Danske Bank Finnair Plus Visa

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

  • Sisältää matkavakuutuksen
  • 1 käytetty euro kerryttää 1 Finnair Plus -pisteen (Ei koske käteisnostoja)
  • Myönnetään yli 18-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Laskutusmaksu 2€/kk, kun luotto on käytössä
  • Finnair Plus Visa matkavakuutuksen lisäksi tarvitaan usein täydentävää matkavakuutusta

Kulut

  • Tilinhoitomaksu 2€/kk
  • Kortin vuosimaksu 60€, rinnakkaiskortin hinta 15€
  • Nostot luottotililtä  2€ + 3%
Danske Bank Finnair Plus Visa logo

Danske Bank Finnair Plus Visa luottokortti

Finnair Plus Visa -luottokortti sopii hyvin matkusteleville asiakkaille. Finnair Plus Visa -luottokorttia voivat hakea yli 18-vuotiaat henkilöt, joilla on säännölliset tulot ja jotka omistavat Finnair Plus -pääkortin. Yli 16-vuotiaalle perheenjäsenelle voidaan myöntää Finnair Plus -rinnakkaiskortti. Finnair Plus Visa -luottokortin yhden euron käytöstä saa yhden pisteen myös Finnairin Plus-ohjelmaan. Myös rinnakkaiskortin käyttö kerryttää Finnair Plus -pisteitä. Käteisnostot eivät kuitenkaan kerrytä Finnair Plus -pisteitä. Visa-ominaisuus takaa sen, että luottokortti käy hyvin sekä kotimaassa, että ulkomailla. Finnair Plus Visa -kortin vuosimaksu on 60€ ja rinnakkaiskortin saa hintaan 15€/vuosi. Finnair Plus Visa -luottokortin luottokorko on 3 kk euribor + 8,5%. Luottorajaksi voi hakea 1000-10000 euroa. Ensimmäisenä vuotena asiakas saa 2000 ylimääräistä Finnair Plus -pistettä. Finnair Plus -pisteitä voi hyödyntää esimerkiksi lentokentän lounge -käynteihin. Esimerkiksi Finnair Off Peak Lounge HELSINKI-VANTAA lentokentällä maksaa 29,25 € + 1 000 Finnair Plus -pistettä. Finnair Plus Visa ei korvaa Finnair Plus -jäsenkorttia, eivätkä kortilla ansaitut pisteet vaikuta varsinaiseen jäsentasoon.

Finnair Plus Visa Matkavakuutus

Finnair Plus Visa matkavakuutuksesta saa täydentävää turvaa matkatapaturman- ja sairauden hoidon varalle. Matkavakuutuksesta on apua myös silloin, jos matka peruuntuu tai keskeytyy tai lento myöhästyy. Lisäksi Finnair Plus Visa matkavakuutus korvaa matkatavaroiden vahingoittumiset tai menetyksen tai viivästymisen. Suoja koskee myös matkakassan menetystä. Usein Finnair Plus Visa Matkavakuutuksen lisäksi tarvitaan myös täydentävää matkavakuutusta, jotta ulkomaan matkavakuutus olisi tarpeeksi laaja.

Danske Bank Finnair Plus Visa yhteystiedot

Danske Bank A/S
Suomen sivuliike
Televisiokatu 1
PL 1243
00075 DANSKE BANK

Asiakaspalvelu 0200 2580 (pvm/mpm)
Avoinna ma‑pe klo 8.00‑20.00


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista danskebank.fi/sinulle/tuotteet/kortit/finnair-plus-visa-sivulta.

Siirry alkuun