Vertaa Easylainaa muihin lainantarjoajiin

Vertaalaina.fi vertailu kattaa yli 60 lainanmyφntδjδδ

-
100
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 1000€ ( Katso vertailu )

Korko:96€
Vuosikorko:9.34%
Yhteensä:1096€

Kuukausierä

46€

Easylaina 30-300 euroa lainaa

Iskikö rahapula yllättäen? Näyttääkö tili taas tyhjää ja tarvitset lainaa pikaisesti – etenkin helposti ja turvallisesti? Jos osaat käyttää kännykkää tai olet tietokoneen äärellä nettiyhteyden päässä, saat Easylaina-pikavipin nopeasti elämääsi helpottamaan. Easylaina myöntää vippiä jokaiselle 19-vuotiaalle oikeustoimi- ja luottokelpoiselle suomalaiselle, ilman takaajaa ja vakuuksia. Easylaina antaa vippiä niin uusille kuin vanhoillekin asiakkaille, 30 eurosta 300 euroon.

Easylaina

Easylaina -nettisivuilla teet itsellesi sopivimman lainalaskelman helposti selkeällä laskurilla. Sen jälkeen voit täyttää hakemuksesi joko netissä tai tekstiviestillä. Lainasi määrä on 50 euroa, 500 euroa, 200 euroa tai 300 euroa, ja laina-aika 14 – 28 päivää oman valintasi mukaan. Ensimmäisen Easylaina -lainasi teet helposti netissä: täytä lomake huolella, lue ja hyväksy lainaehdot ja lähetä hakemus. Tunnistaudu sen jälkeen Easylaina-palveluun pankkisi verkkotunnisteilla. Nyt saat näytöllesi PIN-koodin, jonka lähettämällä Easylaina –verkkosivuilla näkyvään palvelunumeroon, saat pian vastausviestin. Jos Easylaina on hyväksynyt hakemuksesi, hyväksyt sopimusehdot vastaamalla viestiin KYLLÄ tunnin aikana. Kun olet hyväksynyt sopimuksen, Easylaina siirtää lainaamasi rahat tilillesi hyvin nopeasti, jopa saman tien!

Kun olet aikaisemmin hakenut Easylaina-vippiä netissä, voit seuraavilla kerroilla siirtyä suoraan PIN-koodin lähettämiseen Easylaina-palvelunumeroon. Kirjoita viestiin silloin myös haluamasi lainasumma ja laina-aika. Muista pitää Easylainalta saamasi henkilökohtainen PIN-koodisi tallessa. Easylaina käsittelee lainahakemuksia 24 tuntia vuorokaudessa, mutta lainoja siirretään tilille vain kello 7-23 välisenä aikana.

Easylaina myöntää sinulle niin pieniä kuin suuriakin vippejä. Esimerkiksi 50 euron suuruisesta pikalainasta 14 päivän maksuajalla maksat 15 euroa toimitus- ja käsittelykuluja ja sadan euron suuruisesta pikalainasta 25 euroa. Easylaina-vippien hinnat ovat hieman keskimääräisen yläpuolella, mutta palvelun selkeys ja nopeus tekevät Easylainasta nimensä mukaan helpon ja turvallisen palvelun.

Laina-aikasi katsotaan alkaneeksi, kun Easylaina-vippi on kirjautunut tilillesi. Laina-aika päättyy eräpäivänä 14 – 28 päivän kuluttua laina-ajan alkamispäivästä. Lainattu summa, sekä siihen liittyvät korot ja kulut on maksettava takaisin viimeistään eräpäivänä. Sinulla on kuitenkin kuluttajasuojalain myöntämä oikeus peruuttaa vippisi 14 vuorokauden kuluttua siitä, kun Easylaina-vippi on myönnetty. Sen jälkeen sinulla on 30 vuorokautta aikaa maksaa koko lainaamasi raha ilman lisäkuluja takaisin Easylainalle. Tekstiviesteistä lisätään kuluja 3 euroa / viesti, joten koska tarvitset myönnetyn lainan aikana kaksi viestiä, tekstiviestikulut ovat silloin 6 euroa. Tekstiviesteistä aiheutuneet kulut veloitetaan liittymäsi laskussa. Easylaina lähettää laskun suoraan kotiisi. Lasku lähetetään sinulle aina tilauksen jälkeisenä arkipäivänä ja se on perillä viimeistään viikon päästä tilauksestasi.

Jos Easylaina ei ole myöntänyt lainaa, syy voi olla esimerkiksi aikaisempi negatiivinen maksuhistoria. Myös maksuhäiriömerkintöjen selviäminen tai virheellisen hakemuksen lähettäminen voi olla syynä hylkäämiseen. Easylaina myöntää uuden lainan vain, jos aikaisempi lainasi on maksettu. Näin Easylaina tukee esimerkiksi vippikierteeseen joutuneita ihmisiä. Easylaina on turvallinen palvelu erityisesti juuri sen takia, että palvelulle yhteystietojen täsmääminen on tärkeää. Näin Easylaina välttyy antamasta lainaa huijareille. Easylaina luovuttaa asiakastietoja vain ja ainostaan laskutuspalvelulle, mutta tilanteen vaatiessa myös perintätoimistolle. Easylainan käyttämät palvelimet on suojattu ja niitä päivitetään jatkuvasti, jotta tietoturvallisuus olisi täysin taattu.

Easylaina –verkkosivuilta löydät nopeasti ja helposti yksityiskohtaiset ohjeet vippihakemuksen lähettämiseen, vippien kuluihin, korkoihin ja laina-aikoihin sekä muihin tärkeisiin asioihin. Jos sinulle jäi kysyttävää Easylaina antaa nopeasti apua asiakaspalvelunumerosta sekä sähköpostin kautta.

Easylaina lyhyesti

 

 Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Siirry alkuun