Bank Norwegian luottokortti

Bank Norwegian luottokortti esittelyssä

Jatka lainahakemukseen

Parhaat edut

  • Ilmainen käteisnosto
  • Ilmainen matkavakuutus ja peruutusturva
  • Jopa 45 päivää korotonta maksuaikaa
  • Norwegian Reward -etuohjelma
  • Ei kuukausi- tai vuosimaksua
  • Myönnetään yli 23-vuotiaalle

Huomioitavaa

  • Matkasta on maksettava vähintään puolet Bank Norwegian-kortilla, jotta matkavakuutus ja peruutusturva ovat voimassa

Kulut

  • Vuotuinen nimelliskorko on 19,99% ja kuukausittainen nimelliskorko 1,67%, jos laskua ei makseta kokonaisuudessaan
  • Kun asiakas maksaa maksun tai tekee tilinsiirron Norwegian luottokortilla, niin korko lasketaan maksupäivästä lähtien
Bank Norwegian luottokortti logo

Bank Norwegian luottokortti

Bank Norwegian Visa-luottokortti on hyvä valinta henkilölle, joka matkustelee paljon. Bank Norwegian luottokortissa ei ole lainkaan kuukausi- tai vuosimaksua. Luottoraja on 1000-10000 euroa. Lisäetuna asiakas saa ilmaisen matkavakuutuksen ja peruutusturvan, jos matkasta on vähintään puolet maksettu Bank Norwegian luottokortilla. Ostosten tekeminen Bank Norwegian luottokortilla on maksutonta. Myöskään Visa-käteisnostoista ulkomailla ei peritä erikseen kuluja. Vuotuinen nimelliskorko on 19,99% ja kuukausittainen nimelliskorko 1,67%, jos laskua ei makseta kokonaisuudessaan. Kun asiakas maksaa maksun tai tekee tilinsiirron Bank Norwegian luottokortilla, niin korko lasketaan maksupäivästä lähtien. Bank Norwegian luottokorttia voivat hakea kaikki yli 23-vuotiaat luottokelpoiset henkilöt, joten myös opiskelija voi hakea lainaa. Bank Norwegian luottokortin saamiseksi tulee kuitenkin olla säännölliset tulot. Pankki tekee oman luottoarvion hakemuksen perusteella.

OmatSivuni -palvelussa asiakas näkee kaikki omat luottokorttilaskut sekä vuosi-ilmoituksen. OmatSivuni-palveluun kirjaudutaan verkkopankkitunnuksien avulla. Myös mobiilivarmenteen käyttö on mahdollista, jos oma nettipankki ei löydy yleisimpien pankkien joukosta. Myös oma PIN-koodi on aina nähtävillä OmatSivuni-palvelussa. Bank Bank Norwegian luottokorttiin voi halutessaan valita oman PIN-koodin. PIN-koodin voi valita luottokortin tilauksen yhteydessä. Jos haluaa valita uuden tunnusluvun myöhemmin, se käy kätevästi OmatSivuni-palvelussa. Uuden PIN-koodin tilauksen jälkeen tulee myös uusi luottokortti, koska PIN-koodi on rekisteröity kortin siruun. 

Bank Norwegian Reward, CashPoints ja maksuturvavakuutus

Bank Norwegian Reward on etuohjelma, jonka avulla voi Bank Norwegian luottokorttia käyttämällä kerätä CashPoints -pisteitä. CashPoints pisteillä voi ostaa myöhemmin Bank Norwegianin lentoja. CashPoints -pisteitä kertyy 10% Flex lippujen hinnasta, 4% LowFare lippujen hinnasta sekä 1% muista ostoksista 10000€/vuosi saakka ja sen ylittävältä osalta 0,5%. Rahannostosta, laskun maksusta tai rahansiirrosta ei kerry CashPoints pisteitä.  CashPoints pisteitä voi käyttää lentolippujen ostoon. 1 CashPoints on ostettaessa arvoltaan 1 NOK. Yksi NOK on tällä hetkellä noin 0,1 euroa. 

Korttiin on mahdollista saada maksuturvavakuutus työttömyyden, työkyvyttömyyden tai kuoleman varalle. Maksu on 0,9% luottokortin kokonaissaldosta. Maksuturvavakuutus on voimassa siihen asti kunnes henkilö täyttää 65-vuotta. Toki maksuturvavakuutuksen voi irtisanoa milloin vain. Maksuturvavakuutusta voi hakea Bank Bank Norwegianin sivuilta. Hakemus täytetään, kun on ensin kirjauduttu omille sivuille. Työttömyyden ja tilapäisen työkyvyttömyyden turvissa ensimmäinen 30 päivää on omavastuuaika, jolta korvausta ei makseta. Tämän jälkeen maksuturvavakuutus korvaa vakuutustapahtumaa edeltävän viimeiseksi ilmoitetun Bank Bank Norwegian luottokorttilaskusi kokonaissaldosta kahden seuraavan kuukauden ajan kuukausittain 7 % ja kolmantena kuukautena alkuperäisen kokonaissaldon loppuosuuden. 

Bank Norwegian luottokortti ulkomailla

Bank Norwegian luottokortti toimii erinomaisesti ulkomailla. Bank Norwegian kortti on Visa-luottokortti, joka toimii laajasti ympäri maailmaa. Bank Norwegian luottokortin ehdottomana etuna on se, että käteisnostoista ulkomailla ei mene nostokuluja. Bank Norwegian luottokortilla on myös 45 päivää korotonta maksuaikaa, mikä antaa hyvin joustoa reissuja ajatellen. Lisäetuna tulee vielä ilmainen matkavakuutus, jos reissusta on vähintään puolet maksettu Bank Norwegian luottokortilla. 

Bank Norwegian luottokortti yhteystiedot

Bank Norwegian Snarøyveien 36
1364 Fornebu
Norja

Bank Norwegian AS, Postboks 338, 0101 OSLO, Norge
Asiakaspalvelu avoinna ma-pe, klo 11-17
Puhelin ulkomailta soitettaessa: +358 7532 66 200


Tarkistathan luottokortin tiedot ennen kortin hakemista banknorwegian.fi-sivulta.

Siirry alkuun