Blue Finance

Blue Finance

Jatka lainahakemukseen
Lainat: 100 - 2000€
Maksuaika: 14pv-1v
Ikäraja: 18-72 vuotta
Vuosikorko: 48% - 255.4%

Parhaat edut

  • Pitkä 12 kuukauden maksuaika myös pikavipeissä
  • Ilmainen ensilaina 100-300 euron pikavipeissä
  • Myönnetään 18-72 vuotiaille

Kulut

  • Lainan nimelliskorko 30%
  • Blue Finance lainan nostoprovisio 15% 
  • Laskutuskulu 5€ / kk 
Blue Finance logo

Blue Finance Oy tarjoaa 100-700 euron pikalainoja nopeasti tilille sekä 2000 euron jatkuvaa luottoa eli Joustoluottoa pidempään lainatarpeeseen. Hyvät lainatuotteet ja erinomaiset edut ensilainaa hakeville houkuttelevat ottamaan pikalainan Blue Financelta. Blue Finance Oy on suomalainen pikalainayhtiö, joka tarjoaa lainaa nopeasti tilille kaikille 18-72 -vuotiaille Suomen kansalaisille. Blue Finance on myöntänyt lainoja vuodesta 2011 lähtien. Blue Finance lupaa asiakkailleen nopeaa palvelua: lainahakemuksen jälkeen asiakas saa lainatarjouksen 15 minuutissa. Blue Finance on auki 24 tuntia vuorokaudessa, mutta yöllä myönnetty laina tilitetään tilille klo 7 aamulla. Luottohäiriömerkintä estää lainan saamisen. Blue Finance tarjoaa asiakkaille vain yhden lainan kerrallaan, joten edellinen laina tulee olla kokonaan suoritettuna ennen uuden lainan hakemista.

Blue Finance pikalaina 100-700 euroa

Blue Finance tarjoaa 100-700 euron pikalainoja, joissa laina-aika on 14 päivää - 12 kuukautta. Tällä hetkellä on voimassa tarjous, jossa ensilainaa hakevat saavat 100-300 euron pikalainan ilman korkoja ja kuluja. Ilmaisen ensilainan takaisinmaksuaika on aina 14 päivää. Blue Finance on uudistanut pikalainan maksuaikaa, joten uusissa pikalainoissa on maksuaikaa tarjolla kokonainen vuosi. Takaisinmaksu tapahtuu 6 erässä vuoden aikana, jolloin joka toinen kuukausi on lyhennysvapaata. Pikalaina myönnetään nopeasti ilman erillisiä liitteitä tai Instantor -palvelun käyttöä. Asiakkaan tarvitsee vain tunnistautua, valita sopiva lainasumma ja antaa tilitiedot ja pikavippi on nopeasti tilillä. Blue Finance tarjoaa pikavipin nopeasti ja joustavasti pitkällä maksuajalla, joten lainanotto on helppoa ja huoletonta.

Blue Finance Joustoluotto

Blue Finance Joustoluotto on jatkuva luotto, jossa on luottorajana 2000 euroa. Joustoluotto haetaan Blue Financen verkkopalvelussa ja luottopäätöksen saa nopeasti. Luottoraja on 2000 euroa, mutta asiakas saa itse päättää paljonko nostaa luottoa käyttöön. Kuluja ja korkoja kertyy vain käytössä olevasta lainasummasta. Joustoluotto erääntyy noin kuukauden päästä nostosta, mutta luottoa voi maksaa kätevästi myös osamaksulla. Lainan maksupäiväksi voi valita joko 15. päivän tai kuukauden viimeisen päivän. Nostoprovisio on jokaisesta nostosta aina 15 %. Jos Joustoluottoa maksaa takaisin osamaksulla, on kuukausierä aina vähintään 20% avoimesta lainasaldosta, mutta kuitenkin vähintään 200 euroa (sisältäen luoton nostoprovision, korkon sekä pääoman). Joustoluoton takaisinmaksuaika on 3-34 kuukautta. Jatkuvaa luottoa voi nostaa kerralla 100-2000 euroa, joten Joustoluotto sopii hyvin monenlaiseen tarpeeseen ja se toimii hyvänä apuna nopeaan rahantarpeeseen. Joustoluotto sopimus on aina toistaiseksi voimassa.

Maksuhuomautus 5€, viivästyskorko 8%.

Blue Finance yhteystiedot

Blue Finance Oy
Linnankatu 18
20100 TURKU

Asiakaspalvelu 060 0303 060 (pvm/mpm)
Avoinna arkipäivisin kello 7 – 23

Blue Finance lainalaskuri - Valitse laina

Lainan määrä Kulut Vuosikorko Maksat takaisin KK-erä Ikäraja Laina-aika  
300€ 0€ 0% 300€ 300€ / kk 18v 14pv Jatka

Tarkistathan kulutusluoton tiedot ennen lainan hakemista bluefinance.fi-sivulta.

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Ei yhtään kokemusta tästä lainapaikasta

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun