Danske Bank Mastercard Platinum Credit/Debit

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

  • Maksutapaetu 0,5%, kun maksaa luotolla
  • Korttiin sisältyy matkavakuutus, kun vähintään 75% matkasta on maksettu kortin luotolla
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Tilinhoitomaksu 2€/kk, kun luotto on käytössä

Kulut

  • Tilinhoitomaksu 2€/kk, kun luotto käytössä
  • Kortin vuosimaksu 180€, rinnakkaiskortin hinta 60€
  • Nostot luottotililtä  2€ + 3%
Danske Bank Mastercard Platinum logo

Mastercard Platinum Credit/Debit

Mastercard Platinum Credit/Debit on Danske Bankin myöntämä yhdistelmäkortti, missä asiakas saa päättää veloitetaanko maksu luotolta vai suoraan pankkitililtä. Mastercard Platinum luottokorttiin voi hakea luottorajaksi 2000-10000€. Mastercard Platinum kortin vuosimaksu on 180€, kun taas rinnakkaiskortin saa hintaan 60€. Mastercard Platinum sisältyy Danske Etuohjelman Danske Platinum Plus-päivittäispalvelupakettiin, jolloin asiakas maksaa palvelupaketista, eikä yksittäisestä kortista. Keskittämällä palvelut Danske Bankiin saa koko paketin edullisempaan hintaan, mitä yksittäin ostetut tuotteet. Mastercard Platinum antaa korotonta maksuaikaa keskimäärin 43 päivää. Mastercard Platinum luoton korko on 3 kuukauden euribor + 7%. Käteisnosto luottotililtä maksaa 2€ + 3% noston määrästä. Laskutuspalkkio on e-laskuna 2€/kuukaudessa, kun luotto on käytössä. Mastercard Platinum -luottokortin ikärajana on 18-vuotta. Lisäksi pääkortin hakijalla tulee olla luottotiedot kunnossa ja vakituiset tulot. Varsinaista tulorajaa Mastercard Platinum luottokortille ei kuitenkaan ole. 


Mastercard Platinum Credit/Debit kotimaassa ja ulkomailla 

Mastercard Platinum luottokorttia voi käyttää hyvin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Mastercard-tunnuksella varustetut automaatit ja liikkeet vastaanottavat Mastercard Platinum-kortin. Mastercard Platinum korttiin kuuluu Suomessa ja EU-maissa 5 maksutonta euromääräistä nostoa kuukaudessa. Sen jälkeen hinta on 0,60€/nosto. Mastercard Platinumissa on lähimaksuominaisuus sekä mahdollisuus käteisnostoon oston yhteydessä niissä suomalaisissa kaupoissa, jotka ovat mukana Osto ja nosto -yhteistyössä. Tällä hetkellä nostot ovat mahdollisia ostojen yhteydessä muun muassa K-kaupoissa, R-kioskeissa ja Tokmannilla. Viisi nostoa kuukaudessa on maksutonta ja tämän jälkeen nosto maksaa aina 0,30€/kpl. 


Mastercard Platinum matkavakuutus ja muut edut

Mastercard Platinum luottokortin käytöstä saa maksutapaetua, kun hyödyntää kortin luotto- eli credit-ominaisuutta. Asiakkaalle maksetaan 0,5% ostosummasta maksutapaetua suoraan tilille. Myös rinnakkaiskortin käyttäjän luotto-puolelta tekemät ostot kerryttävät pääkortin haltijalle maksutapaetua. Maksutapaetu maksetaan asiakkaan tilille kerran vuodessa, 1.12. ja summa on sen jälkeen heti asiakkaan käytettävissä. Maksutapaetu edellyttää kuitenkin Danske Etuohjelmaan liittymistä. 

Mastercard Platinum korttiin kuuluu lisäksi kattava matkavakuutus, mikäli vähintään 75% matkasta on maksettu Mastercard Platinum kortin credit-puolella. Ostoturvavakuutus taas korvaa 6 kuukauden ajan luotto-puolella ostetun esineen varkauden tai rikkoutumisen. Käteisnostoturva vakuutus taas turvaa 12 tunnin sisällä automaatilta nostetun ja varastetun käteisen aina 500 euroon asti.

Jos asiakkaalla on useampi Danske Bankin kortti, kaikkiin kortteihin on mahdollista saada sama PIN-tunnusluku. Tämä on kätevä ominaisuus, jos toista korttia käyttää harvemmin. Kadonnut kortti on mahdollista sulkea tilapäisesti mobiili-sovelluksella, jonka avulla kortin saa myös helposti takaisin käyttöön, jos kortti löytyykin.

Danske Bank Mastercard Platinum yhteystiedot

Danske Bank A/S
Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
PL 1243
00075 DANSKE BANK

Asiakaspalvelu 0200 2580 (pvm/mpm)
Avoinna ma‑pe klo 8.00‑20.00


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista danskebank.fi/sinulle/tuotteet/kortit/mastercard-platinum-sivulta.

Siirry alkuun