Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Fiksurahoitus

Fiksurahoitus

4.0 1 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 500 - 40000€
Maksuaika: 1v-15v
Ikäraja: 20-75 vuotta
Vuosikorko: 10% - 50%

Parhaat edut

 • Ilmainen lainahakemus
 • Useita lainatarjouksia samalla hakemuksella
 • Lainaa jopa 40000€
 • Myönnetään 20-75 vuotiaille
 • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Kulut

 • Fiksurahoitus.fi kilpailuttaa lainan aina henkilökohtaisesti.
 • Sivuilla olevat esimerkkilaskelmat:
 • Aloituskulut 0€
 • Nimelliskorko 10%
 • Tilinhoitomaksu 0€ / kk
Fiksurahoitus logo

Fiksurahoitus.fi on ilmainen lainanvälityspalvelu netissä. Fiksurahoitukselta voi hakea parhaan lainatarjouksen 100-40 000 euron väliltä 1-15 vuoden maksuajalla. Fiksurahoituksen palvelut sopivat erinomaisesti tarvitsitpa sitten autolainaa, pienlainaa, remonttirahaa tai reissurahaa, tai halusit yhdistää entisiä pieniä lainojasi taikka kilpailuttaa vanhan lainasi. Fiksurahoituksella on lainahakemus on täysin ilmainen eikä sido mihinkään!

Fiksurahoituksen kautta voit hakea lainaa, jos olet yli 20-vuotias ja sinulla säännölliset palkka- tai eläketulot, ja luottotietosi ovat kunnossa. Lainan korko määräytyy aina henkilökohtaisesti, joten mitä paremmat tulot ovat, sitä pienemmällä korkoprosentilla lainasi saat.

Fiksurahoitus on kotimainen lainanväritysfirma, joka hakee lainatarjoukset eri pankeilta ja rahoituslaitoksista puolestasi. Yhdellä hakemuksella saat Fiksurahoituksen kautta useita eri lainatarjouksia suoraan sähköpostiisi. Lainatarjousten pyytäminen ei vielä sido yhtään mihinkään, vaan sitoudut lainaan vasta sitten, mikäli joku lainatarjouksista miellyttää ja vastaa odotuksiasi ja hyväksyt tarjouksen.

Yhdistä pienet lainasi tai kilpailuta paras lainatarjous

Fiksurahoituksen lainanvälityspalvelu on erinomaisen kätevä silloin, kun sinulla on paljon pieniä lainoja ja pikavippejä. Useasta pienestä lainasta kertyy äkkiä paljon kulua kuukausittain, puhumattakaan siitä, kuinka hankalaa on muistaa jokaisen lainanlyhennyksen eräpäivä. Fiksurahoitukselta voit hakea lainojen yhdistämislainaa laskemalla ensin kaikki vanhat lainasi ja niihin liittyvät kulusi yhteen ja tekemällä lainatarjous pyytnö netissä tästä summasta. Pysyt nopeasti näkemään ja vertailemaan, kannattaako uusi laina ja onko uusi lainatarjous kilpailukykyinen.

Vanhojen lainojen ja kulutusluottojen kilpailuttaminen kannattaa myös aika ajoin. Toki tuskin silloin, jos olet ottanut esimerkiksi remontti- tai autolainan luottopankistasti, sillä omasta pankista saatu vakuudellinen luotto on tietysti aina edullisempi kuin vakuudeton luotto rahoitusyhtiöstä. Mutta jos olet ottanut esimerkiski autolainan vuosia sitten rahoitusyhtiöstä, kannattaa välillä tarkistaa, pääseekö jokin toinen rahoitusyhtiö parempaan tarjoukseen. Fiksurahoituksella saat yhdellä tarjouspyynnöllä useita eri lainatarjouksia, joista näet nopeasti, tuleeko uusi laina edullisemmaksi kuin vanha.

Yhteishakijan kanssa edullisempi laina

Fiksurahoituksen kautta haetut lainat ovat kaikki aina vakuudettomia lainoja. Siksi jokainen hakemus käsitellään erikseen ja lainankorko määritellään sen perusteella, kuinka suuri riski hakija rahoitusyhtiölle on. Suuremmilla tuloilla olet väistämättä pienempi riski ja siksi saat lainasi edullisemmin.

Yhteisvastuullisen hakijan kanssa lainankorkoa saa kuitenkin helposti pienemmäksi. Summaltaan pienemmätkin lainat kannattaa siis hakea yhdessä esimerkiksi puolison kanssa, sillä tällöin riski jakautuu aina kahden ihmisen kesken ja korkoprosentit tippuvat. Toisaalta isompien lainasummien saaminen on paljon helpompaa yhteishakijan kanssa.

Lainan tarjouspyyntö netissä

Fiksurahoituksen tarjouspyyntö lähetetään aina netissä, sen voi lähettää 24 tuntia vuorokaudessa. Lainatarjoukset saat suoraan omaan sähköpostiisi jopa seuraavana päivänä. Hakemus ja tarjouspyyntö eivät vielä sido yhtään mihinkään, vaan voit tehdä tarjouspyynnön ihan huvikseenkin vain, mikäli sinua kiinnostaa kilpailuttaa lainojasi tai haluat esimerkiksi uutta autolainaa. Jos lainatarjoukset eivät miellytä sinua, jätät ne yksinkertaisesti huomiotta, sillä vasta hyväksymällä tarjouksen, sitoudut lainaan.

Lainahakemuksessa sinun täytyy syöttää henkilökohtaisten tietojesi lisäksi työpaikkasi ja tulotasosi.

Fiksurahoitus yhteystiedot

asiakaspalvelu@fiksurahoitus.fi

WebCube Oy

Taitotie 1

63300 Alavus

Fiksurahoitus lyhyesti

 • Fiksurahoitus on lainanvälityspalvelu netissä
 • Fiksurahoituksen kautta voit yhdistää vanhat lainasi, kilpailuttaa lainasi sekä hakea uutta isompaa tai pienempää lainaa 100-40 000 euron välillä
 • Lainahakemus ja lainatarjous eivät sido vielä mihinkään
 • Hakijan täytyy olla yli 20-vuotias ja omata säännölliset tulot

Muistutusmaksun ja viivästyskoron suuruus vaihtelevat riippuen lainapalvelusta

Fiksurahoitus yhteystiedot

WebCube Oy
Taitotie 1
63300 Alavus

Sähköposti: asiakaspalvelu[ät]fiksurahoitus.fi

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista fiksurahoitus.fi-sivulta.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Ei yhtään kokemusta tästä lainapaikasta

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun