Danske Bank Finnair Plus Visa Gold

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

  • Sisältää kattavan matkavakuutuksen
  • 1 käytetty euro kerryttää 1 Finnair Plus -pisteen (Ei koske käteisnostoja)
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Tilinhoitomaksu 2€/kk, kun luotto käytössä

Kulut

  • p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 11.0px Helvetica} span.s1 {letter-spacing: 0.0px} Tilinhoitomaksu 2€/kk
  • Kortin vuosimaksu 150€, rinnakkaiskortin hinta 30€
  • Nostot luottotililtä  2€ + 3%  
Danske Bank Finnair Plus Visa Gold logo

Danske Bank Finnair Plus Visa Gold luottokortti

Finnair Plus Visa Gold -luottokortti on kehitetty erityisesti matkailijoita varten. Finnair Plus Visa Gold -korttia voivat hakea yli 18-vuotiaat henkilöt, joilla on säännölliset tulot ja jotka omistavat Finnair Plus -pääkortin. Yli 16-vuotiaalle perheenjäsenelle voidaan myöntää Finnair Plus Gold -rinnakkaiskortti. Finnair Plus Visa Gold -luottokortin luottorajaksi voi hakea 5000-20000 euroa. Luoton korko on 3 kk euribor + 8,5%. Visa-ominaisuutensa ansiosta Finnair Plus Visa Gold -kortti käy ympäri maailmaa, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Finnair Plus Visa Gold -luottokortin vuosimaksu on 150€ ja rinnakkaiskortin saa hintaan 30€/vuosi. Tilinhoitomaksu on 2€/kk, kun tilillä on korollista luottoa. Finnair Plus Visa Gold -kortin yhden euron käytöstä saa yhden pisteen myös Finnairin Plus-ohjelmaan. Myös rinnakkaiskortin käyttö kerryttää Finnair Plus -pisteitä. Käteisnostot eivät kuitenkaan kerrytä Finnair Plus-pisteitä. Lisäksi Finnair Plus Visa Gold -korttiin kuuluu kattava matkavakuutus, kun matka on maksettu Finnair Plus Visa Gold -kortilla.  Asiakas saa lisäksi 10000 ylimääräistä Finnair Plus-pistettä vuosittain. Finnair Plus Visa Gold ei korvaa Finnair Plus -jäsenkorttia, eivätkä kortilla ansaitut pisteet vaikuta varsinaiseen jäsentasoon.

Finnair Plus Visa Gold Matkavakuutus

Finnair Plus Visa Gold tarjoaa omistajalleen kattavan ulkomaan matkavakuutuksen. Matkavakuutus korvaa muun muassa matkan peruuntumisen tai keskeytymisen sekä lennon myöhästymisen. Lisäksi Finnair Plus Visa Gold matkavakuutus korvaa matkatapaturman tai -sairauden hoidon ilman ylärajaa. Golffaajalle tulee lisänä Hole in One turva. Jos Finnair Plus Visa Gold -luottokortin haltija tekee hole-in-one lyönnin matkalla, vakuutus korvaa samaan aikaan golfkentällä olleille muille pelaajille juomatarjoilusta aiheutuneet kustannukset. Finnair Plus Visa Gold -luottokortti kerryttää Finnair Plus-pisteitä, millä voi ostaa erilaisia tuotteita ja palveluita. Esimerkiksi Finnair Off Peak Lounge HELSINKI-VANTAA lentokentällä maksaa 29,25 € + 1 000 Finnair Plus -pistettä. Kertyneitä Finnair Plus pisteitä voi siis hyödyntää vaikkapa suosittuihin lounge -käynteihin. 

Danske Bank Finnair Plus Visa Gold yhteystiedot

Danske Bank A/S
Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
PL 1243
00075 DANSKE BANK

Asiakaspalvelu 0200 2580 (pvm/mpm)
Avoinna ma‑pe klo 8.00‑20.00


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista danskebank.fi/sinulle/tuotteet/kortit/finnair-plus-visa-sivulta.

Siirry alkuun