Bonuslaina Wired Bit Oy

Vertaa muihin lainoihin

Bonuslaina on Wired-Bit Oy -nimisen yrityksen palvelu, joka myöntää pikavippejä helposti ja luotettavasti – tekstiviestillä! Lainataksesi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias ja sinulla tulee olla sekä henkilökohtainen julkinen matkapuhelinnumero (ei prepaid) että suomalainen pankkitili. 

Bonuslaina Wired-Bit Oy lainat

 

Bonuslaina -vippiä voi hakea useimmilla suomalaisilla liittymillä: Bonuslaina myöntää lainat ainakin Soneran, Tele Finlandin, Elisan, DNA:n, Kolumbuksen ja Saunalahden liittymien kautta hakeville.

Bonuslaina on suomalainen vippipalvelu, joka myöntää vippejä satasesta kahteentuhanteen euroon. Bonuslainaa ohjaavat liiketoimintaa säätelevät lait ja säädökset, ja yritys noudattaa myös vastuullista luotonantoa. Bonuslaina pyrkii siis luottopäätöstä tehtäessä varmistamaan asiakkaan edellytykset vippiin liittyvien velvoitteiden hoitamisen. Bonuslaina antaa vippiä ilman vakuuksia ja takaajia.

Bonuslaina

Bonuslaina antaa luottoa 18 vuotta täyttäneille luotto- ja oikeustoimikelpoiselle hakijalle. Palveluntarjoaja tarkistaa hakemuksen tiedot asiaankuuluvista rekistereistä. Bonulaina –palvelu on avoinna arkisin kello 8-23 ja viikonloppuisin 9-21. Hakemuksia otetaan vastaan jokaisena päivänä, mutta palvelun ollessa kiinni hakemukset käsitellään vasta seuraavana päivänä, kun palvelu on auki.

Bonuslaina -vippiä haet lähettämällä lainahakemuksen tekstiviestillä. Tekstiviestin hinta on 1,95 euroa. Lainahakemukseen merkitset haluamasi summan, nimesi, osoitteesi, henkilötunnuksesi, pankkitilinumerosi, sähköpostiosoitteesi sekä saamasi PIN-koodin. Mikäli käytät Bonuslaina -palveluita ensimmäistä kertaa, tarvitsen PIN-koodin, jolla voit asioida tekstiviestin kautta. Tunnistautumalla verkkopankkitunnuksillasi Bonuslaina –verkkosivulla saat PIN-koodin suoraan puhelimeesi. Tunnistautuminen toimii useimpien suomalaisten verkkopankkien kautta, eikä velvoita sinua vielä mihinkään. Jos olet vanha asiakas mutta olet unohtanut tai kadottanut PIN-koodisi, voit tilata sen uudestaan sähköpostiisi tai puhelimeesi.

Kaikki 5000e lainat

Bonuslaina tarjoaa useita lainasummia. Esimerkiksi pienimmästä summasta sadasta eurosta maksat toimituskuluja 16 euroa ja laina-aikasi on 31 vuorokautta. Suurimman lainan kahden tuhannen euron laina-aika on 90 vuorokautta ja kulut 519 euroa.

Lähetettyäsi lainahakemuksen, Bonuslaina kuittaa lähettämäsi hakemuksen tekstiviestillä. Saatuasi myöhemmin myönteisen lainapäätöksen puhelimeesi, sinun tulee hyväksyä lainaehdot tekstiviestillä neljän tunnin kuluessa. Kun Bonuslaina vastaanottaa vahvistusviestisi, se siirtää rahat tilillesi heti. Pankkisiirtojen kestosta riippuen rahat näkyvät Nordean ja Osuuspankin tilillä välittömästi – noin viidestä minuutista kolmeen tuntiin kuluttua. Muiden pankkien osalta pankkisiirto voi kestää yleensä yhdestä kahteen arkipäivään.

Bonuslaina postittaa laskusi muutamassa päivässä kotiisi. Laskulla maksetaan paitsi luotto, myös kaikki siihen lisätyt käsittely- ja toimituskulut. Laskuun on merkitty eräpäivä, joka on ilmoitettu internetsivuilla myös lainasumman yhteydessä. Eräpäivä voi olla joko 31 tai 90 vuorokautta. Voit toki maksaa Bonuslaina -luottosi myös ennen eräpäivää, mutta maksaminen ei vaikuta alentavasti luoton toimituksesta aiheutuviin kustannuksiin. Lasku postitetaan merkitsemättömässä kirjekuoressa, joten muiden ei tarvitse tietää pikavipistäsi. Voit halutessasi valita laskutustavaksi myös sähköpostilaskun. Laskutustavan voit valita kirjautuessasi omalle asiakassivullesi.

Vaikka Bonuslaina ei internetsivustollaan kerrokaan peruuttamisoikeudesta, on se Kuluttajasuojalain määräys, joka koskee kaikkia etämyyntipalveluita. Voit siis peruuttaa vippisi 14 vuorokauden sisällä lainan saamisesta, mieluiten kirjallisesti. Bonuslaina -vipin peruuttamisessa joudut maksamaan paitsi lainaamasi summan kokonaisuudessaan, myös menetetyn koron tai toimituskulut 30 päivää peruuttamisen jälkeen. Muuten peruutus raukeaa. Mikäli et jostain syystä pysty maksamaan luottoasi viimeisenä eräpäivänä, Bonuslaina pidättää oikeutensa vaatia sinua maksamaan viivästyneelle määrälle viivästyskorkoa korkolain mukaan. Jos et maksa vippiäsi ajallaan, Bonuslaina voi myös siirtää saatavansa perintätoimiston perittäväksi.

Bonuslaina antaa sinulle mahdollisuuden eräpäivän siirtoon. Voit halutessasi tilata laskuusi viisi päivää lisämaksuaikaa tekstiviestillä. Tekstiviesti on lähetettävä samasta puhelinnumerosta, jolla olet hakenut vippiä. Eräpäivän siirto on mahdollista tehdä vain ennen kuin Bonuslaina lähettää laskun perintään. Lisämaksuaikatilausten määrä ei ole rajoitettu, joten voit tarvittaessa lähettää useampiakin tekstiviestejä ja siirtää laskusi eräpäivää eteenpäin. Tekstiviestin hinta on 2,50 euroa / kappale.

Lainaa heti

 

Bonuslaina lyhyesti

  • 18 vuotta täyttäneille
  • Lainasummat 100-2000 euroa
  • Takaisinmaksu 31 tai 90 vuorokautta
  • Mahdollisuus eräpäivän siirtoon

Bonus lainan yhteystiedot
Wired-Bit Oy
PL 263
33101 TAMPERE
 Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun