Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Bondora

Bondora

3.0 4 5 1
Jatka lainahakemukseen
Lainat: 500 - 10000€
Maksuaika: 3kk-5v
Ikäraja: 21-70 vuotta
Vuosikorko: 9% - 20%

Parhaat edut

 • Nopea lainatarjous
 • Lainaa jopa 10000€
 • Myönnetään 21-70 vuotiaille

Huomioitavaa

 • Säännölliset tulot yli 1000€/kk

Kulut

 • Lainan nimelliskorko 9-20%
 • Sopimuspalkkio 3,65%
 • Hallinnointipalkkio 3,65%
 • Muut kuin korkokulut max 150€/ vuosi
Bondora logo

Bondora on nopea ja edullinen 1500-10000 euron laina, jonka voi saada ilman vakuuksia. Bondora lainaa myönnetään yli 21-vuotiaille. Keskimääräinen korko lainoissa on 20% ja takaisinmaksuajat vaihtelevat 1kk-60kk.

Bondora löytää jokaiselle sopivan lainan

Bondora on pikalainoja tarjoava yritys, josta luottopäätöksen saa välittömästi. Bondora myöntää lainoja aina 500 eurosta jopa 10 000 euroon asti.

 • Luotettava lainanvälittäjä
 • Rahat maksetaan tilille nopeasti
 • Lainaa jopa 10 000 euroa
 • Määritä itse eräpäiväsi

Bondora on pankki, jonka kautta lainaaminen on tehty mahdollisimman joustavaksi. Lainalle lasketaan alhainen korko hyödyntäen asiakkaan luottotietohistoriaa. Mitä parempi luottotietoluokitus asiakkaalla on, sitä paremmat ovat myös lainan ehdot ja korot.

Bondorasta voi nopeasti ja turvallisesti hakea lainaa, mutta se on myös hyvä paikka sijoittajalle, sillä sijoitusten tekeminen on ilmaista. Bondora on toiminut vuodesta 2009 lähtien ja palvelee useissa eri maissa. Bondora on myöntänyt lainoja jo 17 miljoonan euron arvosta ja sillä on jo yli 100 000 asiakasta. Lainaa voi hakea nopeasti verkkohakemuksella. Bondorasta voi hakea lainaa 21-70 -vuotias henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, uhkapelitaustaa tai rikosrekisteriä. Bondorasta lainaa hakevan nettotulojen pitää olla vähintään 1000 euroa, ja hakijan on täytynyt työskennellä vähintään 3 kuukautta saman työnantajan palveluksessa. Bondora myöntää lainaa 2000 eurosta 10 000 euroon saakka. Laina-ajat vaihtelevat 3 kuukaudesta 5 vuoteen, ja lainojen keskimääräinen korko on 20 %. Bondorassa lainan voi maksaa takaisin ennenaikaisesti ilman lisäkuluja. Bondorasta otettujen lainojen yleisimmät käyttötarkoitukset ovat esimerkiksi lainojen konsolidointi, remontin toteuttaminen, ajoneuvon hankinta, erilaisten laitteiden hankinta ja matkustaminen. Lainan ottamiseen on luonnollisesti myös monia muita syitä. Bondoraan liittyminen on ilmaista, myös lainahakemuksen voi jättää ilmaiseksi.

Lainahakemus täytetään netissä

Bondoran lainaa haetaan aina netistä. Parhaimmillaan lainatarjouksen voi saada jo minuutissa. Uusien asiakkaiden tulee tunnistautua lainahakemusta tehdessään. Vanhat asiakkaat voivat taas vain kirjautua sisään omalle tililleen ja hakea lainaa sitä kautta. Bondoralta voi hakea kulutusluottoa moneen eri tarkoitukseen. Sen avulla voi myös maksaa pois aikaisempia lainojaan ja säästää näin huomattavia summia.

Parhaimmillaan lainatarjouksen voi saada jo minuutissa.

Lainalleen saa luottopäätöksen heti ja myös rahat ovat käytettävissä välittömästi. Bondoralta lainaaminen onnistuu kaikkiaan todella helposti ja nopeasti eikä aikaa tarvitse kuluttaa pankkineuvotteluihin.

Pikalaina vain muutamassa minuutissa

Netistä haettavilla lainoilla on paljon eroja. Varsinkin pikalainat tunnetaan yleisesti ottaen siitä, että niillä on varsin korkeat korot. Bondoralla näin ei kuitenkaan ole. Todellinen vuosikorko voi olla maksimissaan 98,07 prosenttia, mikä on varsin maltillinen pikalainan koroksi.

Bondora toimii Suomessa, Virossa ja Espanjassa. Yritys on myöntänyt lainoja vuodesta 2009 alkaen. Bondoralta lainaa hakiessaan hakija saa monta eri lainatarjousta. Yksi lainoista voi olla esimerkiksi joustoluotto ja toinen perinteinen kulutusluotto. Näin hakija pääsee vertailemaan eri lainoja ja valitsemaan itselleen sopivimman.

Vinkki: Ennen lainan ottamista on hyvä miettiä kuukausittain lyhennettävän erän suuruus.

Käytössä suomenkielinen asiakaspalvelu

Bondora tarjoaa asiakkailleen suomenkielistä asiakaspalvelua. Olipa kyseessä sitten autolaina tai vaikka remonttilaina, voi apua kysyä milloin tahansa. Bondora haluaa tarjota asiakkailleen mahdollisimman edullista asiakaspalvelua. Tämän vuoksi Bondoralla ei ole ollenkaan puhelinpalvelua, vaan asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä sähköpostitse. Sähköposteihin pyritään vastaamaan mahdollisimman nopeasti, mutta yleensä yhden arkipäivän sisällä.

Lainojen yhdistäminen tuo helpotusta arkeen

Monella meistä on tänä päivänä useita pieniä lainoja ja pikavippejä. Myös luottokorttivelka voi kuormittaa taloutta. Bondoran avulla nämä kaikki pienet yksittäiset velat on mahdollista maksaa pois. Hae siis luottoa lainojen yhdistämistä varten. Näin säästät selvää rahaa, kun sinun ei tarvitse maksaa monia korkoja ja lainanhoitomenoja. Merkitse hakemukseesi sellainen lainasumma mitä tarvitset aikaisempien velkojen maksua varten. Myönteisen luottopäätöksen saatuasi voit maksaa nämä lainat pois ja keskittyä maksamaan ainoastaan yhtä lainaa takaisin. Voit itse vaikuttaa muun muassa lainan eräpäivään sekä takaisinmaksuaikaan. Takaisinmaksuaika määrittää myös kuukausittaisen erän suuruuden. Pidä huoli, että lyhennys ei kasva liian suureksi, jotta pystyt selviytymään siitä taloudellisesti. Voit myös tehdä muutoksia maksusuunnitelmaan omilla sivuillasi.

Bondora tarjoaa B Secure -palvelun, jonka kautta kaikkien raha-asioiden hoitaminen on turvallista. Voit muuttaa lainan lyhennysaikataulua, mikä on joustavaa esimerkiksi silloin, kun taloudella on yllättäviä menoja.

 • Monikäyttöiset lainat
 • Toimiva asiakaspalvelu
 • Joustava lyhennys
 • Maltilliset korot

Pikaista apua talouden menoihin

 • Lainan hakeminen onnistuu verkkopankkitunnusten avulla
 • Lyhennysaika jopa 60 kuukautta
 • Omat sivut käytössäsi

Bondoralla on useita erilaisia lainoja, joiden joukosta jokainen voi löytää itselleen sopivimman. Lainaa voi hakea jopa 10 000 euroon asti. Parasta Bondoran lainoissa on myös se, että niihin ei koskaan vaadita vakuuksia. Lainaa voivat hakea kaikki täysi-ikäiset henkilöt, joilla on säännöllistä palkka- tai eläketuloa. Hakijan luottotietojen täytyy olla kunnossa, sillä lainaa ei myönnetä heille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä. Mitään muita vaatimuksia lainan hakemiselle ei ole.

Bondoran laina

Bondoran myöntämä laina vastaa pankkilainaa, mutta Bondorasta otettu laina ei kuitenkaan ole pankkien rahoittama, vaan rahoittajina ovat useat yritykset ja yksityishenkilöt. Bondora huolehtii järjestelmän laillisista yksityiskohdista ja toimivasta asiakastuesta. Bondorasta on helppo hakea lainaa, ja sen voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa turvallisen verkkohakemuksen välityksellä. Lainapäätöksen hakija saa pikaisesti. Kun hakija on jättänyt lainahakemuksen, Bondoran sijoittajat voivat tehdä lainatarjouksia. Järjestelmä valitsee automaattisesti tarjoukset, joissa on matalimmat korot ja yhdistää ne yhdeksi lainaksi. Hakijan tilille lainasumma maksetaan heti, kun lainaajien tarjoukset kattavat lainasumman, tai kun tarjouskilpailu on päättynyt. Lainanhakija voi itse päättää kuinka kauan haluaa pitää lainahakemuksensa sijoittajille avoinna, mutta enintään se saa olla avoinna 5 arkipäivää. Lainanhakija voi saada hakemansa lainasumman myös muutamassa minuutissa, jos hän haluaa, että rahasumma siirretään hänen tilille heti, kun haettu laina yltää 100 prosenttiin. Lainanottaja maksaa lainan takaisin kiintein kuukausittaisin takaisinmaksuerin. Maksuerät maksetaan Bondora-tilille, josta ne välitetään edelleen sijoittajille. Jos lainanottajalla on vaikeuksia lainan takaisin maksamisen kanssa, hänen tulee ottaa yhteyttä pikimmiten Bondoran asiakaspalveluun, jotta maksuvaikeuksista voidaan keskustella.

