Euroloan Consumer Finance Oy

Lainaa suomalaisille kuluttajille jo vuodesta 2007

>> Hae Euroloan tästä

Pienlainojen kysyntä on kasvanut huomattavasti viime aikoina. Tilastokeskuksen mukaan pienlainojen kysyntä on tänä vuonna kasvanut selvästi muita lainamuotoja nopeammin. Monet uudet pienlainayritykset ovat aloittaneet toimintansa viime aikoina. Euroloan Consumer Finance Oy on vuonna 2007 perustettu pienlainoja tarjoava yritys. Euroloan Consumer Finance Oy:n myöntämien lainojen yhteissumma saavutti huikean 33,8 miljoonan euron summan 2011 vuoden viimeisellä vuosineljänneksellä.

Euroloan Oy lainat

Euroloan Customer Finance lainat

Pikavippien myöntäjiä oli alan rekisterin mukaan 81 ja yksi niistä on Euroloan Consumer Finance Oy. Euroloan Consumer Finance Oy on Helsingissä majapaikkaansa pitävä rahoitusalan yritys, joka tarjoaa nopeita rahoitusratkaisuja yksityishenkilöille. Euroloan Consumer Finance Oy on verkossa toimiva yritys. Se myöntää eri suuruisia luottoja välittömästi kuluttajan käyttöön. Euroloan Consumer Finance Oy on onnistunut luomaan uudenlaisia ja innovatiivisia rahoitusratkaisumalleja kovan kilpailun markkinoilla. Yritys pyrkii erikoistumaan eri asiakaskuntiin selvittämällä heidän ostoskäyttäytymistään. Euroloan Consumer Finance Oy:n tavoite on selvittää esimerkiksi kuinka paljon hinta vaikuttaa kuluttajan ostopäätökseen. Euroloan Consumer Finance Oy pyrkii kuluttajan ostokäyttäytymistä tutkimalla minimoimaan lainan myöntämisestä koituneet riskit.


Euroloan Consumer Finance Oy

Tällä hetkellä Euroloan Consumer Finance Oy myöntää lainaa Suomessa euroloan.fi–sivuston kautta. Lainaa voi saada eri summille aina 50 eurosta 2000 euroon asti. Jopa 50 eurolle voi saada kolme maksuerää, joka on harvinaista pikalainamarkkinoilla. Mitä enemmin maksueriä sitä kalliimmaksi laina tulee kuluttajalle. Eli 50 euron lainasta maksetaan 9,25 euroa kuluja jos sen maksaa pois 14 vuorokauden sisällä, mutta lainan kulut kasvavat 14.52 euroon jos lainan maksaa kahdessa erässä ja 17.14 euroon, jos lainan maksaa kolmessa erässä.

Hae Euroloan

Euroloan Consumer Finance Oy tarjoaa myös asiakkailleen ilmaisen my.euroloan –verkkopalvelun, joka on varustettu suojatulla yhteydellä. Sen avulla kuluttaja voi hoitaa lainaan liittyviä asioitaan kätevästi netissä. Esimerkiksi my.euroloan –verkkopalvelun kautta voi anoa lainaa silloin kun se itsellesi parhaiten sopii. Palvelu on turvallinen, sillä sinne kirjautuminen vaati verkkopankkitunnuksia.

 

Euroloan Consumer Finance Oy:llä on virallinen lupa myöntää lainaa kuluttajille. Etelä-Suomen Aluehallintoviraston toimesta on Euroloan Consumer Finance Oy kirjattu luotonantajarekisteriin. Euroloan Consumer Finance Oy voi myöntää useamman lainan samalle kuluttajalle. Lainalle voi valita summan ja maksupäivän kätevästi verkkosivuilta löytyvän lainalaskurin avulla.


Euroloan Consumer Finance Oy:n myöntämän lainan voi maksaa takaisin 1 – 12 erässä riippuen lainan suuruudesta. Jos laskun maksu viivästyy perii Euroloanilla Consumer Finance Oy siitä lain säätämää viivästyskorkoa. Euroloanilla Consumer Finance Oy myöntää lainaa 18 – 70-vuotiaille kuluttajille, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä luottotietorekistereissä. Lainaajan tulee asua vakituisesti Suomessa ja hänellä tulee olla verkkopankkitunnukset käytössä tunnistautumista varten. Lainahakemus voidaan tehdä lähettämällä tekstiviesti tekstiviestillä Euroloan Consumer Finance Oy:n palvelunumeroon tai Euroloanin verkkosivujen välityksellä. Lainaehtojen hyväksymisen jälkeen rahat tulevat tilille muutaman minuutin päästä hyväksymisviestin lähettämisestä palvelun ollessa auki.

Euroloan Consumer lyhyesti

euroloan
>> Hae Euroloan tästäEtsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun