen tai useampaan kohteeseen. Sen avulla voi myös maksaa pois muita pienempiä lainoja ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi. Tämä jopa 2 000 euron suuruinen laina tuo turvaa yllättävien tilanteiden varalta. Hakemus käsitellään välittömästi ja päätöksen saa yleensä vain muutamissa minuuteissa. Rahat maksetaan tilille vielä saman päivän aikana.

Maksumuistutus 5€/kpl, viivästyskorko on sama kuin luotosta perittävä korko

Get Capital yhteystiedot

Get Capital Oy
Kauppakatu 41
40100 Jyväskylä

Sähköposti: asiakaspalvelu[ät]getcapital.fi
Puhelin: 0600-16350
Avoinna: ma-pe 8-16

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista -sivulta.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Ei yhtään kokemusta tästä lainapaikasta

Leave this empty:

Paljonko on yhteens 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun