Ferratum Bank

Ferratum Bank

4.0 1 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 2000 - 30000€
Maksuaika: 1v-10v
Ikäraja: 25 vuotta
Vuosikorko: 4.95% - 10%

Parhaat edut

  • Kansainvälisesti laajimmalle levinnyt suomalainen lainapalvelu
  • Lainaa jopa 30000€
  • Myönnetään yli 25-vuotiaalle
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 10-vuotta

Huomioitavaa

  • Ferratum lainassa ei mahdollisuutta lyhennysvapaisiin kuukausiin
  • Asiakkaalla saa olla vain yksi Ferratum Bankin lainatuote kerrallaan käytössä

Kulut

  • Nimellinen vuosikorko: 4,95 - 10% (norm. 19,97%)
  • Kuukausikulu 9,90 tai 12€/kk
  • Todellinen vuosikorko: 6,05-29,79%
Ferratum Bank logo

Ferratum Bank on monipuolinen lainapalvelu

Ferratum Bank p.l.c. on Ferratum Oyj:n tytäryhtiö, joka on rekisteröity Maltalle, mutta toimii Suomen lakien mukaisesti. Ferratum on lähtöisin Suomesta, missä se perustettiin jo vuonna 2005. Ferratum toimii tällä hetkellä jo 23 eri maassa. Ferratumin tavoitteena on tarjota yli 2 miljoonalle asiakkaalleen nopeita ja käytännöllisiä lainatuotteita. Tällä hetkellä Ferratum Bank tarjoaa asiakkailleen kahta lainatuotetta, joista toinen on 4000€ jatkuva luotto -tyyppinen Joustava-luotto ja toinen Ferratum Laina on puolestaan 2000-40000€ määräaikainen kertalaina.  Joustava-luotto on tarkoitettu yli 20-vuotiaille henkilöille, mutta Ferratum lainaan vaaditaan jo yli 25-vuoden ikää. Asiakkaalla saa olla vain yksi Ferratum Bankin lainatuote kerrallaan käytössä.

Ferratum laina on nopea kulutusluotto netistä

Ferratum laina on helppo lainatuote, joka on nopea hakea netistä. Asiakkaan tulee olla yli 25-vuotias henkilö, jolla on vakituinen osoite Suomessa, suomalainen pankkitilinumero, oma matkapuhelinliittymä, puhtaat luottotiedot sekä sähköpostiosoite. Asiakas voi valita haettavan lainasumman, joka on 4100-20000€, kun takaisinmaksuaika on 1-10 vuotta. Ferratum lainan nimelliskorko määräytyy asiakaskohtaisesti ja se voi olla 4,95-16,95%. Tämän lisäksi tulee maksettavaksi kuukausittainen tilinhoitomaksu 9,90€. Todelliseksi vuosikoroksi muodostuu Ferratum lainassa 6,05-24,37%. Oman todellisen vuosikoron voi tarkistaa hakemalla lainaa Ferratum Bankista. Asiakas saa lainapäätöksen muutamassa minuutissa, mutta rahat siirtyvät asiakkaan tilille yleensä vasta seuraavana arkipäivänä. Säästöpankin, Oma Säästöpankin, POP-Pankin, Aktian, Handelsbankenin ja S-Pankin rahansiirrot eivät ole reaaliaikaisia, joten näihin pankkeihin rahansiirto kestää pidempään. Ferratum Bank tekee rahansiirtoja klo 7-23 välisenä aikana. Laskujen maksaminen tapahtuu sähköpostin välityksellä Acceptemail-palvelussa. Maksu kirjautuu Ferratum lainaan 1-4 pankkipäivän kuluessa. Ferratum lainassa ei ole mahdollisuutta pitää lyhennysvapaita kuukausia. Ferratum laina on vakuudeton kulutusluotto, jonka voi käyttää esimerkiksi autoon tai remonttiin. Pienin haettava summa on 4100€, joten jos tarvitset pienempää lainaa, tutustu Ferratumin Joustava-luottoon. 

Joustava-luotto on Ferratumin lainatuote jatkuvaan käyttöön

Joustava-luotto on Ferratumin lainatuote heille, jotka tarvitsevat lainaa yllättäviä menoja varten. Joustava-luottoa voi hakea yli 20-vuotiaat henkilöt, joilla on luottotiedot kunnossa. Muuten asiakkaalta vaaditaan samoja ehtoja, kuin Ferratum lainan kohdalla. Joustava-luotto on jatkuvasti voimassa, jolloin asiakkaalla on aina lainatuote nostettavissa yllättäviä menoja varten. Joustava luoton nimelliskorko on 19,97% ja tilinhoitomaksu on aina 12€/kk. Todelliseksi vuosikoroksi muodostuu 29,79%. Joustava-luottoa maksetaan takaisin kuukausittain minimilyhennyksellä tai asiakkaan haluamalla summalla. Vähimmäislyhennys on 3% luoton saldosta, mutta kuitenkin minimissään 40€. Joustava-luotossa on aina sama viitenumero ja saajan tilinumero, joten asiakas voi tehdä Joustava-luotolleen ylimääräisiä lyhennyksiä milloin vain ilman ylimääräisiä kuluja. Myös lyhennysvapaat kuukaudet ovat mahdollisia. Asiakas voi pitää kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuoden aikana, mutta kaksi ensimmäistä kuukautta luoton nostamisen jälkeen tulee hoitaa ensin sovitusti. Ferratumin omassa palvelussa asiakas näkee omat laskut viimeisimmän 10 kuukauden ajalta. Joustava-luoton maksuaika on 3-54 kuukautta, mutta maksuaika joustaa asiakkaan mukaan. Joustava-luotossa maksut siirtyvät heti verkkopankkisiirrolla. 

Ferratumin asiakaspalvelu toimii suomeksi ja englanniksi

Ferratumin asiakaspalvelu toimii puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Asiakaspalvelu on auki arkisin klo 9-17, mutta laskutuksiin liittyvissä asioissa voi asioida arkisin klo 8-18 numerossa 0800 155 213. Lainan takaisinmaksua voi suorittaa myös puhelinpalvelun kautta olemalla yhteydessä asiakaspalveluun. Automaattiseen puhelinpalveluun syötetään omat korttitiedot, jonka avulla lainan maksuerä saadaan maksuun kätevästi ilman näpyttelyä.  

Ferratum Bank yhteystiedot

Ferratum Bank p.l.c.
ST Business Centre
120 The Strand
Gzira
GZR 1027
Malta

Asiakaspalvelu puh. 0800 166 208
asiakaspalvelu(ät)ferratumbank.fi

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista ferratumbank.fi/-sivulta.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Siirry alkuun