Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus

4.0 3 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 100 - 60000€
Maksuaika: 1v-15v
Ikäraja: 20 vuotta
Vuosikorko: 4.99% - 20%

Parhaat edut

 • Kilpailuttaa lainan puolestasi eri rahoitusyhtiöissä
 • Lainan takaisinmaksuaika aina15 vuoteen saakka
 • Lainaa jopa 60000€
 • Myönnetään yli 20-vuotiaalle
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Huomioitavaa

 • Lainan saanti edellyttää yli 1500€ tuloja / kuukausi

Kulut

 • Esimerkkilaskelmissa käytetyt tiedot:
 • Nimelliskorko 11% (norm. 4,99-10%)*
 • Avausmaksu 0€*
 • Tilinhoitomaksu 0€ / kk*
 • *) Lainan kulut Freedom Rahoituksen luotoissa määräytyvät aina henkilökohtaisesti. Näet tarkat kulut lainatarjouksestasi.
Freedom Rahoitus logo

Freedom Rahoitus on riippumaton suomalainen kulutusluottoyritys, joka välittää lainoja yhteistyökumppaneidensa avulla. Lainasummat vaihtelevat 500-60000€ välillä ikärajan ollessa vähintään 20-vuotta. Freedom Rahoituksen kulutusluotoissa on avausmaksut 100-200 euroa ja lainan saaminen edellyttää säännöllisiä palkka- tai eläketuloja. Freedom Rahoituksesta voi hakea lainaa lainahakemuksen avulla tai soittamalla. Freedom tarjoaa henkilökohtaisen lainaneuvojan, joka ottaa sinuun yhteyttä ja tarjoaa sinulle sopivan lainaratkaisun. Lainaneuvoja ottaa yhteyttä, kun on saanut lainapäätöksen. Rahan saamiseen pankkitilille kestää muutama pankkipäivä, joskus laina maksetaan jo saman päivän aikana. Freedom kulutusluoton takaisinmaksuajat vaihtelevat 1-15 vuoden välillä.

Joskus elämässä saattaa tulla eteen tilanne, jolloin rahan lainaaminen tulee ajankohtaiseksi. Freedom Rahoitus lainaa rahaa rahantarpeeseen katsomatta. Freedom on riippumaton lainanvälittäjä, joka toteuttaa unelmat tai keventää arjen taakkaa. Lainarahat voidaan sijoittaa vaikka uuden veneen hankintaan, remontin tekemiseen tai vaikkapa vain vanhojen laskujen maksamiseen. Lainanottaja päättää itse lainan määrän, takaisinmaksuajan sekä rahojen käyttökohteen.

Freedom Rahoitus auttaa asiakasta vertailemaan lainaa tarjoavia lainayhtiöitä. Lainanvälittäjän tarjoamien listauksien avulla voidaan helposti löytää laina, joka sopii juuri omaan tarpeeseen. Rahan lainaaminen netistä on helppoa, mutta sopivan lainan ja korkojen vertailu saattaa olla hankalaa, koska lainantarjoajia ja lainoja on monta erilaista. Jos aikaisempia kokemuksia netin kautta haettavista rahoituksista ei ole, saattaa tavallinen kuluttaja tuntea joutuneensa lainaviidakkoon. Freedom Rahoitus auttaakin valitsemaan lainoista juuri sen vaihtoehdon, joka on sopivin. Lainaehdot vaihtelevat paljonkin lainan määrästä sekä takaisinmaksuajasta riippuen. Freedom Rahoitus on koonnut eri lainanantajia erilaisine lainaehtoineen samalle sivulle, jossa lainanhakijan on helppo tehdä vertailuja. 

Kilpailuta lainat

Freedom Rahoitus on jokaisen lainanhakijan kumppani. Se kilpailuttaa puolestasi yli 20 pankkia ja rahoituslaitosta. Lainojen vertailun avulla sinäkin voit löytää itsellesi sopivimman lainavaihtoehdon. Voit hakea lainaa aina 500 eurosta 60 000 euroon asti. Takaisinmaksuaika voi olla pisimmillään jopa 15 vuotta, joten Freedom Rahoituksen kilpailuttamat lainat sopivat useimmille hakijoille.

Freedom Rahoitus kilpailuttaa puolestasi yli 20 pankkia ja rahoituslaitosta.

Lainahakemuksen täyttäminen tapahtuu nettihakemuksen kautta. Sen täyttäminen ei vie montaa minuuttia. Pankit antavat yleensä luottopäätöksen välittömästi tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Lainojen vertailu netissä

Lainojen kilpailuttaminen alkaa netistä. Lainahakemus lähetetään yli 20 suomalaiselle pankille ja rahoituslaitokselle. Sinun on mahdollista saada monta eri lainatarjousta, joista voit valita mieleisesi. Lainojen joukosta löytyy niin joustoluottoa kuin kulutusluottoakin. Korot vaihtelevat lainasumman ja hakijan taloudellisen tilanteen mukaan.

Freedom Rahoitus on yksi Suomen suosituimmista lainanvälittäjistä. Sen avulla jokainen voi löytää omaan tilanteeseensa parhaiten sopivan lainan. Lainoissa on hyvin maltilliset korot. Pienimmillään korkoprosentti voi olla vain 4,99 prosentin luokkaa. Lainoja varten et myöskään tarvitse vakuuksia, kuten omaisuutta tai vaikka henkilötakauksia.

Vinkki: Valitse tarkasti, haetko kulutusluottoa vai joustoluottoa. Lainat eroavat huomattavasti toisistaan.

Joustoluotto toimii kuin luottokortti

Joustoluotto on monikäyttöinen luotto, jota voi käyttää aina tarpeen mukaan. Se sopii hyvin talouden pienempiin hankintoihin. Velallinen ei myöskään maksa kuin käytetystä luotosta. Kulutusluotto taas on kerralla maksettava luotto. Sillä on helppo korvata esimerkiksi perinteinen autolaina tai remonttilaina. Vertaile erilaisia lainoja ja löydä itsellesi sopivin.

Lainojen yhdistäminen Freedom Rahoituksen avulla

Monella meistä on useita pieniä lainoja, pikavippejä ja luottokorttivelkoja. Niistä saattaa äkkiä kertyä huomattavia summia kuukaudessa. Sen vuoksi onkin järkevää yhdistää kaikki pienet lainat yhdeksi lainaksi. Tämä onnistuu kätevästi Freedom Rahoituksen avulla. Muista vain merkitä hakemukseesi, että olet yhdistämässä lainoja. Tämä parantaa lainansaantimahdollisuuksiasi huomattavasti. Aikaisemmat lainat saattavat nimittäin vaikuttaa lainan myöntämiseen. Kun saat myönteisen luottopäätöksen, pääset heti maksamaan entiset lainasi pois. Tämän jälkeen sinulle jää enää yksi laina, jota lyhentää. Näin ollen lainan korot ja muut kulut ovat paljon alhaisemmat. Myös lainan hoitaminen on helpompaa, kun on ainoastaan yksi muistettava eräpäivä. Tällöin turhat maksumuistutukset ja viivästyskorot eivät aiheuta ylimääräisiä kuluja hakijan taloudelle.

Joustoluotto, käyttöluotto tai kulutusluotto - Hae Freedom Rahoitus yhdellä hakemuksella

Freedom lainaa haetaan netistä yhdellä hakemuksella, olipa käyttötarkoitus mikä vain. Joustoluotto, käyttöluotto ja kulutusluotto ovat yleisiä nimityksiä usein hieman erityyppisille lainoille, mutta Freedom rahoituksen kohdalla laina haetaan aina yhdellä ja samalla hakemuksella. Selkeässä lainahakemuksessa määritellään haettava summa ja lainan käyttökohde. Hakemuksessa on oma kohtansa myös sille, jos haluaa yhdistää jo olemassa olevia lainoja Freedom Rahoituksen avulla. Luottoa voi hakea myös osittain vanhojen lainojen maksuun ja osittain täysin uuteen lainaan. Freedomin Rahoituksen välittämiin luottoihin ei tarvitse olla minkäänlaisia vakuuksia, joten rahoituspäätös voidaan tehdä nopeasti hakemuksen ja liitteiden perusteella. Asiakas saa pian lainahakemuksen lähettämisen jälkeen lainatarjouksia Freedom Rahoituksen yhteistyökumppaneilta, joista asiakas voi hyväksyä itselleen sopivan lainan. Lainatarjouksista voi soittaa ja keskustella vielä Freedom rahoituksen asiakaspalvelijan kanssa, jos tuntuu, että haluaa varmuutta sopivan lainatarjouksen valintaan. Freedom Rahoitus mainostaa asiakaslähtöistä palveluaan ja tarjoaa mielellään puhelimessa apuja lainanhakijalle. Yhteystiedot asiakaspalveluun:  Palvelemme numerossa: (09) 4241 4400 (pvm/mpm)

Freedom-lainan valinneilla kuluttajilla on positiivisia kokemuksia lainan hakemisen helppoudesta sekä lainojen muista joustavista lainaehdoista. Erityisen positiiviseksi koetaan Freedom Rahoituksen tarjoama oma henkilökohtainen asiakaspalvelija, jonka kanssa on helppo sopia lainan yksityiskohdista.

OmaTili-palvelun kautta voi seurata Freedom Rahoituksen sivuilla oman lainaprosessin etenemistä ja samasta paikasta voi käydä myös hyväksymässä valitsemansa lainatarjouksen. Osa lainatarjouksista saattaa tulla heti, mutta lainatarjouksia voi tulla myös 1-2 päivän jälkeen lainahakemuksen lähettämisestä.

Rahoituslaitoksen verkkosivuilla on kätevä lainalaskuri, jonka avulla voidaan nopeasti laskea lainan takaisinmaksuaika korkoineen. Lainahakemuksen lähettäminen rahoituslaitokselle on ilmaista. Lainaehdotukset välitetään asiakkaalle nopeasti, ja usein päätös tuleekin jo yhdessä päivässä. Lainaehdotukseen voidaan tutustua rauhassa kotona, eikä se ole vielä sitova. Lainarahat maksetaan tilille muutaman pankkipäivän kuluessa,  joskus jopa saman päivän aikana.

Lainahakemus yhdessä rinnakkaishakijan kanssa

Suurempien lainasummien kohdalla lainaa kannattaa ehdottomasti hakea yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Rinnakkaishakija on usein avo- tai aviopuoliso, mutta toinen hakija voi olla myös sukulainen tai ystävä, joka asuu päähakijan kanssa eri osoitteessa. Rinnakkaishakijan saa lisättyä kätevästi Freedom Rahoituksen lainahakemukseen heti omien henkilötietojen jälkeen. Rinnakkaishakija hyväksyy lainahakemuksen omien nettipankkitunnuksien avulla, joten lainaprosessi ei ole sen pidempi kuin jos lainanhakijoita on ainoastaan yksi. Freedom Rahoituksen yhteistyökumppanit arvioivat lainahakemuksen perusteella asiakkaan maksukykyä, joten rinnakkaishakija mahdollistaa usein myös isompien lainojen hakemisen. Yleensä ainakin lainaehdot ovat parempia, kun lainaa haetaan yhdessä. Jo edullisemman koron takia kannattaa siis hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa, mikäli se on vain mahdollista.

Nykypäivänä erilaisten nettilainojen saaminen on ehkä liiankin helppoa. Kannattaa olla varma kyvystään maksaa otettu laina takaisin. Lainan takaisinmaksun sopimisessa kannattaa olla tarkkana siitä, että takaisinmaksusuunnitelma on realistinen. Halvoillekin lainoille ehtii kasvaa nopeasti suunniteltua enemmän korkoa, jos niitä ei makseta ajoissa takaisin. Kuluttajaliiton sivuilta löydetään tarkempaa tietoa maksamattomien velkojen käsittelystä.

Freedomrahoitus.fi kooste

 • Freedom Rahoitus lainaa rahaa käyttötarkoituksesta riippumatta.
 • Riippumaton lainanvälittäjä vertailee asiakkaan puolesta eri lainantarjoajien lainaehtoja.
 • Freedom Rahoituksen välittämiin kulutusluottoihin ei tarvita vakuuksia.
 • Lainaa saadaan 1000–60000 euroa.
 • Freedomin kautta saadaan lainaehdotus jopa yhden arkipäivän kuluessa.
 • Nettisivuilta löytyvän lainalaskurin avulla voidaan helposti laskea lainan kulut.

Maksut vaihtelevat riippuen luotonmyöntäjästä

Freedom Rahoitus yhteystiedot

Freedom Rahoitus Oy
Ahventie 4 B
02170 Espoo
Y-tunnus 2207313-9

Sähköposti: asiakaspalvelu[ät]freedomrahoitus.fi
Puhelin: (09) 42 41 44 00 (pvm/mpm)
Avoinna: ma-ke 8-20, to-pe 8-18

Freedom Rahoitus lainalaskuri - Valitse laina

from €100 to €60000 210
1057 Freedom Rahoitus 1000€ 1v
1586 Freedom Rahoitus 1500€ 1v
2114 Freedom Rahoitus 2000€ 1v
3172 Freedom Rahoitus 3000€ 1v
4229 Freedom Rahoitus 4000€ 1v
5286 Freedom Rahoitus 5000€ 1v
6343 Freedom Rahoitus 6000€ 1v
8458 Freedom Rahoitus 8000€ 1v
10522 Freedom Rahoitus 10000€ 1v
15741 Freedom Rahoitus 15000€ 1v
20877 Freedom Rahoitus 20000€ 1v
31067 Freedom Rahoitus 30000€ 1v
41202 Freedom Rahoitus 40000€ 1v
51364 Freedom Rahoitus 50000€ 1v
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
1000€ 57€ 10.87% 1057€ 88€ / kk 20v 1v Jatka
1000€ 112€ 10.92% 1112€ 46€ / kk 20v 2v Jatka
1000€ 168€ 10.58% 1168€ 32€ / kk 20v 3v Jatka
1000€ 227€ 10.7% 1227€ 26€ / kk 20v 4v Jatka
1000€ 287€ 10.74% 1287€ 21€ / kk 20v 5v Jatka
1000€ 348€ 10.74% 1348€ 19€ / kk 20v 6v Jatka
1000€ 412€ 10.78% 1412€ 17€ / kk 20v 7v Jatka
1000€ 477€ 10.79% 1477€ 15€ / kk 20v 8v Jatka
1000€ 544€ 10.7% 1544€ 14€ / kk 20v 9v Jatka
1000€ 613€ 10.73% 1613€ 13€ / kk 20v 10v Jatka
1000€ 683€ 10.75% 1683€ 13€ / kk 20v 11v Jatka
1000€ 754€ 10.75% 1754€ 12€ / kk 20v 12v Jatka
1000€ 828€ 10.77% 1828€ 12€ / kk 20v 13v Jatka
1000€ 902€ 10.77% 1902€ 11€ / kk 20v 14v Jatka
1000€ 979€ 10.73% 1979€ 11€ / kk 20v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
1500€ 86€ 10.93% 1586€ 132€ / kk 20v 1v Jatka
1500€ 168€ 10.92% 1668€ 70€ / kk 20v 2v Jatka
1500€ 253€ 10.63% 1753€ 49€ / kk 20v 3v Jatka
1500€ 340€ 10.68% 1840€ 38€ / kk 20v 4v Jatka
1500€ 430€ 10.73% 1930€ 32€ / kk 20v 5v Jatka
1500€ 523€ 10.76% 2023€ 28€ / kk 20v 6v Jatka
1500€ 618€ 10.78% 2118€ 25€ / kk 20v 7v Jatka
1500€ 716€ 10.8% 2216€ 23€ / kk 20v 8v Jatka
1500€ 816€ 10.7% 2316€ 21€ / kk 20v 9v Jatka
1500€ 919€ 10.73% 2419€ 20€ / kk 20v 10v Jatka
1500€ 1024€ 10.74% 2524€ 19€ / kk 20v 11v Jatka
1500€ 1132€ 10.76% 2632€ 18€ / kk 20v 12v Jatka
1500€ 1241€ 10.76% 2741€ 18€ / kk 20v 13v Jatka
1500€ 1354€ 10.78% 2854€ 17€ / kk 20v 14v Jatka
1500€ 1468€ 10.72% 2968€ 16€ / kk 20v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
2000€ 114€ 10.87% 2114€ 176€ / kk 20v 1v Jatka
2000€ 224€ 10.92% 2224€ 93€ / kk 20v 2v Jatka
2000€ 337€ 10.62% 2337€ 65€ / kk 20v 3v Jatka
2000€ 453€ 10.67% 2453€ 51€ / kk 20v 4v Jatka
2000€ 573€ 10.72% 2573€ 43€ / kk 20v 5v Jatka
2000€ 697€ 10.76% 2697€ 37€ / kk 20v 6v Jatka
2000€ 824€ 10.78% 2824€ 34€ / kk 20v 7v Jatka
2000€ 954€ 10.79% 2954€ 31€ / kk 20v 8v Jatka
2000€ 1088€ 10.7% 3088€ 29€ / kk 20v 9v Jatka
2000€ 1225€ 10.72% 3225€ 27€ / kk 20v 10v Jatka
2000€ 1365€ 10.74% 3365€ 25€ / kk 20v 11v Jatka
2000€ 1509€ 10.76% 3509€ 24€ / kk 20v 12v Jatka
2000€ 1655€ 10.77% 3655€ 23€ / kk 20v 13v Jatka
2000€ 1805€ 10.78% 3805€ 23€ / kk 20v 14v Jatka
2000€ 1693€ 9.43% 3693€ 21€ / kk 20v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
3000€ 172€ 10.93% 3172€ 264€ / kk 20v 1v Jatka
3000€ 336€ 10.92% 3336€ 139€ / kk 20v 2v Jatka
3000€ 505€ 10.61% 3505€ 97€ / kk 20v 3v Jatka
3000€ 680€ 10.68% 3680€ 77€ / kk 20v 4v Jatka
3000€ 860€ 10.73% 3860€ 64€ / kk 20v 5v Jatka
3000€ 1045€ 10.75% 4045€ 56€ / kk 20v 6v Jatka
3000€ 1236€ 10.78% 4236€ 50€ / kk 20v 7v Jatka
3000€ 1431€ 10.79% 4431€ 46€ / kk 20v 8v Jatka
3000€ 1632€ 10.7% 4632€ 43€ / kk 20v 9v Jatka
3000€ 1838€ 10.73% 4838€ 40€ / kk 20v 10v Jatka
3000€ 2048€ 10.74% 5048€ 38€ / kk 20v 11v Jatka
3000€ 2263€ 10.75% 5263€ 37€ / kk 20v 12v Jatka
3000€ 2483€ 10.77% 5483€ 35€ / kk 20v 13v Jatka
3000€ 2707€ 10.78% 5707€ 34€ / kk 20v 14v Jatka
3000€ 2540€ 9.43% 5540€ 31€ / kk 20v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
4000€ 229€ 10.92% 4229€ 352€ / kk 20v 1v Jatka
4000€ 448€ 10.92% 4448€ 185€ / kk 20v 2v Jatka
4000€ 674€ 10.62% 4674€ 130€ / kk 20v 3v Jatka
4000€ 907€ 10.69% 4907€ 102€ / kk 20v 4v Jatka
4000€ 1147€ 10.73% 5147€ 86€ / kk 20v 5v Jatka
4000€ 1394€ 10.76% 5394€ 75€ / kk 20v 6v Jatka
4000€ 1648€ 10.78% 5648€ 67€ / kk 20v 7v Jatka
4000€ 1908€ 10.79% 5908€ 62€ / kk 20v 8v Jatka
4000€ 2176€ 10.7% 6176€ 57€ / kk 20v 9v Jatka
4000€ 2450€ 10.72% 6450€ 54€ / kk 20v 10v Jatka
4000€ 2731€ 10.74% 6731€ 51€ / kk 20v 11v Jatka
4000€ 3017€ 10.75% 7017€ 49€ / kk 20v 12v Jatka
4000€ 3310€ 10.77% 7310€ 47€ / kk 20v 13v Jatka
4000€ 3609€ 10.78% 7609€ 45€ / kk 20v 14v Jatka
4000€ 3387€ 9.43% 7387€ 41€ / kk 20v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
5000€ 286€ 10.91% 5286€ 441€ / kk 20v 1v Jatka
5000€ 560€ 10.92% 5560€ 232€ / kk 20v 2v Jatka
5000€ 842€ 10.61% 5842€ 162€ / kk 20v 3v Jatka
5000€ 1133€ 10.68% 6133€ 128€ / kk 20v 4v Jatka
5000€ 1433€ 10.72% 6433€ 107€ / kk 20v 5v Jatka
5000€ 1742€ 10.75% 6742€ 94€ / kk 20v 6v Jatka
5000€ 2060€ 10.78% 7060€ 84€ / kk 20v 7v Jatka
5000€ 2386€ 10.8% 7386€ 77€ / kk 20v 8v Jatka
5000€ 2720€ 10.7% 7720€ 71€ / kk 20v 9v Jatka
5000€ 3063€ 10.73% 8063€ 67€ / kk 20v 10v Jatka
5000€ 3413€ 10.74% 8413€ 64€ / kk 20v 11v Jatka
5000€ 3772€ 10.76% 8772€ 61€ / kk 20v 12v Jatka
5000€ 4138€ 10.77% 9138€ 59€ / kk 20v 13v Jatka
5000€ 4512€ 10.78% 9512€ 57€ / kk 20v 14v Jatka
5000€ 4233€ 9.43% 9233€ 51€ / kk 20v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
6000€ 343€ 10.9% 6343€ 529€ / kk 20v 1v Jatka
6000€ 671€ 10.9% 6671€ 278€ / kk 20v 2v Jatka
6000€ 1010€ 10.61% 7010€ 195€ / kk 20v 3v Jatka
6000€ 1360€ 10.68% 7360€ 153€ / kk 20v 4v Jatka
6000€ 1720€ 10.73% 7720€ 129€ / kk 20v 5v Jatka
6000€ 2091€ 10.76% 8091€ 112€ / kk 20v 6v Jatka
6000€ 2472€ 10.78% 8472€ 101€ / kk 20v 7v Jatka
6000€ 2863€ 10.79% 8863€ 92€ / kk 20v 8v Jatka
6000€ 3264€ 10.7% 9264€ 86€ / kk 20v 9v Jatka
6000€ 3675€ 10.72% 9675€ 81€ / kk 20v 10v Jatka
6000€ 4096€ 10.74% 10096€ 76€ / kk 20v 11v Jatka
6000€ 4526€ 10.75% 10526€ 73€ / kk 20v 12v Jatka
6000€ 4966€ 10.77% 10966€ 70€ / kk 20v 13v Jatka
6000€ 5414€ 10.78% 11414€ 68€ / kk 20v 14v Jatka
6000€ 5080€ 9.43% 11080€ 62€ / kk 20v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
8000€ 458€ 10.92% 8458€ 705€ / kk 20v 1v Jatka
8000€ 895€ 10.91% 8895€ 371€ / kk 20v 2v Jatka
8000€ 1347€ 10.61% 9347€ 260€ / kk 20v 3v Jatka
8000€ 1813€ 10.68% 9813€ 204€ / kk 20v 4v Jatka
8000€ 2293€ 10.72% 10293€ 172€ / kk 20v 5v Jatka
8000€ 2787€ 10.75% 10787€ 150€ / kk 20v 6v Jatka
8000€ 3295€ 10.78% 11295€ 134€ / kk 20v 7v Jatka
8000€ 3817€ 10.79% 11817€ 123€ / kk 20v 8v Jatka
8000€ 4352€ 10.7% 12352€ 114€ / kk 20v 9v Jatka
8000€ 4900€ 10.72% 12900€ 108€ / kk 20v 10v Jatka
8000€ 5461€ 10.74% 13461€ 102€ / kk 20v 11v Jatka
8000€ 6035€ 10.75% 14035€ 97€ / kk 20v 12v Jatka
8000€ 6621€ 10.77% 14621€ 94€ / kk 20v 13v Jatka
8000€ 7219€ 10.78% 15219€ 91€ / kk 20v 14v Jatka
8000€ 6773€ 9.43% 14773€ 82€ / kk 20v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
10000€ 522€ 9.92% 10522€ 877€ / kk 20v 1v Jatka
10000€ 1019€ 9.92% 11019€ 459€ / kk 20v 2v Jatka
10000€ 1532€ 9.65% 11532€ 320€ / kk 20v 3v Jatka
10000€ 2059€ 9.72% 12059€ 251€ / kk 20v 4v Jatka
10000€ 2601€ 9.76% 12601€ 210€ / kk 20v 5v Jatka
10000€ 3158€ 9.79% 13158€ 183€ / kk 20v 6v Jatka
10000€ 3729€ 9.8% 13729€ 163€ / kk 20v 7v Jatka
10000€ 4314€ 9.82% 14314€ 149€ / kk 20v 8v Jatka
10000€ 4914€ 9.74% 14914€ 138€ / kk 20v 9v Jatka
10000€ 5528€ 9.76% 15528€ 129€ / kk 20v 10v Jatka
10000€ 6155€ 9.77% 16155€ 122€ / kk 20v 11v Jatka
10000€ 6796€ 9.78% 16796€ 117€ / kk 20v 12v Jatka
10000€ 7450€ 9.79% 17450€ 112€ / kk 20v 13v Jatka
10000€ 8117€ 9.8% 18117€ 108€ / kk 20v 14v Jatka
10000€ 7543€ 8.51% 17543€ 97€ / kk 20v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
15000€ 741€ 9.38% 15741€ 1312€ / kk 20v 1v Jatka
15000€ 1447€ 9.38% 16447€ 685€ / kk 20v 2v Jatka
15000€ 2172€ 9.12% 17172€ 477€ / kk 20v 3v Jatka
15000€ 2917€ 9.18% 17917€ 373€ / kk 20v 4v Jatka
15000€ 3683€ 9.22% 18683€ 311€ / kk 20v 5v Jatka
15000€ 4468€ 9.25% 19468€ 270€ / kk 20v 6v Jatka
15000€ 5272€ 9.27% 20272€ 241€ / kk 20v 7v Jatka
15000€ 6096€ 9.28% 21096€ 220€ / kk 20v 8v Jatka
15000€ 6940€ 9.2% 21940€ 203€ / kk 20v 9v Jatka
15000€ 7802€ 9.22% 22802€ 190€ / kk 20v 10v Jatka
15000€ 8682€ 9.24% 23682€ 179€ / kk 20v 11v Jatka
15000€ 9581€ 9.25% 24581€ 171€ / kk 20v 12v Jatka
15000€ 10499€ 9.26% 25499€ 163€ / kk 20v 13v Jatka
15000€ 11433€ 9.27% 26433€ 157€ / kk 20v 14v Jatka
15000€ 10560€ 7.99% 25560€ 142€ / kk 20v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
20000€ 877€ 8.3% 20877€ 1740€ / kk 20v 1v Jatka
20000€ 1709€ 8.3% 21709€ 905€ / kk 20v 2v Jatka
20000€ 2562€ 8.07% 22562€ 627€ / kk 20v 3v Jatka
20000€ 3436€ 8.13% 23436€ 488€ / kk 20v 4v Jatka
20000€ 4332€ 8.16% 24332€ 406€ / kk 20v 5v Jatka
20000€ 5248€ 8.18% 25248€ 351€ / kk 20v 6v Jatka
20000€ 6185€ 8.2% 26185€ 312€ / kk 20v 7v Jatka
20000€ 7142€ 8.21% 27142€ 283€ / kk 20v 8v Jatka
20000€ 8120€ 8.14% 28120€ 260€ / kk 20v 9v Jatka
20000€ 9119€ 8.16% 29119€ 243€ / kk 20v 10v Jatka
20000€ 10137€ 8.17% 30137€ 228€ / kk 20v 11v Jatka
20000€ 11175€ 8.18% 31175€ 216€ / kk 20v 12v Jatka
20000€ 12232€ 8.19% 32232€ 207€ / kk 20v 13v Jatka
20000€ 13308€ 8.2% 33308€ 198€ / kk 20v 14v Jatka
20000€ 12110€ 6.98% 32110€ 178€ / kk 20v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
30000€ 1067€ 6.7% 31067€ 2589€ / kk 20v 1v Jatka
30000€ 2073€ 6.7% 32073€ 1336€ / kk 20v 2v Jatka
30000€ 3101€ 6.52% 33101€ 919€ / kk 20v 3v Jatka
30000€ 4150€ 6.56% 34150€ 711€ / kk 20v 4v Jatka
30000€ 5219€ 6.59% 35219€ 587€ / kk 20v 5v Jatka
30000€ 6309€ 6.6% 36309€ 504€ / kk 20v 6v Jatka
30000€ 7421€ 6.62% 37421€ 445€ / kk 20v 7v Jatka
30000€ 8552€ 6.63% 38552€ 402€ / kk 20v 8v Jatka
30000€ 9705€ 6.57% 39705€ 368€ / kk 20v 9v Jatka
30000€ 10877€ 6.58% 40877€ 341€ / kk 20v 10v Jatka
30000€ 12070€ 6.59% 42070€ 319€ / kk 20v 11v Jatka
30000€ 13283€ 6.6% 43283€ 301€ / kk 20v 12v Jatka
30000€ 14516€ 6.61% 44516€ 285€ / kk 20v 13v Jatka
30000€ 15768€ 6.62% 45768€ 272€ / kk 20v 14v Jatka
30000€ 13904€ 5.47% 43904€ 244€ / kk 20v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
40000€ 1202€ 5.64% 41202€ 3434€ / kk 20v 1v Jatka
40000€ 2332€ 5.64% 42332€ 1764€ / kk 20v 2v Jatka
40000€ 3482€ 5.49% 43482€ 1208€ / kk 20v 3v Jatka
40000€ 4652€ 5.52% 44652€ 930€ / kk 20v 4v Jatka
40000€ 5843€ 5.55% 45843€ 764€ / kk 20v 5v Jatka
40000€ 7053€ 5.56% 47053€ 654€ / kk 20v 6v Jatka
40000€ 8283€ 5.57% 48283€ 575€ / kk 20v 7v Jatka
40000€ 9533€ 5.58% 49533€ 516€ / kk 20v 8v Jatka
40000€ 10803€ 5.54% 50803€ 470€ / kk 20v 9v Jatka
40000€ 18604€ 8.31% 58604€ 488€ / kk 20v 10v Jatka
40000€ 13402€ 5.56% 53402€ 405€ / kk 20v 11v Jatka
40000€ 14730€ 5.56% 54730€ 380€ / kk 20v 12v Jatka
40000€ 16078€ 5.57% 56078€ 359€ / kk 20v 13v Jatka
40000€ 17444€ 5.57% 57444€ 342€ / kk 20v 14v Jatka
40000€ 14908€ 4.47% 54908€ 305€ / kk 20v 15v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
50000€ 1364€ 5.11% 51364€ 4280€ / kk 20v 1v Jatka
50000€ 2646€ 5.12% 52646€ 2194€ / kk 20v 2v Jatka
50000€ 3948€ 4.98% 53948€ 1499€ / kk 20v 3v Jatka
50000€ 5270€ 5.01% 55270€ 1151€ / kk 20v 4v Jatka
50000€ 6614€ 5.03% 56614€ 944€ / kk 20v 5v Jatka
50000€ 7978€ 5.05% 57978€ 805€ / kk 20v 6v Jatka
50000€ 9362€ 5.06% 59362€ 707€ / kk 20v 7v Jatka
50000€ 10768€ 5.06% 60768€ 633€ / kk 20v 8v Jatka
50000€ 12193€ 5.02% 62193€ 576€ / kk 20v 9v Jatka
50000€ 13639€ 5.03% 63639€ 530€ / kk 20v 10v Jatka
50000€ 15106€ 5.04% 65106€ 493€ / kk 20v 11v Jatka
50000€ 16592€ 5.04% 66592€ 462€ / kk 20v 12v Jatka
50000€ 18099€ 5.05% 68099€ 437€ / kk 20v 13v Jatka
50000€ 19625€ 5.05% 69625€ 414€ / kk 20v 14v Jatka
50000€ 16427€ 3.97% 66427€ 369€ / kk 20v 15v Jatka

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista freedomrahoitus.fi-sivulta.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Ei yhtään kokemusta tästä lainapaikasta

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljkymment kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun