Vertaa C Finance Luottoraha

Ilmainen lainavertailu - Yli 60 lainatarjousta - Sδδstδ jopa 2500€

-
100
60000
+
-
3 kuukautta
15 vuotta
+
Valitse ikä

Halvin 1000€ ( Katso vertailu )

Korko:96€
Vuosikorko:9.34%
Yhteensä:1096€

Kuukausierä

46€

C Finance Oy / Luottoraha

>> Hae Luottoraha tästä

C Finance Oy on suomalainen Luottoraha.fi palvelun omistava yritys, joka myöntää pieniä kulutusluottoja kuluttajien eri tarpeisiin. C Finance Oy / Luottoraha perustettiin 2013 Viestilaina.fi -palvelun jatkoksi eli samaan aikaan, kun pikalainat poistuivat Suomen markkinoilta kesäkuussa 2013.

C Finance Oy - Luottoraha.fiC Finance Oy on siis pienlainoihin erikoistunut yksityinen osakeyhtiö. Se tarjoaa lainaa täysikäisille ja maksukykyisille kuluttajille nopeasti joko tekstiviestin välityksellä tai netin kautta. Laina ei tarvitse takaajia tai vakuuksia. C Finance Oy:n toimisto on Helsingin Hitsaajankatu 6:ssa.

C Finance OySuomen Viestilaina Oy:n tavoitteena on asiakaskunnan laajentaminen ja nopea kehitys kuluttajaluottomarkkinoilla, jotta se pystyisi paremmin vastaamaan kuluttajan muuttuviin rahoitustarpeisiin. Luottoraha markkinoi itseään turvallisena kulutusluottoja myöntävänä yrityksenä, joka tekee yhteistyötä viranomaisten kanssa.

LuottorahaC Finance Oy tarjoaa 50 euron suuruista lainaa uusille asiakkaille jopa ilman kuluja 7 päivän laina-ajalla. Eli jos lainan maksaa takaisin 7 päivän sisällä ei tarvitse maksaa kun lainatun rahan määrä eli 50 euroa. Jos samaa summaa hakee kuukauden laina-ajalle maksaa siitä kuluja 15 euroa ja lainan todelliseksi vuosikoroksi tulee 2333,95 %.

Suomessa keskimääräinen lainasumma on 217 euroa puhuttaessa pikalainoista. Sillä saa jo paljon helpotusta kuukauden kuluihin. Viestilainan verkkosivulta löytyvän lainalaskurin avulla näkee laina-ajan ja lainasta koituvat kulut selvästi. Kuluttaja voi tarvittaessa muuttaa pikavipin maksuaikataulua, mutta se on tehtävä ennen laskun eräpäivää.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt Suomen Viestilaina Oy:lle luvan tarjota kuluttajaluottoja. Kaikilla alan toimijoilla on oltava lupa kuluttajaluottojen myöntämiseen, ja luvan saavat ainoastaan luotettavat ja ammattitaitoiset pienlainayritykset. Suomen Viestilaina Oy ylläpitää Viestilaina.fi–sivustoa, joka käyttää vahvasti salattua verkkoyhteyttä. Sivua on siis turvallista käyttää.

C Finance Oy / Luottoraha on perustettu Suomen Viestilainan tilalle vuonna 2013. Yritys on luotettava ja vakavarainen ja tarjoaa kuluttajille pienlainoja kilpailukykyiseen hintaan. C Finance Oy tarjoaa kuluttajalle myös OmaLuottoraha –palvelun, jonka asiakkaana on mahdollisuus saada erilaisia etuisuuksia ja lisäpalveluita. OmaLuottoraha -palvelussa asiakas voi myös tarkastella omaa lainaansa ja sen maksueriä ja vaikkapa maksaa lainan pois kätevästi nappia painamalla. Maksu kirjautuu tämän jälkeen välittömästi Luottoraha–järjestelmään.

C Finance Oy lyhyesti

  • C Finance Oy on Helsingissä Herttoniemessä majapaikkaansa pitävä rahoitusratkaisuja tarjoava yritys.
  • Yritys on myöntänyt lainaa vuodesta 205 lähtien ja on ensimmäisiä pienlainayrityksiä Suomessa.
  • C Finance Oy ylläpitää Viestilaina.fi suomenkielistä verkkosivua, jotka tarjoavat eri suuruisia lainoja kuluttajan pikaiseen rahantarpeeseen. Yrityksellä on myös toimintaa Ruotsissa Meddelandelån Sverige AB nimen alla.
  • Laina-ajat vaihtelevat 30 päivästä 180 päivään. Lainalle voi valita yhdestä kolmeen maksuerää riippuen lainan suuruudesta.
  • Lainan hinta on lainan pääoman sekä korko-, käsittely- ja toimituskulut Lainan todellinen vuosikorko vaihtelee, mutta on min. 109% 2000€ lainalla.
  • Päivisin lainan saanti kestää muutaman minuutin lainaehtojen hyväksymisen jälkeen. Lainaa voi hakea 24/7, mutta lainaa myönnetään ainoastaan ma-la 07 – 23 välisenä aikana ja sunnuntaisin 13 – 17.

Luottoraha
>> Hae Luottoraha tästäEtsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Siirry alkuun