Sijoittajan Bondora

Bondora on myös hyvä paikka sijoittajalle. Sijoittajan kannattaa valita Bondora, koska täällä hän ei joudu maksamaan tilinsiirto- ja hallinnointikuluja. Pienin sijoitettava summa on vain 5 euroa. Tuotto on hyvä ja tasainen useilla eri riskitasoilla. Sijoittamiseen ei vaadita juurikaan kokemusta. Takaisinmaksu alkaa jo seuraavassa kuussa. Sijoitusten hoitaminen on erittäin nopeaa ja vie vain muutaman minuutin kuukaudessa. Tämän lisäksi Bondora huolehtii kaikista hallinnollisista seikoista. Bondoralla on asiakkaina jo yli 5700 sijoittajaa. Tällä hetkellä heidän keskimääräinen nettotulonsa on yli 20 %.

Lyhyesti Bondorasta

Bondorasta voi nopeasti ja turvallisesti hakea lainaa, ja se on myös hyvä paikka sijoittajalle, koska sijoitusten tekeminen on ilmaista. Bondorasta voi hakea lainaa 21-70 -vuotias henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintöjä, uhkapelitaustaa tai rikosrekisteriä. Bondorasta lainaa hakevan nettotulojen pitää olla vähintään 1000 euroa, ja hakijan on täytynyt työskennellä vähintään 3 kuukautta saman työnantajan palveluksessa.

Bondora myöntää lainaa 2000 eurosta 10 000 euroon saakka. Laina-ajat vaihtelevat 3 kuukaudesta 5 vuoteen, ja lainojen keskimääräinen korko on 20 %. Bondoraan liittyminen on ilmaista, myös lainahakemuksen voi jättää ilmaiseksi. Hakemuksen teko onnistuu nopeasti netissä.

Lisätietoja Bondorasta saa lähettämällä sähköpostia Bondoran asiakaspalveluun asiakspalvelu (ät) bondora.fi tai soittamalla numeroon +358 974 790 070

Maksumuistutukset (yhteissumma) max. 10€,

Bondora yhteystiedot

Bondora AS
Suomen sivuliike
Lautatarhankatu 6
100580 Helsinki
Y-tunnus: 2694508-8

Sähköposti: asiakaspalvelu[ät]bondora.com

Bondora lainalaskuri - Valitse laina

from €500 to €10000 60
706 Bondora 500€ 1v
1262 Bondora 1000€ 1v
1817 Bondora 1500€ 1v
2373 Bondora 2000€ 1v
3485 Bondora 3000€ 1v
4596 Bondora 4000€ 1v
5708 Bondora 5000€ 1v
6820 Bondora 6000€ 1v
9043 Bondora 8000€ 1v
11266 Bondora 10000€ 1v
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
500€ 174€ 189.5% 674€ 112€ / kk 21v 6kk Jatka
500€ 206€ 95.66% 706€ 59€ / kk 21v 1v Jatka
500€ 403€ 87.77% 903€ 38€ / kk 21v 2v Jatka
500€ 559€ 72.83% 1059€ 29€ / kk 21v 3v Jatka
500€ 719€ 66.9% 1219€ 25€ / kk 21v 4v Jatka
500€ 882€ 62.94% 1382€ 23€ / kk 21v 5v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
1000€ 203€ 91.22% 1203€ 201€ / kk 21v 6kk Jatka
1000€ 262€ 56% 1262€ 105€ / kk 21v 1v Jatka
1000€ 513€ 53.17% 1513€ 63€ / kk 21v 2v Jatka
1000€ 728€ 46.43% 1728€ 48€ / kk 21v 3v Jatka
1000€ 949€ 43.85% 1949€ 41€ / kk 21v 4v Jatka
1000€ 1177€ 42.08% 2177€ 36€ / kk 21v 5v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
1500€ 233€ 65.51% 1733€ 289€ / kk 21v 6kk Jatka
1500€ 317€ 43.92% 1817€ 151€ / kk 21v 1v Jatka
1500€ 624€ 42.45% 2124€ 89€ / kk 21v 2v Jatka
1500€ 897€ 37.95% 2397€ 67€ / kk 21v 3v Jatka
1500€ 1180€ 36.37% 2680€ 56€ / kk 21v 4v Jatka
1500€ 1471€ 35.23% 2971€ 50€ / kk 21v 5v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
2000€ 262€ 53.49% 2262€ 377€ / kk 21v 6kk Jatka
2000€ 373€ 38.22% 2373€ 198€ / kk 21v 1v Jatka
2000€ 735€ 37.22% 2735€ 114€ / kk 21v 2v Jatka
2000€ 1066€ 33.75% 3066€ 85€ / kk 21v 3v Jatka
2000€ 1410€ 32.63% 3410€ 71€ / kk 21v 4v Jatka
2000€ 1766€ 31.82% 3766€ 63€ / kk 21v 5v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
3000€ 322€ 42.46% 3322€ 554€ / kk 21v 6kk Jatka
3000€ 485€ 32.68% 3485€ 290€ / kk 21v 1v Jatka
3000€ 956€ 32.03% 3956€ 165€ / kk 21v 2v Jatka
3000€ 1404€ 29.59% 4404€ 122€ / kk 21v 3v Jatka
3000€ 1871€ 28.91% 4871€ 101€ / kk 21v 4v Jatka
3000€ 2356€ 28.41% 5356€ 89€ / kk 21v 5v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
4000€ 381€ 37.08% 4381€ 730€ / kk 21v 6kk Jatka
4000€ 596€ 29.91% 4596€ 383€ / kk 21v 1v Jatka
4000€ 1178€ 29.49% 5178€ 216€ / kk 21v 2v Jatka
4000€ 1742€ 27.51% 5742€ 160€ / kk 21v 3v Jatka
4000€ 2331€ 27.04% 6331€ 132€ / kk 21v 4v Jatka
4000€ 2946€ 26.71% 6946€ 116€ / kk 21v 5v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
5000€ 440€ 33.93% 5440€ 907€ / kk 21v 6kk Jatka
5000€ 708€ 28.3% 5708€ 476€ / kk 21v 1v Jatka
5000€ 1399€ 27.96% 6399€ 267€ / kk 21v 2v Jatka
5000€ 2080€ 26.27% 7080€ 197€ / kk 21v 3v Jatka
5000€ 2792€ 25.93% 7792€ 162€ / kk 21v 4v Jatka
5000€ 3535€ 25.67% 8535€ 142€ / kk 21v 5v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
6000€ 499€ 31.86% 6499€ 1083€ / kk 21v 6kk Jatka
6000€ 820€ 27.24% 6820€ 568€ / kk 21v 1v Jatka
6000€ 1621€ 26.96% 7621€ 318€ / kk 21v 2v Jatka
6000€ 2418€ 25.44% 8418€ 234€ / kk 21v 3v Jatka
6000€ 3253€ 25.19% 9253€ 193€ / kk 21v 4v Jatka
6000€ 4125€ 24.99% 10125€ 169€ / kk 21v 5v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
8000€ 617€ 29.31% 8617€ 1436€ / kk 21v 6kk Jatka
8000€ 1043€ 25.9% 9043€ 754€ / kk 21v 1v Jatka
8000€ 2064€ 25.69% 10064€ 419€ / kk 21v 2v Jatka
8000€ 3093€ 24.4% 11093€ 308€ / kk 21v 3v Jatka
8000€ 4174€ 24.25% 12174€ 254€ / kk 21v 4v Jatka
8000€ 5304€ 24.13% 13304€ 222€ / kk 21v 5v Jatka
Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
10000€ 736€ 27.84% 10736€ 1789€ / kk 21v 6kk Jatka
10000€ 1266€ 25.09% 11266€ 939€ / kk 21v 1v Jatka
10000€ 2507€ 24.94% 12507€ 521€ / kk 21v 2v Jatka
10000€ 3769€ 23.78% 13769€ 382€ / kk 21v 3v Jatka
10000€ 5095€ 23.69% 15095€ 314€ / kk 21v 4v Jatka
10000€ 6483€ 23.61% 16483€ 275€ / kk 21v 5v Jatka

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista bondora.fi/fi/-sivulta.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Ei yhtään kokemusta tästä lainapaikasta

Leave this empty:

Mik on Suomen pkaupunki?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun