Blue Finance Oy lainat

>> Katso pikalainavertailu tästä

Blue Finance Oy

Blue Finance Oy tarjoaa pikalainaa yksityishenkilöille eri palveluiden kautta. Tällä hetkellä Blue Finance Oy ylläpitää jopa viittä eri pikalainapalvelua. Blue Financen ylläpitämiä pikalainan tarjoajia ovat Lainakeidas –sivuston lisäksi Mobivippi, Perhevippi ja Aikavippi. Kaikissa paikoissa on samat lainaehdot ja lainan maksuajat.

 

Vertaa muihin lainoihin

Blue Finance Oy on Turusta käsin toimiva rahoitusalan yritys. Blue Finance Oy on merkitty Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin, ja se on yhteistyössä eri yritysten ja yhteisöjen kanssa. Blue Finance Oy pyrkii tekemään lainaamisesta mahdollisimman turvallista. Siksi se korostaa verkkosivuillaan, ettei pikalainaa kannata ottaa normaalikulutukseen vaan ainoastaan yllättäviä menoja varten. Blue Finance Oy antaa asiakkailleen joustoa takaisinmaksussa. Siksi eräpäivää voi siirtää Blue Finance Oy:n tarjoamien palveluiden kautta montakin kertaa. Eräpäivän siirto ei kuitenkaan ole ilmaista, mutta tulee halvemmaksi kuin jos maksu viedään perintään.

 

Koska pikalainoja on kätevä ja nopea ottaa, voi kuluttaja joutua helposti pikavippikierteeseen. Siksi Blue Finance Oy pyytää kuluttajaa harkitsemaan pitkään ja hartaasti lainan ottoa, ja ottamaan huomioon lainan takaisinmaksuajan, joka on korkeintaan 30 päivää ellei eräpäivää siirrä maksusta. Blue Finance Oy ei myöskään myönnä lainaa kuluttajalle, jolla on maksuhäiriömerkintä luottorekisterissä. Yritys antaa asiakkaalle joustoa takaisinmaksussa, jos asiakas sitä tarvitsee.

Blue Finance Oy:n tarjoamat lainapalvelut ovat normaalisti auki 24 tuntia vuorokaudessa. Lainasumman saa tilille kuitenkin ainoastaan kello 7 – 23 välisenä aikana. Eli yöllä myönnetyt pikavipit maksetaan kuluttajan tilille seuraavana aamuna kello seitsemän jälkeen. Blue Finance Oy tarjoaa lainaa jopa vain 20 euron summalle. Korkeimmillaan lainasumma voi olla 500 euroa. Suurempia lainasummia voi hakea ainoastaan vanhemmat asiakkaat. Blue Finance Oy:n lainaa hakiessa tulee lähettää maksullinen tekstiviesti palvelunumeroon. Lainan eräpäivän siirto maksaa 15 euroa, mutta sen voi tehdä useampaan kertaan. Blue Finance Oy:n tarjoamat lainat vaihtelevat asiakkuuden mukaan. Eli uudet asiakkaat voivat saada lainaa 20 – 200 euron suuruisille summille 14 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Suurempia lainoja myönnetään ainoastaan vanhemmille asiakkaille, jotka ovat hoitaneet aikaisemmat lainansa virheettömästi. Lainaa voi saada 300 – 500 euron summille 30 vuorokauden laina-ajalla.

Blue Finance Oy ei myönnä lainaa kuluttajalle, jolla on maksuhäiriömerkintä luottorekisterissä. Lainan hakijan tulee olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen, jolla on vakituinen osoite Suomessa ja verkkopankkitunnukset käytössään.

Kaikki lainat 18 vuotiaille

Blue Finance Oy on turvallinen ja sivustolla on käytössä korkeatasoinen salaus. Blue Finance Oy:n palveluille on myönnetty turvallisuussertifikaatti GeoTrust Inc. –yrityksen toimesta.

Blue Finance Oy tarjoaa lainaa yllättäviin menoihin. Pikalainaa ei ikinä kannata ottaa normaalikulutukseen. Yllättäviä menoja voi olla esimerkiksi auton korjausmaksu, eläinlääkärimaksu tai syntymäpäivälahjaan tarvittava rahasumma. Blue Finance Oy korostaa vastuullista lainaamista, jotta asiakkaalle ei tulisi maksuhäiriöitä luottorekisteriin.

Blue Finance lyhyestiEtsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja
Siirry alkuun