Get Capital Oy

Katso edullisempi laina

Jyväskylässä sijaitseva Get Capital Oy tarjoaa suomalaisille täysikäisille kuluttajille lyhytaikaisia rahoitusratkaisuja. Get Capital Oy:n ylläpitämä Getcapital.fi on Suomen Pienlainayhdistyksen jäsen ja siten turvallinen ja luotettava pienlainoja myöntävä yritys. Get Capital Oy on sitoutunut noudattamaan Suomen Pienlainayhdistyksen markkinoille antamia eettisiä sääntöjä.

Get Capital Oy

Get Capital Oy myöntää lainaa nopeasti. Sadan euron lainasta 14 vuorokauden maksuajalla asiakas maksaa korkoa ja muita kuluja yhteensä 20 euroa. Tälle lainalle tulee vuosikorkoa 11 497 %.

Get Capital Oy tarjoaa lainaa kuluttajan erisuuruisiin tarpeisiin. Lainaa voi saada 18-vuotta täyttänyt luottokelpoinen kuluttaja, jolla on säännölliset tulot. Lainaa voi hakea 50 – 1000 euron suuruisille summille. Lainaa myönnetään joka päivä kello 07 – 23 välisenä aikana. Lainahakemuksen voi kuitenkin täyttää milloin vain, mutta rahat saa tilille vain edellä mainittuun aikaan. Get Capital Oy:ltä voi hakea lainaa joko soittamalla yrityksen palvelu numeroon tai täyttämällä lainahakemuksen netistä tai tekstiviestin välityksellä. Lainan hakuun ei tarvita takaajia tai vakuuksia. Lainaa hakiessa tulee olla nettipankkitunnukset käytössä tunnistautumista varten.

Jo yli 100 000 asiakasta on hakenut lainaa Get Capital Oy:n kautta. Get Capital Oy myöntää lainaa kuluttajan tilapäiseen rahantarpeeseen. Get Capital mainostaa itseään vastuullisena luotonantajana, eikä yritykseltä saa lainaa ennen kuin edellinen laina on maksettu takaisin. Get Capital Oy:n verkkosivuilta saa lisätietoa, jos kuluttaja on joutunut vippikierteeseen. Vippikierre tarkoittaa sitä, että kuluttaja on ottanut monta pikavippiä kattaakseen vanhojen lainojensa kulut. Hän ei pysty maksamaan pikavippejä pois ottamatta uutta vippiä tilalle. Pikavippikierre on nykyisin yksi yleisimmistä syistä maksuhäiriöihin. Get Capital Oy yrittää ennaltaehkäistä asiakkaan joutumista pikavippikierteeseen eikä myönnä lainaa ennen kuin vanha laina on maksettu pois.

]

Vaikka Get Capital Oy ottaa vastaan pikalainahakemuksia 24h vuorokaudessa, lainaa voi saada tilille ainoastaan palvelun aukioloaikoina eli kello 07 – 23 välisenä aikana maanantaista sunnuntaihin.

Get Capitalin tarjoamat lainat ovat porrastettu ikärajoittain, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että 18 – 20-vuotiaat kuluttajat voivat hakea korkeintaan 100 euron lainoja. Vähintään 21-vuotiaat voivat hakea jo suurempia 400 euron lainoja ja yli 24-vuotiaat voivat saada lainaa tuhanteen euroon asti.

Lainan hakeminen tekstiviestillä onnistuu vain vanhoilta jo tunnistautuneilta asiakkailta, koska ensimmäisellä lainauskerralla kuluttajan täytyy tunnistautua Get Capitalin –palveluun verkkopankkitunnusten avulla. Tämä luo turvallisuutta lainanottajalle ja vähentää palvelun väärinkäytösten riskiä. Get Capital Oy myöntää lainaa eri laina-ajoille 14 vuorokaudesta 90 vuorokauteen riippuen lainan suuruudesta.

Lainan eräpäivää voi halutessaan siirtää 50 – 400 euron suuruisten lainojen kohdalla. Eräpäivää siirrettäessä asiakkaalle koituu lisäkuluja, joiden määrä vaihtelee lainattavan summan mukaan. Get Capital Oy sallii eräpäivän siirron, kun se tehdään ennen laskun eräpäivää. Asiakas päättää miten hän haluaa saada laskun lainastaan. Laskun voi pyytää perinteisesti paperilaskuna tai sähköisenä laskuna NetPostin kautta.

Kaikki 1000e lainat

 

Get Capital lyhyesti

 

 Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun