Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Cashbuddy

Cashbuddy

2.5 2 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 1000 - 3000€
Maksuaika: 1v-3v
Ikäraja: 20-64 vuotta
Vuosikorko: 35% - 55%

Huomioitavaa

  • Lainapalvelu on suljettu toistaiseksi
  • Lainan saaminen edellyttää vähintään 800€ kuukausituloja

Kulut

  • Cashbuddy.fi lainassa kulut ovat henkilökohtaisia ja määräytyvät lainatarjouksen perusteella.
  • Nimelliskorko 14,9 % - 24,9 %
  • Järjestelypalkkio 49 - 299€
  • Tilinhoitomaksu 9 € / kk
Cashbuddy logo

Cashbuddy on suomalainen osake-yhtiö, joka tarjoaa pikalainoja 20-64 -vuotiaille suomalaisille työssäkäyville tai eläkeläisille. Lainasummat vaihtelevat 1000–3000 euron välillä. Vakuudettoman luoton maksuaika on 12–36 kuukautta, mutta toki lainan voi maksaa takaisin myös nopeammassa aikataulussa.

Lainan hakeminen tapahtuu verkossa, joko tietokoneella, puhelimella tai muulla laitteella. Tunnistautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset ja lisäksi oma tilinumero ja joko kuva tai pdf-tiedosto omasta palkka/eläkelaskelmasta. Lainatarjouksen saa välittömästi lainahakemuksen lähettämisen jälkeen ja sen voi hyväksyä verkkopankkitunnuksien avulla. Laina maksetaan tilille viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Vaikka Cashbuddy on suomalainen, se kuuluu ruotsalaiseen JSM Financial Groupiin, joka on palvellut yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Cashbuddy on rekisteröity aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin ja toimii Suomen lainsäädännön mukaan.

Seuraa netistä omaa lainaasi

OmaBuddy -palvelussa voi seurata omaa lainanmaksua ja hakea tarvittaessa muutoksia lainan maksuohjelmaan. Cashbuddy lainoissa maksat aina saman kuukausierän joka kuukausi. Cashbuddy laskuttaa korkojen lisäksi lainan järjestelypalkkion, joka on lainasummasta riippuen 49-299 euroa. Tämän lisäksi kuukausittainen tilinhoitomaksu on 9 € kuukaudessa. Maksuvapaan kuukauden pitäminen taas maksaa 5 €.

Cashbuddy tarjoaa nopeaa lainaa, jos maksukyky ja säännölliset kuukausittaiset tulot ovat vähintään 800€ ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hakijan työ voi olla vakituinen, määräaikainen tai osa-aikainen. Merkitsevää on vain, että kuukausittaiset tulot ovat yli 800€. Cashbuddyllä on yli 100000 asiakasta, jotka ovat tarttuneet nopeaan lainaan. Jos sinulla on jo ennestään Cashbuddy-laina ja tarvitset lisää lainaa, tehdään uusi lainahakemus ja päätös, josta maksetaan vanha laina pois. Cashbuddyssa voi olla siis vain yksi laina kerrallaan, mikä tietysti on aina asiakkaan kannalta parasta, selkeintä, edullisinta ja helpointa!

Pikavippi, remonttilaina vai kulutusluotto?

Vaikka Cashbuddylta ei kysellä, mihin aiot lainasummasi käyttää, voit kuitenkin hakea erikseen myös tiettyyn tarkoitukseen tarkoitettuja lainatuotteita. Hyvänä esimerkkinä tästä on remonttiluotto. Siinä voi hakea remonttirahaa kodin kunnostukseen 3000 euroon saakka 1-5 vuoden maksuajalla. Edulliset lennot ja äkkilähdöt taas voit rahoittaa Cashbuddyn matkarahalle. Suurempia hankintoja, kuten kodinkoneita tai huonekaluja voit ostaa Cashbuddy kulutusluotolla. Cashbuddy pikavippi taas on 1000 euron summa lainaa ja sen saa tilille helposti ja todella nopeasti. Sen voit niinikään käyttää ihan mihin haluat.

Cashbuddy lainat ovat nopeita, mutta myös kalliimpia kuin useimmat perinteiset pankkilainat. Lainatarjous tulee kuitenkin heti lainahakemuksen jälkeen, joten kysymyksessä on todellinen pikalaina. Lainahakemukseen voi tehdä muutoksia vielä lainatarjouksenkin jälkeen. Sähköpostiviestissä tulee mukana linkki, minkä kautta voi esimerkiksi pidentää laina-aikaa ja lähettää uusi lainahakemus Cashbuddylle. Lainahakemuksen voi myös peruuttaa saman linkin kautta, jos tulee toisiin aatoksiin.

Cashbuddy tarjoaa OmaBuddy-palvelun, missä voi seurata lainanmaksua ja katsoa tulevia maksueriä. OmaBuddy palvelusta näkee myös päiväkohtaisen lainasaldon, jos haluaa maksaa koko lainan pois etuajassa. Asiakaspalvelusta voi tarvittaessa kysyä lyhennysvapaata kuukautta, jos on hoitanut laina-asiansa moitteettomasti.

Cashbuddy lyhyesti

  • Cashbuddy on osa ruotsalaista JSM Financial Groupia mutta täysin suomalainen yritys, joka toimii Suomen lainsäädännön mukaan.
  • Cashbuddylta saat lainaa, jos olet yli 20-vuotias ja sinulla on säännölliset yli 800 euron tulot kuukausittain.
  • Ilman luottotietoja et voi saada lainaa Cashbuddylta
  • Cashbuddylta voit hakea 1000-3000 lainaa, joka maksetaan luottopäätöksen ja hyväksymisen jälkeen tilillesi jopa samana päivänä.

Maksumuistutus 5€, viivästyskorko on korkolain mukainen, mutta vähintään samansuuruinen kuin lainan korko

Cashbuddy yhteystiedot

Cashbuddy Oy
Mannerheimintie 40
PL 32
00101 Helsinki

Sähköposti: asiakaspalvelu[ät]cashbuddy.fi
Puhelin: 010 802 252 (0,0828€ + 0,17€/min)
Avoinna: ma-pe 8-18

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista cashbuddy.fi-sivulta.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Kokemuksia ja kommentteja

1
Todella pettynyt cashbuddyyn. maksoin lainan pois ennenaikaa ja kulut olivat tuhatmääräisiä, kun piti maksaa jokaisen tulevan maksuerän kulut, vaikka ne yhdellä kertaa maksoinkin,

Leave this empty:

Mikä on Englannin pääkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun