Ege.fi

Ege.fi

3.0 1 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 100 - 100€
Maksuaika: 30pv
Ikäraja: 20-70 vuotta
Vuosikorko: 20%

Parhaat edut

  • Ege.fi laina myös soittamalla
  • Myönnetään 20-70 vuotiaille

Huomioitavaa

  • Uudet lainat vain 100€

Kulut

  • Korko: 1,67€ (100e 30pv lainassa)
  • Käsittelymaksu: 5€
  • Tilinhoitomaksu: 0€
  • Avausmaksu: 0€
Ege.fi logo

EGE.fi välittää pikalainoja vähintäään 20-vuotta täyttäneille Suomen kansalaisille. Ensimmäinen luottohakemus tehdään netissä verkkopankkitunnuksilla tunnistautuen ja tämän jälkeen pikavipin voi hakea tekstiviestillä, puhelimitse tai kuten ensimmäiselläkerralla nettihakemuksen täyttämällä. Myös useammat yhtäaikaiset lainat EGE:ltä ovat mahdollisia. Laina-ajat Egen lainoissa on 30 pv. 

Ege.fi myöntää joustoluottoja

Ege.fi on suomalainen joustoluottoja tarjoava yritys. Kulutusluottoa voivat hakea kaikki 20-70-vuotiaat, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin. Hakijalla tulee olla myös säännöllisiä tuloja, jotta laina voidaan myöntää. Ege.fi:n tarjoamat lainat ovat kuitenkin aina vakuudettomia, eli niiden takuuksi ei vaadita omaisuutta tai henkilötakausta. Hae lainaa netissä ja huomaa, miten helposti se käy.

Kulutusluottoa voivat hakea kaikki 20-70-vuotiaat, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa hyvin.

Hakemuksen täyttäminen vie ainoastaan muutaman minuutin ja lainapäätöksen saa välittömästi. Myönnetty laina voidaan maksaa heti hakijan ilmoittamalle tilille. Tällöin hakijan tulee tilata express-maksupalvelu.

Joustoluotto tuo joustavuutta arkeen

Ege.fi:n joustoluotto on hyvä valinta mihin tahansa tarkoitukseen. Asiakkaan maksukyvystä riippuen laina on 100 euroa. Lainan voi maksaa takaisin kerralla tai vähintään minimisumman verran. Laina on haettavissa netistä vuorokauden jokaisena päivänä. Nettihakemuksen täyttää nopeasti ja helposti.

Ege.fi on kokonaan suomalainen rahoituslaitos, joka on ollut toiminnassa jo vuosien ajan. Sen lainat keskittyvät eri suuruisiin kulutusluottoihin. Suurempaa summaa hakiessa yhtiö saattaa pyytää esimerkiksi kolmen kuukauden palkkatositteita, jotta hakijan tulotiedot voidaan varmistaa. Pieniä lainoja haettaessa hakijalta ei kuitenkaan pyydetä mitään tositteita.

Vinkki: Muista ilmoittaa kaikki tulosi, sillä ne vaikuttavat saamaasi lainasummaan.

Käytä Ege.fi-lainaasi aina uudelleen

Ege.fi tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden käyttää joustoluottoa luottorajaan asti aina uudelleen. Luotto palautetaan tilille sitä mukaa kuin luottoa maksetaan takaisin. Näin asiakas käyttää luottoa ikään kuin luottokortin tapaan. Ege.fi tarjoaa myös mahdollista korottaa luottoa, mikäli asiakas hoitaa takaisinmaksun hyvin. Ege.fi voi siis tulla kysymykseen, jos etsinnässä on esimerkiksi remonttilaina.

Lainojen yhdistäminen kulutusluoton avulla

Monesti pienistä puroista kertyy suuri virta. Näin on myös lainojen kanssa. Tänä päivänä pikavipit ja erilaiset pienet luotot ovat varsin yleisiä. Niistä kertyy äkkiä suuria summia, koska kaikilla lainoilla on omat korkonsa ja muut kulunsa. Usean lainan lainanhoitomenot nostavat yhteensä kuukaudessa maksettavaa summaa huomattavasti. Sen vuoksi onkin varsin järkevää yhdistää pienet lainat yhdeksi lainaksi. Tämä onnistuu myös Egen avulla. Jos haet esimerkiksi 2 800 euroa, saat maksettua monet pikavipit pois. Näin voit keskittyä maksamaan ainoastaan yhtä lainaa takaisin. Tällöin lainanhoito on helpompaa, kun ei tarvitse maksaa kuin vain yksi eräpäivä. Laskut muistaa maksaa paremmin, jolloin muun muassa turhat huomautuslaskuista tulevat kulut jäävät unholaan.

Maksumuistutus 5€/kpl. Viivästyskorko on 7 prosenttiyksikköä suurempi kuin korkolainmukainen viivästyskorko. Viivästyskorko on kuitenkin vähintään yhtä suuri kuin lainasta perittävä korko

Ege.fi yhteystiedot

Ege Finance Oy
PL 180 00161 HELSINKI

Sähköposti: info(ät)ege.fi
Puhelin: 0600-15858 (1,20 €/min)
Avoinna: ma-pe 9-17

Ege.fi lainalaskuri - Valitse laina

from €100 to €100 1
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
100€ 7€ 125.22% 107€ 107€ / kk 20v 30pv Jatka

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista ege.fi-sivulta.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Ei yhtään kokemusta tästä lainapaikasta

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun