Digitalfinans

Digitalfinans

4.0 1 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 2000 - 60000€
Maksuaika: 1v-15v
Ikäraja: 20 vuotta
Vuosikorko: 5% - 20%

Parhaat edut

  • Pohjautuu suomalaisen Salus Group tarjoamiin lainoihin
  • Lainaa jopa 60000€
  • Myönnetään yli 20-vuotiaalle
  • Takaisinmaksuaikaa jopa 15-vuotta

Huomioitavaa

  • Ei asiakaspalvelua puhelimitse

Kulut

  • Avausmaksu 0-150€*
  • Tilinhoitomaksu 0-10€/kk*
  • Esimerkkikorko 9,5%*
  • *) Lainan kulut määräytyvät lainakohtaisesti ja voivat poiketa olennaisesti esimerkeistä.
Digitalfinans logo

Digitalfinans on yritys, jonka kautta voi hakea lainoja norjalaisilta ja suomalaisilta rahoituslaitoksilta ja pankeilta. Digitalfinans välittää asiakkaalle yksilöidyn tarjouksen yhteistyökumppaneiltaan, jotka tekevät tarjouksen asiakkaan tietojen perusteella. Lainahakemus käsitellään yleensä samana päivänä, mutta iltapäivällä/illalla tai juhlapyhinä lähetetyt hakemukset voivat siirtyä seuraavalle arkipäivälle. Lainasummat ovat tavallisesti 2000-60000€, maksuajan ollessa 1-15 vuotta. Asiakaalla tulee olla raha-asiat kunnossa ja puhtaat luottotiedot. Lisäksi edellytetään vähintään 20-vuoden ikää. Digitalfinansin asiakaspalvelu toimii Suomessa lähinnä verkkosivujen livechatin kautta, yrityksellä ei ole puhelinpalvelua.  

Digitalfinans välittää kulutusluottoja myös lainojen yhdistämiseen

Lainojen yhdistäminen on monille ajankohtaista, kun useat pienet lainat sekoittavat taloudenhoitoa. Yksi iso laina tulee usein myös edullisemmaksi vaihtoehdoksi, kun kuukausittainen palvelumaksu menee vain yhdestä lainasta useamman lainan sijaan. Digitalfinansin kautta voi hakea uutta lainaa vanhojen lainojen yhdistämiseen. Lainatarjous kannattaa lukea huolella ja tarkistaa, että siirto on kannattava. Isojen lainojen kohdalla Digitalfinans suosittelee, että asiakas valitsee lainahakemuksessa pidemmän maksuajan. Tämä parantaa lainansaantimahdollisuuksia ja toisaalta asiakas voi kuitenkin halutessaan lyhentää lainaa myös nopeammalla tahdilla. Pitkä maksuaika tuo joustoa lainanmaksuun sen lisäksi, että se parantaa mahdollisuuksia saada isompi laina. Lainaa voi hakea lainojen yhdistämisen lisäksi myös remonttiin, autoon tai vaikkapa matkusteluun. Vakuudettomaan kulutusluottoon ei tarvita erikseen takaajia tai omaisuutta vakuudeksi. Laina kannattaa hakea kuitenkin aina oman taloudellisen tilanteen pohjalta ja varsinkin isompia lainoja tulee ottaa harkitusti.

Lainan hakeminen yhdessä on hyödyllistä myös Digitalfinansin välittämissä lainoissa

Laina kannattaa hakea aina yhdessä toisen henkilön kanssa varsinkin, jos talous on muutenkin yhteinen. Lainapaikat katsovat hakemuksesta molempien hakijoiden tulot, jolloin mahdollistuu isompi laina tai parempi lainatarjous. Puoliso on hyvä valinta jakamaan laina, mutta lainaa voi hakea myös yhdessä sukulaisen tai ystävän kanssa. Digitalfinans suosittelee lisäämään puolison tulot hakemukseen, vaikka hän ei olisikaan kanssavelallinen. Lainahakemuksen täyttäminen on nopea toimenpide, eikä rinnakkaishakijan tietojen lisääminen vie paljon aikaa. Lainan hyväksymisen jälkeen menee 1-3 pankkipäivää, jonka aikana laina maksetaan tilille. Tarkemmat lainaehdot löytyvät saadusta lainatarjouksesta, joka kannattaakin lukea aina huolella läpi. Digitalfinansin välittämät lainat eroavat toisistaan myös siinä, kuka on lainan myöntäjä. Eri yhteistyöpankeilla ja rahalaitoksilla on omat käytäntönsä, joten kannattaa lukea lainatarjouksesta tarkkaan kohta myös lainaliitteiden tarpeellisuudesta. Huolellinen lainahakemuksen täyttäminen nopeuttaa koko lainansaantiprosessia. 

Mahdolliset maksumuistus- ja perintäkulut rippuvat mikä lainantarjoaja myöntää lainasi.

Digitalfinans yhteystiedot

Digitalfinans
Nikolaikirkeallmenningen 1 G
5003 Bergen  


Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista digitalfinans.fi-sivulta.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Ei yhtään kokemusta tästä lainapaikasta

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun