Black Friday 2018

Black Friday 2018

19.11.2018

 

Black Friday on pimeän marraskuun suurin ostospäivä, jolloin kaupat kilpailevat asiakkaista huipputarjouksillaan, niin verkossa kuin kivijalkapaikoissa. Myös laina-ala on mukana Black Fridayn tarjouksissa ja useat lainapaikat tarjoavatkin asiakkailleen Black Fridayina esimerkiksi lainan noston ilman kuluja tai muuten edullisempaa lainarahaa esimerkiksi shoppailuun. Tänä vuonna Black Friday on 23.11.2018.

 

Black Friday aloittaa ja Cyber Monday päättää

Black Friday on lähtöisin Yhdysvalloista, missä sitä on vietetty Kiitospäivän jälkeisenä perjantaina. Black Friday on ajankohdaltaan juuri sopiva aloittamaan joulusesongin ja se onkin Yhdysvalloissa vuoden suurin yksittäinen ostospäivä. Black Friday -viikko virittää niin asiakkaat kuin kaupatkin kohti suurinta ostoshuumaa. Esimerkiksi jouluostosten keskittäminen Black Friday -viikolle voi tuoda merkittäviä säästöjä, koska alennukset ovat niin isoja. Rahaa tai luottoa kannattaakin varata tarjouksia varten. Jos perjantai on jo täynnä töitä tai muuta menoa, ehtii ostoksille mukaan vielä mustana viikonloppuna tai verkkokauppojen tähdittämänä Cyber Mondayna, joka päättää suuret alennuspäivät. Maanantai-päivä onkin keskittynyt erityisesti verkkoon ja siinä myräkässä myydään tuotteita, jotka jäivät vielä Black Fridayna varastoon. 

 

Luottokortti antaa maksuaikaa Black Friday osteluun

Black Friday ja Cyber Monday voivat viedä tilin tyhjiin, etenkin jos keskittää kaikki joululahjaostokset samalle viikonlopulle. Mustana perjantaina kannattaakin ottaa luottokortti käyttöön, koska luottokortin avulla saa helposti maksuaikaa ostoille. Osa luottokorteista sisältää myös maksuturvan, joka kattaa esimerkiksi viallisen tuotteen. Katso luottokorttivertailu ja valitse sopivin luottokortti verkko-ostoksille. Toinen vaihtoehto on katsoa Black Fridayn lainatarjoukset läpi ja ottaa lainaa hyviä tarjouksia silmällä pitäen. Lainaehdot kannattaa lukea kuitenkin huolella läpi, vaikka olisikin kiire ostoksille. Erityisesti kodinkone- ja elektroniikkaostokset kannattaa keskittää mustaan viikonloppuun, koska alennukset tuotteissa ovat merkittäviä. Toki Black Friday ja Cyber Monday vaativat shoppailijalta myös nopeutta, koska tuotteita on yleensä saatavilla vain rajoitettu erä. Netistä ostaminen on vaivatonta ja mukavaa, koska sitä on mahdollista tehdä silloin kuin itselle sopii. Kivijalkamyymälöissä saa mustana viikonloppuna varautua ruuhkiiin, kun erityisesti parhaimmat tarjoukset saavat ihmiset taatusti liikkeelle. 

Etsitkö lainaa?
Vertailemalla löydät halvimman - Yli 50 lainapaikkaa
Vertaa lainoja

Takaisin

Lisää kommentti

Leave this empty:

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?
blank
Lisää vastaus:


Siirry alkuun