Diners Club Classic

Diners Club Classic kortti esittelyssä

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

 • Ei ennalta asetettua käyttörajaa
 • Lentokenttien Lounget tarjolla 19€ käyntimaksua vastaan
 • Club Rewards pisteet ja paljon tarjouksia
 • Mahdollisuus monipuolisiin lisäpalveluihin maksua vastaan
 • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

 • Vuosimaksu 50€
 • Käteisnostokulu 4%
 • Lisäpalvelut maksullisia
 • Diners Club -kortit loppuvat Suomessa 31.5.2019

Kulut

 • Kortin vuosimaksu 50€
 • Luottokorko 3 kk euribor + 9 %-yksikköä
 • Käteisnostokulu 4% noston määrästä
Diners Club Classic logo

Diners Club Classic

Diners Club Classic- maksuaika- ja luottokortti on suunnattu erityisesti matkusteleville henkilöille. Diners Club Classic -kortin luottoraja on 1000-5000 euroa, kuitenkin korkeintaan 10% hakijan vuosituloista. Käytössä oleva luotto maksaa 3 kk eurobor + 9%. Koron lisäksi ei ole erillistä tilinhoitomaksua, vaikka luotto olisikin käytössä. Korotonta maksuaikaa kertyy keskimäärin 30 päivää. Luottoa tulee lyhentää vähintään 3% käytetystä luotosta, kuitenkin niin, että lyhennys on minimissään 15 euroa. Diner Club kortilla ei ole kiinteää käyttörajaa kuukaudelle, joten kortin käyttö on varsin joustavaa. Diners Club Classic -luottokortin vuosimaksu on 50 euroa. Matkavakuutus maksaa korttiin yhdistettynä 15 euroa. Käteisnostokulu on 4% nostetusta summasta. Diners Club Classic-luottokortin käyttöä on kätevä seurata netissä Omat sivut -palvelussa. Omilla sivuilla näkyy erittely kortin käytöstä, tuleva lasku sekä 12 viimeisintä laskua. Diners Club -kortit loppuvat Suomessa 31.5.2019. Siihen saakka korttien käyttö jatkuu normaalisti.

Diners Club Classic edut

Diners Club Classic -kortin käyttö kerryttää Club Rewards pisteitä. Mitä enemmän korttia käyttää, sitä enemmän saa pisteitä. Lisäksi 2000 lisäpistettä saa aina, kun on käyttänyt korttia 5000 eurolla. Yhdestä käytetystä eurosta kertyy yksi piste. Pisteillä voi hankkia myöhemmin laadukkaita tuotteita tai vouchereita. Halutessaan pisteet voi lahjoittaa myös hyväntekeväisyyteen. Diners Club palkitsee pitkään korttia käyttäneitä niin, että Club Rewards pisteitä kertyy entistä enemmän. Diners Club internationalin nettisivuilla on paljon tuotteita myynnissä, missä voi hyödyntää kertyneitä pisteitä. 

Matkustelevan asiakkaan etuna ovat lentokenttien Lounget, jotka on tarkoitettu Diners Clubin asiakkaille. Lounge-käynti maksaa perinteisellä Diners Club Classic -kortilla 19€. Hintaan sisältyy pientä purtavaa ja juotavaa, päivän lehdet sekä mukava paikka istua. Lentokentästä riippuen Loungen sisältö saattaa hieman vaihdella. 

Diners Club korttiin on saatavana maksullisina lisäpalveluina matkavakuutus, maksuturvavakuutus, tapaturmavakuutus, lapsivakuutus ja syöpävakuutus. 

Diners Club Classic yhteystiedot

Diners Club Finland
Etaläesplanadi 18
00130 Helsinki

Asiakaspalvelu 09 6939 9370
Avoinna ma-pe klo 09.00–17.00.


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista dinersclub.fi-sivulta.

Siirry alkuun