Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Creditguru

Creditguru

4.0 1 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 20 - 2250€
Maksuaika: 7pv-3kk
Ikäraja: 18-99 vuotta
Vuosikorko: 49%

Huomioitavaa

  • Emme suosittele tätä lainapalvelua
  • Ei turvallinen luokiteltu sivusto
  • Avausmaksu/Creditgurun toimitusmaksu on 6-675€
  • Vuosikorko 49%
Creditguru logo

Creditguru on vertaislainapalvelu, mistä voit hakea 20-2250 euron lainoja. Vertaislaina käytännössä tarkoittaa, että lainaaja hakee lainaa muilta käyttäjiltä. Creditguru toimii vain lainan välittäjänä ja perii oman osansa lainan välityksestä. Lainan välitysmaksu on 6-75€ ja lainan vuosikorko 49%. Lainapalvelu on tarkoitettu yli 18-vuotiaille. Creditgurun lainoissa on maksuaikoina 7, 14, 30, 60 tai 90 vuorokautta riippuen lainan määrästä. Creditgurusta voi hakea myös pieniä 20, 30, 40 ja 50 euron pikavippejä 7, 14 tai 30 päivän maksuajoilla.
 

Vippejä ja vertaislainaa CreditGurulta

Creditguru on vertaislainapalvelu, josta voi hakea myös pikavippejä aina 2 250 euroon asti. CreditGuru toimii ainoastaan lainojen välittäjänä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että hakija hakee lainaa toisilta käyttäjiltä. Lainaa haetaan nettihakemuksella ja päätöksen saa melkein heti. Lainojen vertailu auttaa ennen kuin teet lopullisen lainapäätöksen. Vertaa ja valitse itsellesi edullisin laina.

Creditguru on vertaislainapalvelu, josta voi hakea myös pikavippejä aina 2 250 euroon asti.

Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen rahat maksetaan hakijan ilmoittamalle tilille viimeistään muutaman arkipäivän kuluessa. Saat siis lainan nopeasti käyttöösi ja pääset toteuttamaan hankintojasi.

Vertaislainaa kuluttajalta kuluttajalle

Netistä haettavissa lainoissa on paljon eroja. Sen vuoksi onkin tärkeää selvittää, millainen laina sopii parhaiten omiin tarkoituksiin. CreditGuru toimii lainanvälittäjänä vertaislainoille. Vertaislainaamisessa yksityinen kuluttaja lainaa toiselta yksityiseltä henkilöltä. Tällöin myös lainalle voi saada paremman koron.

CreditGuru on lainanvälittäjä, josta saa vertaislainaa ja pikavippejä aina 50 eurosta 2 250 euroon saakka. CreditGuru siis ottaa vastaan sijoittajien rahoja ja lainaa niitä eteenpäin kuluttajille. Se tekee myös yhteistyötä Eurovipin, Finncreditin ja Vikinglainan kanssa. CreditGurulta voi hakea pikavippejä, jotka CreditGuru välittää eteenpäin yhteistyökumppaneilleen.

Vinkki: Hae sellaista summaa kuin tarvitset, sillä lainamäärä vaikuttaa korkoon.

Vertaile lainojen kuluja

Olipa kyseessä sitten autolaina, remonttilaina, venelaina, pikavippi tai vertaislaina, kaikkien lainojen korot ja muut kulut ovat hyvin erilaisia. CreditGurun vertaislainan korko on aina sama. Se on 49 prosenttia. Sen sijaan pikavippien korot vaihtelevat. Lainan todellinen vuosikorko saattaa nousta jopa satoihin prosentteihin. Todelliseen vuosikorkoon lasketaan mukaan kaikki lainan perustamiskulut ja lainanhoitomenot.

Hae netistä vakuudetonta lainaa

Kaikki CreditGurun kautta haettavat lainat ovat vakuudettomia. Se tarkoittaa sitä, ettei lainalle tarvita vakuudeksi vaikkapa omaisuutta tai henkilötakausta. Tämän vuoksi tällainen laina sopiikin kaikille, koska jokaisella hakijalla ei ole vakuuksia. Lainaa voivat hakea kaikki täysi-ikäiset henkilöt. Hakijan luottotietojen tulee olla kunnossa, eikä hakija saa olla holhouksen alaisena. Sen lisäksi lainalle vaaditaan aina säännöllisiä palkka- tai eläketuloja. Mitä parempi tulotasosi on, sitä suuremmalla todennäköisyydellä saat lainaa. Vertaislainaan lisältyy aina perustamismaksu. Hakija maksaa ne takaisin yhdessä lainan kanssa. Lainan takaisinmaksu sujuu sovitusti. Lainaa maksetaan takaisin kerran kuukaudessa, mutta ylimääräisiäkin lyhennyksiä on mahdollista tehdä. Ennen lainahakemuksen tekemistä tulee olla varma lainatarpeestaan, sillä hakemuksen peruuttaminen on maksullista.

Creditgurussa laina tulee maksaa takaisin tietyn lainaohjelman mukaisesti. Liikamaksusta tai väärin maksetusta erästä Creditguru veloittaa hinnastonsa mukaisen sakon, joka on kirjoitushetkellä 7€. Myös lainahakemuksen peruuttaminen on maksullista. Tarkista hinnasto ja lainaehdot ennen lainan hakemista Creditgurun sivuilta.

Lainan ehdot:

  • Lainanhakijalla ei saa olla maksuhäiriöitä
  • Lainanhakijan tulee olla Suomen kansalainen
  • Lainaaja ei saa olla holhouksen alaisena
  • Ensilaina 18-20 -vuotiaille on 20 euroa ja yli 20-vuotiaille 30 euroa

 

 

Maksumuistutus 5€

Creditguru yhteystiedot

FourFinance Global SA
Quai du Montblanc 33
106988
CH - 1201 Genf

Puhelin: 0600 03 065 (1,98€/min + pvm)
Avoinna ma-pe 10-15

Creditguru lainalaskuri - Valitse laina

from €20 to €2250 3
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
1000€ 319€ 448.15% 1319€ 440€ / kk 18v 3kk Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
1500€ 450€ 400.35% 1950€ 650€ / kk 18v 3kk Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
2000€ 638€ 448.15% 2638€ 879€ / kk 18v 3kk Jatka

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista creditguru.ch/fi/etusivu/-sivulta.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Ei yhtään kokemusta tästä lainapaikasta

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun