Diners Club Premium

Diners Club Premium esittely • Tulot • Vaatimukset • Finnair Plus

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

 • Ei ennalta asetettua käyttörajaa
 • Lentokenttien Lounget käytössä ympäri maailman
 • Club Rewards pisteet ja paljon tarjouksia
 • Matkavakuutus ja Concierge -palvelu sisältyvät korttiin
 • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

 • Vuosimaksu 200€
 • Käteisnostokulu 4% noston määrästä
 • Diners Club -kortit loppuvat Suomessa 31.5.2019

Kulut

 • Kortin vuosimaksu 200€
 • Luottokorko 3 kk euribor + 5 %-yksikköä
 • Käteisnostokulu 4% noston määrästä
Diners Club Premium logo

Diners Club Premium

Diners Club Premium- maksuaika- ja luottokortti on suunnattu erityisesti matkusteleville henkilöille. Diners Club Premium -kortin luottoraja on 10000 euroa, kuitenkin korkeintaan 10% hakijan vuosituloista. Käytössä oleva luotto maksaa 3 kk eurobor + 5%. Koron lisäksi ei ole erillistä tilinhoitomaksua, vaikka luotto olisikin käytössä. Korotonta maksuaikaa kertyy keskimäärin 30 päivää. Luottoa tulee lyhentää vähintään 3% käytetystä luotosta, kuitenkin niin, että lyhennys on minimissään 15 euroa. Diner Club Premium -kortilla ei ole kiinteää käyttörajaa kuukaudelle, joten kortin käyttö on varsin joustavaa. Diners Club Premium -luottokortin vuosimaksu on 200 euroa. Diners Club Premium sisältää matkavakuutuksen sekä omavastuupoiston. Käteisnostokulu on 4% nostetusta summasta. Diners Club Premium-luottokortin käyttöä on kätevä seurata netissä Omat sivut -palvelussa. Omilla sivuilla näkyy erittely kortin käytöstä, tuleva lasku sekä 12 viimeisintä laskua. 

Diners Club Premium edut

Diners Club Premium -kortin käyttö kerryttää Club Rewards pisteitä tuplaten enemmän, mitä Diners Club Classic -kortti. Mitä enemmän korttia käyttää, sitä enemmän saa pisteitä. Lisäksi 2000 lisäpistettä saa aina, kun on käyttänyt korttia 5000 eurolla. Yhdestä käytetystä eurosta kertyy yksi piste. Pisteillä voi hankkia myöhemmin laadukkaita tuotteita tai vouchereita. Halutessaan pisteet voi lahjoittaa myös hyväntekeväisyyteen. Diners Club palkitsee pitkään korttia käyttäneitä niin, että Club Rewards pisteitä kertyy entistä enemmän. Diners Club internationalin nettisivuilla on paljon tuotteita myynnissä, missä voi hyödyntää kertyneitä pisteitä. 

Matkustelevan asiakkaan etuna ovat lentokenttien Lounget, jotka on tarkoitettu Diners Clubin asiakkaille. Lounge-käynnit kuuluvat Diners Club Premium -kortin etuihin. Lounge -käynteihin sisältyy pientä purtavaa ja juotavaa, päivän lehdet sekä mukava paikka istua. Lentokentästä riippuen Loungen sisältö saattaa hieman vaihdella. 

Diners Club Premium -korttiin kuuluu automaattisesti myös Concierge service -palvelu, joka voi tehdä muun muassa pöytävaraukset, hotellikuljetukset ja lippujen varaukset asiakkaan puolesta. Asiakas saa käyttöönsä kätevän henkilökohtaisen assistentin ja aikaa jää enemmän lomasta nauttimiseen,

Diners Club Premium -korttiin on saatavana maksullisina lisäpalveluina Tapaturmavakuutus, ExtraCare-tapaturmavakuutus, DoubleCare-henkivakuutus, Lapsivakuutus, Syöpävakuutus ja Maksuturvavakuutus

Diners Club -kortit loppuvat Suomessa 31.5.2019

Diners Club Premium yhteystiedot

Diners Club Finland
Etaläesplanadi 18
00130 Helsinki

Asiakaspalvelu 09 6939 9370
Avoinna arkisin klo 09.00–17.00.


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista dinersclub.fi-sivulta.

Ei yhtään kokemusta tästä luottokortista

Leave this empty:

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun