Danske Bank Mastercard Gold Credit/Debit

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

  • Ulkomaan matkavakuutus kuuluu korttiin, kun matkasta on maksettu vähintää 75% kortin luotto-puolella
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Tilinhoitomaksu 2€/kk, kun luotto on käytössä

Kulut

  • Tilinhoitomaksu 2€/kk
  • Kortin vuosimaksu 90€, rinnakkaiskortin hinta 40€
  • Nostot luottotililtä  2€ + 3%
Danske Bank Mastercard Gold logo

Mastercard Gold Credit/Debit

Danske Bankin Mastercard Gold Credit/Debit on yhdistelmäkortti, mihin voi valita luottorajaksi 1000-5000 euroa. Mastercard Gold Credit/Debit -kortin vuosimaksu on 90 euroa ja rinnakkaiskortin saa hintaan 40€. Mastercard Gold kuuluu Danske Bankin Danske Gold -päivittäispalvelupakettiin, jolloin asiakas saa pakettiin kuuluvat tuotteet edullisemmin kuin yksittäin ostettuna. Käteisnosto luottotililtä maksaa 2€ + 3% noston määrästä. Korttiluoton korko on 3 kuukauden euribor lisättynä 7 prosenttiyksiköllä. Mastercard Gold -kortista veloitetaan 2€ tilinhoitomaksua kuukaudessa, jos luotto on käytössä. Mastercard Gold Credit/Debit -korttia voivat hakea yli 18-vuotiaat henkilöt, joilla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Mastercard Gold -luottokortin saamiseen vaikuttavat lisäksi hakijan säännölliset tulot, mutta varsinaista tulorajaa ei kuitenkaan ole. 

Mastercard Gold Credit/Debit toimii kotimaassa ja ulkomailla

Mastercard Gold luottokorttia voi käyttää hyvin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Mastercard-tunnuksella varustetut automaatit ja liikkeet vastaanottavat Mastercard Gold Credit/Debit -kortin. Mastercard Gold korttiin kuuluu Suomessa ja EU-maissa 5 maksutonta euromääräistä nostoa kuukaudessa. Sen jälkeen hinta on 0,60€/nosto. Mastercard Gold Credit/Debit -kortissa on lähimaksuominaisuus sekä mahdollisuus käteisnostoon oston yhteydessä niissä suomalaisissa kaupoissa, jotka ovat mukana Osto ja nosto -yhteistyössä. Tällä hetkellä nostot ovat mahdollisia ostojen yhteydessä kortin Debit-puolelta muun muassa K-kaupoissa, R-kioskeissa ja Tokmannilla. Viisi nostoa kuukaudessa on maksutonta ja tämän jälkeen nosto maksaa 0,30€/kpl. 

Mastercard Gold luottokortin matkavakuutus ja muut edut

Mastercard Gold luottokorttiin kuuluu kattava ulkomaan matkavakuutus, mikäli vähintään 75% matkasta on maksettu Mastercard Gold kortin credit-puolella. Vakuutettuina ovat alle 80-vuotiaat Mastercard Gold -kortin haltijat selä alle 23-vuotiaat mukana matkustavat lapset. Ostoturvavakuutus taas korvaa 6 kuukauden ajan luotto-puolella ostetun esineen varkauden tai rikkoutumisen. Käteisnostoturva vakuutus taas turvaa 12 tunnin sisällä automaatilta nostetun ja sen jälkeen varastetun käteisen aina 250 euroon asti.

Jos asiakkaalla on useampi Danske Bankin kortti, kaikkiin kortteihin on mahdollista saada sama PIN-tunnusluku. Tämä on kätevä ominaisuus, jos toista korttia käyttää harvemmin. Kadonnut kortti on mahdollista sulkea tilapäisesti mobiili-sovelluksella, jonka avulla kortin saa myös helposti takaisin käyttöön, jos kortti löytyykin.

Danske Bank Mastercard Gold yhteystiedot

Danske Bank A/S
Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
PL 1243
00075 DANSKE BANK

Asiakaspalvelu 0200 2580 (pvm/mpm)
Avoinna ma‑pe klo 8.00‑20.00


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista danskebank.fi/sinulle/tuotteet/kortit/mastercard-gold-sivulta.

Siirry alkuun