Collector Credit AB

Ruotsalaiselle Collector Credit AB:n alaisuudessa toimiva Joustolaina on eri suuruisia luottoja tarjoava rahoitusalan yritys. Collector Credit AB aloitti toimintansa jo vuonna 1999. Collector Credit AB, joka toimii Suomessa nimellä Joustolaina, myöntää lainoja yksityishenkilöille Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Joustolaina myöntää pienehköjä lainoja mutta ei pikavippejä.

Collector Credit

Vertaa Collector muihin

Joustolaina on toiminut Suomessa jo pikalainayhtiöiden rantauduttua Suomeen, ja on yksi vanhimmista pienlainoja tarjoavista yrityksistä Suomessa. Joustolaina markkinoi itseään luotettavana ja paljon käytettynä lainoja tarjoavana yrityksenä. Tällä hetkellä Collector Credit AB työllistää 110 työntekijää.

Joustolaina tarjoaa lainaa kuluttajalle joustolaina.fi–palvelun avulla. Lainaa voi hakea eri summille yksinkertaisten ja helppokäyttöisten nettisivujen kautta. Joustolaina tarjoaa lainaa 1000, 2000, 3000 tai 4000 euron summille eli suuremmille summille kun pikalainaa tarjoavat yritykset yleensä. Joustolainan myöntämän lainan asiakas maksaa takaisin joko yhden, kahden tai kolmen vuoden kuluessa lainan otosta, eli myös lainan takaisinmaksuajat ovat pidempiä kun monella muulla pienlainayrityksellä.

Lainaa hakiessaan kuluttajan tulee täyttää lainahakemus Joustolaina–yrityksen verkkosivuilla. Joustolaina tarjoaa lainaa vaivattomasti ja nopeasti, eli lainan hakuprosessi ei kestä kauaa. Joustolaina myöntää lainana suurempiakin summia ilman vakuuksia. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että kun hakee lainaa Joustolaina–yritykseltä, ovat lainavaatimukset suurempia kun pikavippejä hakiessa. Tämä johtuu siitä, että kyse on isommista rahasummista, ja näin lainaamisesta koituu yritykselle suurempi riski. Ensinnäkin Joustolaina myöntää lainaa ainoastaan yli 24-vuotiaille hakijoille, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä luottorekisterissä, ja jolla on vähintään 15000 euron vuosittaiset tulot. Tämä siksi, että yritys haluaa varmistaa asiakkaansa maksukyvyn. Jos asiakas täyttää nämä ehdot saa hän lainaa nopeasti lainaehtojen hyväksymisen jälkeen. Lainaa hakiessa asiakkaan tulee todistaa vuosittaiset tulonsa lähettämällä Joustolaina –yrityksen toimistolle palkkatodistuksensa sekä kopion henkilöllisyystodistuksesta. Joustolaina maksaa lähetettyjen asiakirjojen postimaksun.

Lainaa voi saada tällä tavalla jopa 4000 euron summalle ilman takaajaa. Lainalle voi valita joko yhden, kahden tai kolmen vuoden laina-ajan. Joustolaina tarjoaa myös mahdollisuuden yhteen kokonaan lyhennysvapaaseen vuoteen. Tänä aikana asiakas maksaa ainoastaan lainan korko- ja hallinnointikulut.

Kaikki 4000e lainat

Joustolainan myöntämän lainan todellinen vuosikorko 2000 euron suuruiselle lainalle kolmen vuoden maksu-ajalla on 31,3%. Todellinen vuosikorko sisältää kaikki lainasta aiheutuneet kulut ja lyhennysvapaan vuoden. Koska lainojen kysyntä on kovaa ja summat ovat suurempia, kestää Joutolainan saanti kauemmin kuin pikavippien saanti. Rahat ovat pankkitililläsi noin kymmenen arkipäivän päästä siitä, kun Joustolaina on vastaanottanut asiakkaan allekirjoittaman lainahakemuksen. Kuluttaja voi maksaa lainansa takaisin suunniteltua nopeammin halutessaan. Tässä tapauksessa hänen tulee olla yhteydessä Joustolaina–yrityksen asiakaspalveluun. Joustolaina ei myönnä lisälainaa ennenkuin aikaisempi laina on maksettu pois. Joustolaina ei myöskään myönnä pikavippejä ollenkaan, eli lainaa hakiessa joustolaina.fi –verkkosivun kautta kestää lainan hakuprosessi kauemmin kuin pikavippien hakuprosessi. Lainaa saa kuitenkin suuremmille summille ja pidemmälle laina-ajalle.

Collector Credit Joustolaina lyhyestiEtsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun